E24 > Økonomi

Friday, 21 September, 10:13

E24 - 31 Oct 17 kl. 08:56

Indonesia velger norsk luftvernsystem: Kongsberg Gruppen vinner kontrakt på 600 mill.

Norske Kongsberg Gruppen innkasserer en kontrakt på 77 millioner dollar (600 millioner kroner) når Indonesia nå har bestilt lluftvernsystemet Nasams..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kongsberg Gruppen, Indonesia, Nasams, Gruppen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Indonesia, velger, norsk, luftvernsystem, Kongsberg, Gruppen, vinner, kontrakt, 600 mill
P4 - 25 Mar 18 kl. 22:53

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia nå i kveld, norsk tid. Myndighetene i landet har sendt ut et tsunamivarsel. Jordskjelvet hadde sitt episdenter på havbunnen utenfor Indonesia.

NRK - 13 May 18 kl. 18:57

Foreldre bak angrepet i Indonesia

Det var et foreldrepar med fire barn, hvor de to yngste døtrene var på ni og tolv år, som stod bak tre selvmordsangrep mot kirker i Indonesia søndag, ifølge politiet. Familien skal nylig ha kommet tilbake til Indonesia fra Syria, melder NTB..

NRK - 15 Aug 17 kl. 15:16

Fem arrestert i Indonesia

Fem mistenkte IS-sympatisører, et gift par og tre menn, er arrestert i Indonesia tirsdag. Anti-terroriststyrker gjorde et raid i byen Bandung West Java og de mistenkte skal være en del av IS-tilknyttede JAD-nettverket, ifølge politiet i Indonesia..

NRK - 26 Oct 17 kl. 12:09

AFP: 47 døde i Indonesia

Politikjelder seier til nyheitsbyrået AFP at 47 menneske er døde etter eksplosjonane og brannen i ein fyrverkerifabrikk i Indonesia..

NRK - 13 May 18 kl. 03:51

AP: Kirkeangrep i Indonesia

Minst to er drept og 13 skadet i tre bombeangrep mot tre kirker i Surabaya i Indonesia, melder nyhetsbyrået AP..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:02

2000 turister evakueres fra Indonesia

142 døde etter et nytt jordskjelv rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia på søndag, ifølge lokale myndigheter på øya..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:02

1200 turister skal evakueres fra Indonesia

142 døde etter et nytt jordskjelv rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia på søndag, ifølge lokale myndigheter på øya..

P4 - 13 May 18 kl. 19:36

Foreldre bak angrepet i Indonesia

Det var et foreldrepar med fire barn, hvor de to yngste døtrene var på ni og tolv år, som stod bak tre selvmordsangrep mot kirker i Indonesia i dag, ifølge politiet. Familien skal nylig ha kommet tilbake til Indonesia fra Syria, melder AP. Minst 13 personer ble drept, blant dem hele familien på seks.

NRK - 05 Aug 18 kl. 18:45

Dødstallet stiger i Indonesia

Minst 19 personer er bekreftet omkommet etter det kraftige jordskjelvet på øya Lombok i Indonesia. Det melder landets myndigheter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 05 Aug 18 kl. 23:14

82 omkom i Indonesia-skjelv

Dødstallet etter jordskjelvet på Lombok i Indonesia er oppe i 82, melder Reuters som siterer den lokale redningstjenesten. Flere tusen er evakuert fra ferieøya..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Kraftselskaper på Nasdaq har engasjert advokat

Advokatfirmaet Thommessen skal hjelpe kraftselskapene med å finne ut hva som skjedde da Einar Aas gikk over ende i forrige uke..

E24 - 1 time siden

Storbank advarer mot økonomisk kald krig: – Kina vil ikke gi etter for press

J.P. Morgan-topp er redd handelskrigen vil utvikle seg til en økonomisk kald krig, og påpeker at ingen vil vinne på sikt..

E24 - 1 time siden

Omstridt estisk filial sto for 10 prosent av Danske Banks overskudd

I flere år sto Danske Banks skandaleombruste estiske avdeling for nærmere 10 prosent av konsernets overskudd, skriver den danske avisen Finans..

E24 - 3 timer siden

Labour-landsmøte må velge brexitstrategi

Brexit er en hodepine også for Labour. Søndag samles partiet til landsmøte i Liverpool og partiledelsen er under sterkt press om å støtte en ny folkeavstemning..

E24 - 3 timer siden

Storbank tror neste renteheving kommer i juni: Tviler på Olsens plan

Storbanken HSBC tror ikke at Norges Bank vil heve renten i første kvartal 2019, men at banken vil gå mer varsomt frem. Årsaken er blant annet nordmenns høye gjeld..

E24 - 3 timer siden

Flyplassutsalgene sier like tobakkspakninger ikke påvirker salget

Siden 1. juli har alle snus- og røykpakninger solgt i Norge sett like ut, også de i taxfreebutikkene. Ifølge flysmart24.

E24 - 11 timer siden

Tidligere Enron-sjef: – Aas langt større spekulant enn oss

Den tidligere Norden-sjefen i energiselskapet Enron som kollapset i 2001, mener spekulasjonssmellen til Einar Aas får Enrons posisjoner i det nordiske markedet til å blekne..

E24 - 12 timer siden

Fondsforvalter feirer treårsdag: – De nordiske økonomiene er like dynamiske som den amerikanske

Fondsfinans-forvalter Arne Simensen feirer treårsjubileum for Norden-fondet sitt. I den perioden har han slått referanseindeksen og de fleste konkurrentene, blant annet fordi han har styrt unna Hennes&Mauritz, Danske Bank og Novo Nordisk..

E24 - 13 timer siden

Energi Norge om Einar Aas' milliardsmell: – Viktig å gjenreise tilliten til Nasdaq

Interesseorganisasjonen Energi Noirge sier at det er viktig å styrke tilliten til børsen som har stor betydning for kraftmarkedet etter at krafttraderen Einar Aas gikk over ende. .

E24 - 14 timer siden

USA med sanksjoner mot Kina og Russland

USA innfører sanksjoner mot det kinesiske militærets innkjøpsavdeling, som har stått bak anskaffelser av russiske kampfly og raketter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt