NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 10:08

NRK - 24 Jan 20 kl. 05:13

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse. Videre på lista følger Filippinene, USA, Kina, Syria og Eritrea..
Les mer på NRK


Les mer om:
EØS, Norge, India, Filippinene, USA, Eritrea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: India, innvandrertoppen
P4 - 02 Nov 19 kl. 14:51

Ønsker avtale mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil en frihandelsavtale mellom India og EU. Da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi i dag sa Merkel at hun ser for seg større tyske investeringer i miljøvennlig teknologi i India. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

NRK - 02 Nov 19 kl. 12:05

Vil ha frihandel mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil ha en frihandelsavtale mellom India og EU. De sa hun etter et to dager langt besøk i New Delhi. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

NRK - 29 Oct 19 kl. 03:18

Toåring funnet død i brønn i India

En to år gammel gutt ble tirsdag funnet omkommet i en trang brønn i India, etter at en massiv redningsoperasjon for å få ham opp i live mislyktes. Gutten falt ned i den forlatte borebrønnen nær hjemmet i delstaten Tamil Nadu sør i India i fredag..

NRK - 05 Dec 19 kl. 15:56

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo druknet under en svømmetur i byen Goa i India onsdag, melder ABC Nyheter. Utenriksdepartementet bekrefter overfor avisen at en nordmann er omkommet i India..

NRK - 20 Dec 19 kl. 16:31

Fire drept i nye sammenstøt i India

Fire demonstranter er drept i nye protester mot statsborgerskapsloven i India. Dermed er dødstallet steget til 14 etter over en uke med demonstrasjoner. De fire drepte ble fraktet til et sykehus i Meerut i det nordlige India fredag..

VG - 28 Oct 19 kl. 12:25

Toåring fanget i brønn i India

En stor redningsaksjon er i gang for å forsøke å redde ut en toåring som sitter fast i en trang brønn i India..

NRK - 05 Dec 19 kl. 08:47

India med krav om identifisering

I et forsøk på å stanse spredning av falske nyheter og desinformasjon, vil et lovforslag i India kreve at sosiale medier tilbyr verifisert identifisering for brukerne. Lovforslaget vil by på store tekniske utfordringer, skriver Reuters..

P4 - 05 Dec 19 kl. 16:06

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo har druknet under en svømmetur i Goa i India. Utenriksdepartementet bekrefter til ABC Nyheter at en nordmann har omkommet. Kvinnens pårørende er varslet..

NRK - 30 Sep 19 kl. 14:55

Mer monsunregn i India

India har hatt ti prosent mer monsunregn enn gjennomsnittet og mer monsunregn i 2019 enn på 25 år, ifølge landets værdepartement. Mer regn i sommermånedene kan gi større avlinger og fylle vannreservene, men kan også skade bomull- og soyabønnehøsten..

NRK - 28 Sep 19 kl. 10:14

Over 40 omkommet i India

Massive mengder med nedbør skaper store oversvømmelser nord i India. Minst 44 mennesker har mistet livet som følge av de store vannmengdene, melder AFP. Drukning, vegger som kollapset, lynnedslag og slangebitt er dødsårsakene, ifølge indiske medier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Raskt auke i virusdøde i Iran

Det er no 50 som har døydd av det nye koronaviruset i byen Qom i Iran, melder det iranske nyheitsbyrået ILNA. Tidlegare i dag var talet 12..

NRK - 10 minutter siden

Norwegian set opp ekstra fly

Norwegian set opp ekstra fly for å få nordmenn heim frå Gran Canaria, skriv dei i ei pressemelding. Dei første flya kan lette i ettermiddag. Dei reisande vil få direkte beskjed så fort som mogleg, ifølge Norwegian..

NRK - 15 minutter siden

Bergen ikkje blautare sidan 1861

Så langt i år har det regna 781 millimeter i Bergen, skriv Bergens Tidende. Så mykje nedbør er meir enn det som kjem i Oslo på eitt år..

NRK - 30 minutter siden

Kina utset folkekongressen

Kina utset folkekongressen på grunn av virusutbrotet, der har 150 menneske døydd det siste døgnet. I kongressen møtast toppsjiktet i kommunistpartiet, blant dei president Xi Jinping. Møtet skulle vore den 5.

NRK - 30 minutter siden

4 av 5 bestod statsborgarprøven

Resultata for heile landet viser at 81 prosent av kandidatane bestod statsborgarprøven i 2019. Det vil seie at ein av fem strauk. 6.

NRK - 1 time siden

Kraftig fall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,6 prosent like etter opning i dag..

NRK - 1 time siden

Fjerde dødsfall i Italia

Den italienske radiokanalen Rai Radio melder at det no er fire personar som er døde av det nye koronaviruset, ifølge Reuters. Også i Iran er det no fleire døde, der har viruset til saman tatt livet av tolv personar, melder iransk statleg TV..

NRK - 1 time siden

Første smittedøme i Afghanistan

Afghanistan melder om det første døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

Framleis karantene i Wuhan

Kinesiske styresmakter trekker tilbake avgjerda om å la friske personar forlate Wuhan..

NRK - 1 time siden

Tilset færre sommarvikarar

Norske bedrifter vil tilsette færre sommarvikarar i år enn før, og færre unge vil lykkast med å få sommarjobb, trur organisasjonen Virke. Det er store kull og mange som søker jobb, og nokre seier at dei ikkje eingong får svar på søknadane sine..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt