NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:30

NRK - 17 Jan 19 kl. 22:10

Ingen endring på kvoteflyktninger

I plattformen står det at regjeringen vil videreføre det vedtatte nivået på kvoteflyktninger, som i år er 3000. Det står også at nivået skal stå i sees i «sammenheng med øvrige innvandrings- og integreringsutfordringer,.
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen endring, kvoteflyktninger
P4 - 04 May 19 kl. 13:10

Kvoteflyktningforslag møter motstand

Sylvi Listhaug må se lenge etter støtte i regjeringen for sitt forslag å om si nei til kvoteflyktninger. KrF sier til NTB at forslaget bryter med partiets politikk, og å gi hjelp til kvoteflyktninger er å hjelpe dem som trenger det mest. Også Høyre støtter KrFs uttalelse, mens Venstres Abid Raja, sier at FrP i regjering har forpliktet seg til at Norge skal ta imot 3000 kvoteflyktninger..

Hegnar.no - 23 Sep 18 kl. 10:42

Ber regjeringen åpne for 5.000 kvoteflyktninger

Norge må følge oppfordringen fra FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) og ta imot 5.000 kvoteflyktninger neste år, mener Flyktninghjelpen..

Hegnar.no - 08 Nov 18 kl. 06:24

Full strid mellom KrF og Frp om kvoteflyktninger

KrF krever at Norge skal ta imot 4.000 kvoteflyktninger neste år. Christian Tybring-Gjedde i Frp ser på kravet som en bevisst provokasjon, skriver Vårt Land..

Hegnar.no - 04 May 19 kl. 18:17

Listhaug ber Frp si nei til kvoteflyktninger

Sylvi Listhaug ber Frp si nei til kvoteflyktninger. Men i resten av regjeringen får partiet ingen støtte for forslaget..

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:36

–Ikke nok med 3000 kvoteflyktninger

– Det er bra at regjeringen øker antall kvoteflyktninger, men vi oppfordrer Stortinget til å øke antallet til 5000, som et svar på de enorme behovene i verden i dag, sier leder for politikk og samfunn i Redd Barna Gunvor Knag Fylkesnes..

VG - 12 Sep 18 kl. 13:57

Ap vil sette innvandrings-tak: Antyder noen tusen i året

Ap vil heller ta imot kvoteflyktninger enn asylsøkere. Familieinnvandring skal begrenses, og land i hjemmeregionen som vil ta imot returer, kan bli belønnet med visumavtale og uttak av kvoteflyktninger..

VG - 12 Sep 18 kl. 13:57

Ap vil sette innvandrings-tak: Antyder noen få tusen

Ap vil heller ta imot kvoteflyktninger enn asylsøkere. Familieinnvandring skal begrenses, og land i hjemmeregionen som vil ta imot returer, kan bli belønnet med visumavtale og uttak av kvoteflyktninger..

VG - 12 Sep 18 kl. 13:57

Ap vil sette innvandrings-tak: Antyder noen få tusen i året

Ap vil heller ta imot kvoteflyktninger enn asylsøkere. Familieinnvandring skal begrenses, og land i hjemmeregionen som vil ta imot returer, kan bli belønnet med visumavtale og uttak av kvoteflyktninger..

NRK - 03 Nov 18 kl. 07:13

SV: – Ikke flertall for abort-endring

Kravet om endring av paragraf 2c i abortloven samt et forbud mot tvillingabort, er en av KrFs viktige kjernesaker. Nå sier SV-leder Audun Lysbakken til NTB at det ikke er et flertall i Stortinget for noen endring av abortloven..

P4 - 02 May 19 kl. 14:56

80 nye integreringsforslag fra Frp

Et Frp-utvalg foreslår å stanse mottak av kvoteflyktninger til integreringen er hva de kaller under kontroll. Dagens regjering har allerede vedtatt at det skal tas i mot 3000 kvoteflyktninger i år. I dag la innvandrings- og integreringsutvalget ledet av Sylvi Listhaug frem over over 80 nye integreringsforslag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 15 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 45 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt