NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:42

NRK - 14 feb. 21 kl. 22:49

Inga nye smittetilfelle i Ulvik

Det er ikkje registrert nye smittetilfelle i Ulvik i Hardanger det siste døgnet. I alt er 130 innbyggjarar smitta i kommunen. Kommunen understrekar at det er viktig at alle som framleis er i isolasjon eller karantene, held ut. – Heile bygda har gjort ein kjempeinnsats. Det er viktig at vi alle saman står løpet heilt ut, skriv kommunen i ei pressemelding søndag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ulvik, Hardanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Inga, nye, smittetilfellei , Ulvik
VG - 03 feb. 21 kl. 18:06

Hardangerkommuner innfører ikke like strenge tiltak som Ulvik inntil videre

ULVIK (VG) Ulvik kommune oppdaget tirsdag at flere innbyggere er smittet med coronamutasjonen B117. Onsdag kveld ble nabokommunene enige om å ikke innføre like strenge tiltak som Ulvik..

NRK - 07 feb. 21 kl. 18:52

59 smittet av mutert virus i Ulvik

59 av de 92 som er koronasmittet i Ulvik, har fått bekreftet eller har høyst sannsynlig den britiske varianten. – Det er ganske dramatisk, sier ordfører i Ulvik, Hans Petter Thorbjørnsen til NTB. Det siste døgnet er det påvist sju nye smittetilfeller..

NRK - 02 feb. 21 kl. 15:42

Mutert virus påvist i Ulvik

Det muterte viruset som først ble oppdaget i Storbritannia er oppdaget i Ulvik i Hardanger, melder Bergens Tidende. Fem av de positive prøvene som er ferdig analysert av FHI er den muterte varianten. – Folkehelseinstituttet bekrefter nå overfor oss at det er den britiske mutasjonen som er årsaken til vårt utbrudd, sier ordfører Hans Petter Thorbjørnsen i Ulvik til BT..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:39

Ulvik-innbyggere sendes til nabokommunen for testing: – Mildt sagt forbannet

EIDFJORD/ULVIK (VG) Kolssyke Kristoffer Huse (54) og flere innbyggere i Eidfjord reagerer på at folk i mutantsmitterammede Ulvik sendes til dem for testing..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:39

Ulvik-innbyggere sendes til nabokommune for testing: – Mildt sagt forbannet

EIDFJORD/ULVIK (VG) Kolssyke Kristoffer Huse (54) og flere innbyggere i Eidfjord reagerer på at folk i mutantsmitterammede Ulvik sendes til dem for testing..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:24

R-tallet opp etter Ulvik-smitte

Helse Bergen har oppjustert R-tallet for sitt dekningsområde til 1,3. Årsaken til stigningen er smitteutbruddet i Ulvik. – Hvis en eksluderer Ulvik, ville R-tallet vært 0,9, opplyser Helse Bergen.

NRK - 02 feb. 21 kl. 16:51

18 nye koronasmittede i Ulvik

Det er påvist 18 nye koronatilfeller i Ulvik kommune i Hardanger tirsdag. Det er antatt at disse er smittet av det muterte viruset som først ble påvist i Storbritannia..

NRK - 04 feb. 21 kl. 09:58

25 nye smittede i Ulvik

Det er registrert 25 nye smittede i Ulvik, totalt er 53 personer smittet..

NRK - 06 feb. 21 kl. 17:20

Ni nye smittetilfeller i Ulvik

Det er påvist ni nye smittetilfeller i Ulvik, opplyser kommunen i en pressemelding lørdag. Totalt 85 personer har fått påvist korona i kommunen. Dette er tall basert på prøver til og med fredag 5.

NRK - 07 feb. 21 kl. 17:35

Sju nye smittede i Ulvik herad

Det er registrert sju nye tilfeller av covid-19 i Ulvik, opplyser kommunen. De smittede er en del av utbruddet av den britiske virusvarianten. Til sammen 92 personer er nå smittet av covid-19.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - 15 minutter siden

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 30 minutter siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 30 minutter siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 30 minutter siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 30 minutter siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 30 minutter siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 45 minutter siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 45 minutter siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt