NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:32

NRK - 03 juni 20 kl. 07:37

India når 200.000 smittede

India la i dag fram 8 909 nye bekreftede smittetilfeller av Covid-19. Dermed er tallet for antall smittede 207 615. India er det syvende landet i verden med over 200.000 bekreftet smittede..
Les mer på NRK


Les mer om:
Covid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: India, når, 200.000, smittede
P4 - 31 mai 20 kl. 13:40

Stor økning av smittede i India

Det har vært en kraftig økning i nye tilfeller med koronasmitte i India det siste døgnet. Med 8000 tilfeller er dette den høyeste økningen i smittede i løpet av ett døgn i landet siden pandemien startet. Totalt er over 182.

NRK - 26 juni 20 kl. 16:08

India: Nesten halv million smittede

India har registrert den største smitteøkningen på ett døgn med 17.296 nye koronatilfeller. Dermed har landet snart en halv million smittede.

Klartale - 29 juni 20 kl. 08:36

Mange nye smittede i India

I India er det registrert mange nye smittede med korona-viruset..

P4 - 11 juni 20 kl. 08:47

Over 10 000 nye smittede i India

Etter en veldig streng nedstenging, har India nå begynt å åpne opp igjen - det har ført til en stor smitteøkning. Nesten 10.000 nye tilfeller er registrert det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter, ifølge NTB.

P4 - Igår: 05:43

Rekordmange smittet i India

Rekordmange har testet positivt på koronaviruset i India. Fra lørdag til i går gikk 24.850 mennesker påvist viruset i landet, og antall smittede per døgn har økt den siste tiden.

NRK - 31 mai 20 kl. 13:13

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 31 mai 20 kl. 13:13

Krafting økning i smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

Klartale - 25 mai 20 kl. 13:37

Få nye smittede i flere byer

Kristiansand har ikke hatt nye smittede på tre uker. I Bergen smitter hver smittede bare 0,1 nye personer..

Klartale - Igår: 08:26

India har flere smittede enn Russland

India har flere med korona-virus enn Russland..

P4 - 13 juni 20 kl. 16:39

11.000 nye smittetilfeller i India

Det siste døgnet er antallet smittede av koronaviruset i India oppe i 11.000 nye tilfeller. Det er andre dag på rad med mer enn 10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nok en siktet etter knivstikking

Politi pågrep og siktet tirsdag ettermiddag nok en person, etter at en mann i 20- årene ble knivstukket på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Siktede meldte seg selv for politiet, etter å ha vært i kontakt med advokat..

NRK - 15 minutter siden

Mulig skyteepisode på marinebase

Militærpoliti i USA skal ha fått meldinger om en aktiv skyteepisode ved en marinebase i delstaten California i USA. Det melder den nasjonale marinen på Twitter tirsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Smittetoppen ikke nådd

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om at koronapandemien er langt ifra over. Ifølge organisasjonen øker smitten stadig, og ser ikke ut til å gå ned foreløpig. I løpet av helgen ble det meldt om 400.

NRK - 45 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 1 time siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 1 time siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 1 time siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 1 time siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt