NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 11:30

NRK - 02 Aug 19 kl. 07:03

India avviser tilbud fra Trump

India avviser igjen president Trumps tilbud om å mekle mellom India og Pakistan i Kashmir-konflikten, skriver nyhetsbyrået AP. Den indiske utenriksministeren skal ha formidlet dette til sin amerikanske motpart, Mike Pompeo, under et møte i Bangkok..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trumps, India, Pakistan, Kashmir, AP, Pompeo, Bangkok, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: India, avviser, tilbudfra , Trump
NRK - 10 Feb 20 kl. 22:33

Trump til India

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 18:33

Avviser «ydmykende» tilbud om å få komme inn i Israel

ISTANBUL (Aftenposten): Den amerikanske kongresspolitikeren Rashida Tlaib, som først ble nektet innreise til Israel, avviser et nytt tilbud om å besøke familie på Vestbredden..

NRK - 10 Feb 20 kl. 22:33

Trump til India i februar

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

P4 - 13 May 19 kl. 21:52

Avviser Trump-møte

Russland avviser nå at USAs president Donald Trump har bedt om å få møte president Vladimir Putin i Japan neste måned. Trump sa på en pressekonferanse i Det hvite hus i dag at forventer å møte Putin. Russland sier de ikke har fått forespørsel om dette..

NRK - 31 Aug 19 kl. 13:57

Avviser påstander om feiloppskyting

Iran avviser de amerikanske påstandene om at det har vært en feilslått satellittoppskyting fra et romsenter i landet. Uttalelsen kommer etter at USAs president Donald Trump la ut et bilde på Twitter. Trump har fått kritikk for å ha lagt ut bildet..

NRK - 19 Nov 19 kl. 05:21

Avviser at Trump har brystsmerter

Legen til Donald Trump avviser at den amerikanske presidenten har hatt brystsmerter. Lege Sean Conley kom med uttalelsen etter det han omtaler som en planlagt rutinesjekk..

NRK - 13 May 19 kl. 21:27

Russland avviser Trump-møte

Donald Trump hevder at han skal møte Vladimir Putin i Japan neste måned, men Russland avviser at han har bedt om et slikt møte. – Det har ikke kommet noen forespørsler. Det foreligger heller ingen avtaler, sier Putins talsmann Dmitrij Peskov..

NRK - 24 Jul 19 kl. 16:29

Avviser at Trump er renvasket

En ordknapp Robert Mueller avviser at Trump er renvasket for å ha blandet seg inn i etterforskningen hans slik presidenten gjentatte ganger har hevdet etter at rapporten hans ble lagt fram..

VG - 02 Oct 19 kl. 16:26

Australias statsminister avviser press fra Trump

Australias statsminister Scott Morrison avviser at Donald Trump presset ham for å få hjelp med Russland-etterforskningen..

NRK - 25 Apr 19 kl. 21:51

Svenske SAS-piloter avviser tilbud

Svenske SAS-piloter har sagt nei til et tilbud som ble lagt frem torsdag kveld, skriver Arbetsmarknadsnytt. Tilbudet med svarfrist klokken 21 innebar blant annet en lønnsøkning på 2,3 prosent. Pilotene krever en økning på 13 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 30 minutter siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 1 time siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 1 time siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 1 time siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 2 timer siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 2 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 3 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt