NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:50

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:12

Inga løysing frå uformelle samtalar

Dei siste dagane har det vore uformell dialog mellom partane for å prøve å finne ei løysing på vektarstreiken. Desse har ikkje gitt resultat. Norsk Arbeidsmandsforbund varslar fredag eit nytt uttak på i alt 95 medlemmar, frå midnatt 1. desember..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeidsmandsforbund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Inga, løysing, frå, uformelle, samtalar
NRK - 06 jan. 21 kl. 07:02

Vil fortsetje med heimekontor

Nær halvparten av medlemsbedriftene i NHO vil halde fram med bruken av heimekontor også etter koronakrisa, melder Klassekampen. I alt 48 prosent av dei spurde bedriftene ynskjer å fortsetje med ei meir valfri heimekontorløysing..

NRK - Igår: 15:58

Vurderer regel om fastmonterte sete

Regjeringa har bede Helsedirektoratet om å vurdere om kravet til fastmonterte sete under kulturarrangement bør bli erstatta av andre krav, som krav til tilviste plassar. Det opplyste kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) på ein pressekonferanse tysdag. I dag er det slik at det kan vere 200 personar til stades på arrangement dersom seta er fastmonterte.

Aftenposten - 10 des. 20 kl. 09:12

Videregående elever i Oslo får minst bidrag til å bestå – men færre faller fra

Videregående skoler i Oslo gir elevene dårligst hjelp til å fullføre, viser en oversikt. Men færre faller fra, påpeker byråd Inga Marte Thorkildsen (SV)..

Aftenposten - 28 nov. 20 kl. 10:32

Barneombudet: – Det er alvorlig det som blir avdekket. Vi kan ikke lenger la barna være alene på nett.

– Heiagjenger i sosiale medier skal ikke være støtteapparat for sårbar ungdom, sier barneombud Inga Bejer Engh. Regjeringen må nå lage en plan for hvordan barn og unge skal beskyttes på nett, mener hun..

NRK - 30 nov. 20 kl. 13:24

S&P Global kjøper opp analysegigant

Kredittvurderingsbyrået S&P Global er einige med analyseselskapet IHS Markit om eit oppkjøp verd 387 milliardar kroner, melder AFP. Samanslåinga vil skape ein finanstenestegigant verd 1108 milliardar kroner, med hovudkvarter i New York..

VG - 30 nov. 20 kl. 13:39

Oslo-byråd frykter større forskjeller etter timetap

Inga Marte Thorkildsen (SV) er ansvarlig byråd for at 3616 elever i Oslo ikke har fått særskilt norskopplæring som de har krav på – etter corona-stengingen. Hun omtaler situasjonen som veldig alvorlig..

VG - 28 des. 20 kl. 15:26

Dette vet vi om Nashville-gjerningsmannen

Politiet sier de fremdeles leter etter motiv, og utelukker ingenting. Samtidig kaller naboer Anthony Quinn Warner (63), som skal stå bak bombeeksplosjonen i Nashville, for en «enstøing»..

Aftenposten - 04 jan. 21 kl. 18:41

Skolebyråd Thorkildsen: Rødt nivå i barneskolen aksellerer ulikhetene

– Oslo innfører ikke rødt nivå i barnehager og på barneskolen nå. Vi må vurdere det veldig nøye fordi konsekvensen er så store for barn, sier byråd Inga Marte Thorkildsen (SV)..

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:24

Inga funn i tre snøskred

Søkemannskap har søkt gjennom tre snøskred som har gått ved Sogndal skisenter på Hodlekve utan å gjere funn. Det melder Vest politidistrikt..

NRK - I førrgår: 13:36

Barneombudet glad for lettelser

Barneombud Inga Bejer Engh er glad for at regjeringen har lyttet til innspillene de har fått om å lette på koronatiltakene for barn og unge. Skolen og tilgang til fritidsaktiviteter vil være en stor lettelse for mange, sier hun i en epost til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden ringer Trudeau først

Canadas statsminister Justin Trudeau blir den første statslederen Joe Biden ringer som USAs president, opplyser Bidens pressetalskvinne Jen Psaki. De to skal blant annet snakke om stansen i byggingen av oljerørledningen Keystone..

NRK - 15 minutter siden

Sperrer kinesisk Twitter-konto

Twitter har sperret kontoen til Kinas ambassade i USA etter publisering av et innlegg som forsvarer behandlingen av uigurer i Xinjiang der Kina er anklaget for grove menneskerettsbrudd. Meldingen er skjult men ikke fjernet, skriver Bloomberg..

NRK - 30 minutter siden

Biden stanser oljeleting i Alaska

President Joe Biden stanser olje- og gassleting i et naturreservat i Alaska som Donald Trump nylig sa ja til. Miljøvernere har protestert mot letingen i viltreservatet Arctic National Wildlife Refuge i det nordlige Alaska..

NRK - 1 time siden

Følg innsettingsfesten for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på innsettingsfeiringen i Washington DC. Programleder er Tom Hanks. En rekke artister bidrar, blant andre Bruce Springsteen, Justin Timberlake, Yo-Yo Ma, Foo Fighters og Bon Jovi..

NRK - 1 time siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 2 timer siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 2 timer siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 2 timer siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt