NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:38

NRK - 02 aug. 19 kl. 07:03

India avviser tilbud fra Trump

India avviser igjen president Trumps tilbud om å mekle mellom India og Pakistan i Kashmir-konflikten, skriver nyhetsbyrået AP. Den indiske utenriksministeren skal ha formidlet dette til sin amerikanske motpart, Mike Pompeo, under et møte i Bangkok..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trumps, India, Pakistan, Kashmir, AP, Pompeo, Bangkok, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: India, avviser, tilbudfra , Trump
Nyhetspressen - 20 aug. 19 kl. 15:34

Ukens beste tilbud - uke 34

Vi har gått gjennom kundeavisene og funnet noen av de beste tilbudene for uke 34, for deg som vil spare penger.  Kjøttdeig, Red Bull, Yoghurt og brød I Joker kundeavis finner vi Folkets kjøttdeig av storfe til fine 26,90 kr per pakke (400 g). De har satt en restriksjon på 5 pakker per kunde.

P4 - 17 aug. 20 kl. 21:43

Trump saksøkes for å svekke postvesenet

USAs president Donald Trump blir saksøkt av flere Demokrater for å forsøke å svekke postvesenet. Postvesenets leder, som er en stor Trump-donor, er anklaget for å kutte i etatens tilbud og tjenester for å ramme stemmegivning via posten til høsten. Det avviser Trump, men har samtidig sagt at han ikke vil øke bevilgningene.

P4 - 02 nov. 19 kl. 14:51

Ønsker avtale mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil en frihandelsavtale mellom India og EU. Da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi i dag sa Merkel at hun ser for seg større tyske investeringer i miljøvennlig teknologi i India. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

P4 - 11 juni 20 kl. 08:47

Over 10 000 nye smittede i India

Etter en veldig streng nedstenging, har India nå begynt å åpne opp igjen - det har ført til en stor smitteøkning. Nesten 10.000 nye tilfeller er registrert det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter, ifølge NTB.

NRK - 03 sep. 20 kl. 06:59

Smitten øker i India

I India er det registrert nær 84 000 koronasmitta og over eitt tusen dødsfall siste døgn. Dette er det høgaste talet på eitt døgn i India til no. 3,85 millionar indarar er registrert smitta.

NRK - 10 feb. 20 kl. 22:33

Trump til India

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

NRK - 10 feb. 20 kl. 22:33

Trump til India i februar

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

Aftenposten - 16 aug. 19 kl. 18:33

Avviser «ydmykende» tilbud om å få komme inn i Israel

ISTANBUL (Aftenposten): Den amerikanske kongresspolitikeren Rashida Tlaib, som først ble nektet innreise til Israel, avviser et nytt tilbud om å besøke familie på Vestbredden..

E24 - 09 mars 20 kl. 10:51

India avviser alle utenlandske cruiseskip

Et cruiseskip med over 2.000 passasjerer har blitt nektet å anløp både i Malaysia og Thailand på grunn av frykt for coronasmitte. Tirsdag får det legge til kai i Singapore.

P4 - 07 mai 19 kl. 14:46

Sp ut mot tilbud til bøndene

- Regjeringens tilbud til bøndene i jordbruksoppgjøret vil svekke landbruket. Det mener Senterpartiet. I dag fikk bøndene et tilbud med en ramme på 1 milliard kroner - omtrent halvparten av hva de selv krevde forrige uke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kraftig smitteøkning i Kristiansund

Møre og Romsdal har minst smitte av alle fylkene i hele landet, men nå er smittesituasjonen i Kristiansund blitt krevende etter at seks personer har testa positivt for korona..

NRK - 15 minutter siden

15 barnehagebarn i karantene

Én ansatt i Øvre Toppenhaug barnehage på Bærums Verk er bekreftet smittet av covid-19, skriver Budstikka. Alle barn og ansatte ved barnehagen er satt i karantene..

NRK - 15 minutter siden

Biden offentliggjør skattemelding

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort skattemeldingen for 2019. Skattemeldingen viser at han og kona Jill Biden hadde en inntekt på nær 985.000 dollar i 2019, ifølge Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon i Dovre

Det er satt i gang leteaksjon etter at en 69 år gammel kvinne ikke kom hjem etter fjelltur i Dovre. Det melder politiet på Twitter. Røde Kors og Norske redningshunder er varslet i forbindelse med søket..

NRK - 30 minutter siden

Biden vil offentliggjøre skattetall

Demokratenes presidentkandidat vil ifølge Reuters offentliggjøre sin skattemelding for 2019 i løpet av tirsdag. Bidens valgkamp-apparat sier også at Trumps kampanje har bedt om at korondødsfallene i landet ikke nevnes under nattens president-debatt..

NRK - 7 timer siden

Mindre vilje til å vaksinere seg

Før sommaren svarte 72 prosent av nordmenn at dei ville ta ei eventuell koronavaksine dersom ei blei tilgjengeleg. No vil berre 64 prosent ta den, syner den gjentekne undersøkinga utført av Kantar for Forskingsrådet. Særleg er det færre menn som vil..

NRK - 45 minutter siden

Presset på jobb med covid-symptomer

Åtte helsefagarbeidere ved Madserud Sykehjem har varslet Oslo kommune om det de mener er dårlig arbeidsmiljø og trakassering. Flere sier at de ble presset på jobb, selv om de var sykemeldt med symptomer på covid-19..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet for terrorfinansiering

29 personer er pågrepet av politiet i Frankrike, mistenkt for finansiering av al-Qaida-tilknyttede opprørere i Syria, melder AFP. Påtalemyndigheten sier kryptovaluta verdt flere millioner kroner har funnet veien til al-Qaida-tilknyttede opprørere..

NRK - 1 time siden

Halvbroren blir ny emir i Kuwait

Kronprinsen i Kuwait, sjeik Nawaf al-Ahmad Al-Sabah, blir landets nye emir, etter at sjeik Sabah al-Ahmad Al-Sabah døde klokken 15 norsk tid i USA, melder Reuters. Den nye emiren er halvbroren til den avdøde emiren, som ble 91 år gammel..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Ørsta

Politiet starter en leteaksjon på Nordre-Vartdal i Ørsta etter å ha blitt informert om en bil som har stått parkert der i tolv dager, skriver Møre. Politiet sier bilen står slik at det er naturlig å starte en fjelltur derfra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt