P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:32

P4 - 28 Jan 20 kl. 07:15

Ingen endringer etter ny abortlov

Den nye abortloven har ikke gitt noen endringer i antall fosterreduksjoner. Det viser tall fra St. Olavs Hospital som gjennomfører disse inngrepene i Norge. Både fagmiljø og politikere var sterkt kritiske til den nye abortloven som ble innført i fjor høst..
Les mer på P4


Les mer om:
St, Hospital, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen endringer, etterny , abortlov
P4 - 29 Oct 19 kl. 17:27

Ny abortlov i Alabama blokkert

En føderal dommer har stanset en kontroversiell ny abortlov i delstaten Alabama i USA. Dommeren mener loven hindrer kvinners rett til privatliv og, til å bestemme over sin egen kropp. I forslaget er nesten alle former for selvbestemt abort ulovlig, inkludert abort etter voldtekt og incest..

NRK - 01 Oct 19 kl. 21:53

Sier nei til streng abortlov

En føderal dommer i USA har midlertidig blokkert delstaten Georgias nye strenge abortlov fra å tre i kraft. Loven skal forby abort så snart hjerteslag er påvisbart. Det kan skje så tidlig som i sjette uke, altså før mange kvinner vet at de er gravide..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 16:07

USAs høyesterett skal behandle abortlov

NEW YORK (Aftenposten): USAs høyesterett har sagt ja til å behandle en omstridt abortlov fra Louisiana..

P4 - 28 Jan 20 kl. 15:57

SV: - Var nødvendig å protestere høyt mot ny abortlov

Det er fortsatt viktig å protestere mot den nye abortloven selv om den ikke har gitt noen endringer i antall fosterreduksjoner. Det sier SVs Kari Elisabeth Kaski. Som P4 nyhetene meldte i dag, utføres det like mange reduksjoner som før.

NRK - 16 Dec 19 kl. 07:26

Lover få endringer for passasjerene

Britiske Go-Ahead lover få endringer for norske togpassasjerer nå som de har overtatt skinnene på Sørlandsbanen og Arendalsbanen. Selskapet lover tog etter samme rutetabell som før og sier de har ambisjoner om å levere bedre enn sin forgjenger..

P4 - 18 Dec 19 kl. 10:32

Varsler endringer i regjeringen

Statsminister Erna Solberg varsler endringer i regjeringen i dag. Hvem som skal skiftes ut er imidlertid ikke kjent. Men det blir et ekstraordinært statsråd på Slottet kl.

NRK - 18 Dec 19 kl. 11:35

Ingen endringer for V og H

Etter det NRK erfarer blir det ingen endringer for statsrådene fra Venstre og Høyre i dagens ekstraordinære statsråd. Siden Erna Solberg ble statsminister høsten 2013, har det vært 41 personer innom regjeringen som statsråder..

P4 - 24 Dec 19 kl. 08:19

Statsministeren varsler ytterligere endringer

Statsminister Erna Solberg varsler at det kommer nye utskiftninger i regjeringen neste år. Rett før jul ble Sylvi Listhaug ny olje- og energiminister, etter at Kjell Børge Freiberg gikk av. Og Terje Søviknes gjorde comeback i regjeringen som ny eldre- og folkehelseminsiter.

Aftenposten - I førrgår: 11:20

AaFK gjør fire endringer på laget mot Brann

Lars Bohinen gjør en del endringer i forhold til forrige kamp mot Hødd..

P4 - 26 Oct 19 kl. 23:26

Chiles president lover endringer

Chiles president lover store endringer i regjeringen. Det skjer etter at fler enn en million demonstrerte fredag med krav om økonomisk og politisk reform, samt presidentens avgang. President Sebastián Piñera er hardt presset etter en serie store protester hvor minst 19 personer er drept.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 45 minutter siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 45 minutter siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 2 timer siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt