E24 > Økonomi

Wednesday, 03 June, 08:26

E24 - 09 Nov 19 kl. 08:10

Inflasjonen øker i Kina

Kinas inflasjon økte til sitt høyeste årlige nivå på åtte år som følge av økte svinekjøttpriser knyttet til et svinepestutbrudd, opplyser landets myndigheter..
Les mer på E24


Les mer om:
Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Inflasjonen, økeri , Kina
NRK - 20 May 20 kl. 12:17

Inflasjonen stuper i Storbritannia

Oljepriskrasjet i april ga den laveste britiske inflasjonen på nesten fire år. Ytterligere nedgang er ventet som følge av koronakrisen. Inflasjonen er ifølge analytikere ventet å gå i null innen sommeren, grunnet planlagte priskutt i detaljhandelen..

NRK - 09 Nov 19 kl. 08:19

Inflasjonen øker i Kina

Kinas inflasjon økte til 3,8 prosent i oktober, opplyser landets myndigheter. Kina har hatt store utfordringer med afrikansk svinepest siden august i fjor, noe som har gitt økte svinekjøttpriser. Inflasjonsnivået er det høyeste på åtte år..

NRK - 22 Apr 20 kl. 11:57

Lavere inflasjon i Storbritannia

Inflasjonen i Storbritannia de siste tolv månedene var på 1,5 prosent, viser tall for mars fra landets statistikkbyrå. I februar lå inflasjonen på 1,7 prosent. En nedgang på 1,2 prosent i prisene på klær og sko bidro til å dempe inflasjonen..

E24 - 20 Sep 19 kl. 06:14

Inflasjonen i Japan faller til svakeste på over to år

Det er lite som tyder på at inflasjonen vil nærme seg Den japanske sentralbankens mål med det første..

Hegnar.no - 30 Jul 19 kl. 17:02

Inflasjonen stiger i Tyskland, men ECB er ikke fornøyd

Selv om inflasjonen øker noe raskere enn før i Tyskland, er det ikke nok til at Den europeiske sentralbanken (ECB) slutter å stimulere økonomien i eurosonen..

NRK - 18 Dec 19 kl. 11:41

Mindre inflasjon i eurosonen

Inflasjonen i eurosonen endte på 1 prosent i de tolv månedene fram til november. For ett år siden lå inflasjonen på 1,9 prosent. Det viser reviderte tall fra EUs statistikkbyrå Eurostat, melder NTB..

NRK - 03 Mar 20 kl. 12:28

Lavere inflasjon i eurosonen

Inflasjonen i eurosonen falt til 1,2 prosent i februar. Det er 0,2 prosentpoeng lavere enn i januar. Tall fra EUs statistikkbyrå Eurostat viser at mat, alkohol og tobakk trekker inflasjonen opp.

NRK - 10 Feb 20 kl. 05:41

Virusutbrudd øker inflasjon i Kina

Prisen på kinesiske varer steg til sitt høyeste nivå på åtte år, viser offisielle tall mandag. Prisen på mat steg med hele 20, 6 prosent. Ikke siden oktober 2011 har inflasjonen vært like høy som nå.

VG - 15 May 20 kl. 15:39

Kina-eksperter til VG: Kina og USA mot full finanskrig

President Donald Trump vil stoppe amerikanske investeringer i Kina. Kineserne slår tilbake og advarer mot krig i finansmarkedet. – Kina gir aldri etter for press utenfra, sier norsk Kina-ekspert..

P4 - 23 Apr 20 kl. 10:08

Kina øker WHO-støtten

Kina vil nå øke sin støtte til Verdens helseorganisasjon med 30 millioner dollar, etter at USA har valgt å stanse sine innbetalinger. Det melder AFP. President Donald Trump har beskyldt WHO for å være for Kina-vennlig, og mener de holdt tilbake informasjon om koronaviruset da det brøt ut i Kina..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Krever gransking av oljedødsfall: – Dette er ikke Norge verdig

Flere fagforbund presser på for at norske myndigheter gransker dødsfallet i Mekjarvik hvor en 33 år gammel polsk mann døde på oppdrag for oljeindustrien..

E24 - 2 timer siden

Oljeprisen bikker over 40 dollar for første gang på tre måneder

Rykter om at Opec kan samle seg tidligere enn først ventet for å diskutere produksjonskutt, kombinert med en historisk lav riggaktivitet i USA, bidrar til å løfte oljeprisen over 40 dollar..

E24 - 2 timer siden

Statkraft og stålprodusent med klimagrep: Vil lage stål med hydrogen

Stålprodusenten Celsa i Mo i Rana vil produsere hydrogen sammen med Statkraft. Det kommer frem samme dag som regjeringens hydrogenstrategi legges frem..

E24 - 2 timer siden

Sanner er godt i gang, Stortinget må ta det i mål

Regjeringen leverer kraftfulle tiltak for å skape økt aktivitet i norsk økonomi. Det er mye å gi applaus for, men fortsatt mulig for Stortinget å sikre forbedringer..

E24 - 2 timer siden

EU varsler storsatsing på hydrogen, «glemmer» Norge

EU vil bli verdensledende på hydrogen. Aps energipolitiske talsperson Espen Barth Eide frykter at Norge skal bli fraløpt..

E24 - 2 timer siden

Donald Trump svarer på kritikken: – Dere tar feil!

Den demokratiske delen av Kongressen gikk tirsdag til frontalangrep på Donald Trump for å sanksjonere bruken av tåregass og gummikuler mot demonstranter i Washington D.C. natt til tirsdag..

E24 - 10 timer siden

Våpenaksjer stiger etter opptøyer i USA

Våpensalget i USA var 80 prosent høyere i mai enn samme måned i fjor. Våpenprodusenten Sturm, Ruger & Co har ikke hatt høyere aksjekurs siden 2016..

E24 - 11 timer siden

Norske gründere først ute med gresshoppefôr til laks

Oppstartsselskapet Metapod blir Norges første produsent av gresshopper til laksefôr, etter å ha inngått en eksklusiv avtale med Salmon Group. Målet er storskalaproduksjon som kan skape hundrevis av bærekraftige arbeidsplasser..

E24 - 15 timer siden

Vinmonopol-krangel mellom Høyre og Frp før votering om åpningstid

Vinmonopolet får etter alt å dømme senere åpningstid på lørdager. Men før voteringen onsdag er det munnhoggeri mellom de tidligere regjeringspartnerne..

E24 - 12 timer siden

Store forventninger til regjeringens hydrogenstrategi: – Håper å bidra til et grønt hydrogeneventyr

Onsdag kommer regjeringens hydrogenstrategi. I Berlevåg skal lokale aktører lage hydrogen med EU-støtte. Nå håper ordføreren på et hydrogeneventyr..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt