NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:33

NRK - 06 Dec 18 kl. 14:37

Ikkje sett etter gen-eksperiment

Ein kinesisk forskar er ikkje sett offentleg sidan han hevda å ha redigert DNA-et til to babyar, melder ABC News. Det har ført til spekulasjonar om at han er blitt arrestert. Kina beordra stans i genredigeringa og fleire har fordømt eksperimentet..
Les mer på NRK


Les mer om:
DNA, ABC News

Dele artikeln

6 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikkje, sett, etter, gen-eksperiment
NRK - 02 Jan 19 kl. 20:06

Førebels ingen funn av turfølge

Sea King-helikopteret som søkjer etter ein svenske og fire finnar i eit fjellområde i Troms har førebels ikkje funne noko, melder politiet klokka 20. Dei har hittil ikkje sett inn bakkemannskapar på grunn av skredfaren i området..

NRK - 02 Jan 19 kl. 20:06

Førebels ingen funn i Troms

Seaking-helikopteret som søkjer etter ein svenske og fire finnar i eit fjellområde i Troms har førebels ikkje funne noko, melder politiet klokka 20. Dei har hittil ikkje sett inn bakkemannskapar på grunn av skredfaren i området..

NRK - 14 Jan 19 kl. 13:16

Har ikkje diskutert statsrådar enno

Forhandlingane tek tid fordi dei ikkje tok nok høgde for at fire partar tek lengre tid, seier Trine Skei Grande. Ho er likevel positiv. – Eg kjenner meg sikker på at alle vil at vi skal kome i mål, seier ho.

NRK - 06 Dec 18 kl. 16:41

Wara vil ikkje kommentere truslar

Justisminister Tor Mikkel Wara har ingen kommentar til etterforskinga av truslane mot han som PST har sett i gang. Det seier han til NRK. Heller ikkje JUstisdepartementet eller Statsministerens kontor vil kommentere truslane og viser til PST..

NRK - 18 Oct 18 kl. 11:03

Trur ikkje på lengre overgangsfase

Storbritannias statsminister Theresa May utelukkar ikkje ei forlenging av overgangsperioden etter brexit, men trur ikkje det blir behov for det. EUs forhandlingsleiar har foreslått å forlenge den to år lange perioden med ytterlegare eitt år..

VG - 23 Sep 18 kl. 09:05

NRK Urørt-vinner: - Kor mange gongar har du sett ein mann grine?

Kor mange gongar har du sett ein mann grine? Om du ser vekk frå gravlegging og sportslege hendingar trur eg ikkje det nummeret er så veldig høgt..

NRK - 14 Aug 18 kl. 06:13

Tolk får ikkje oppdrag

Tolken som nektar å handhelse på kvinner, får inntil vidare ikkje oppdrag i Skien. Avgjersla om ikkje å bruke tolken, er teken etter krav frå ordførarar Hedda Foss Five, skriv TA. Tolketenesta i resten av Grenland vil framleis bruke tolken..

NRK - 08 Jan 19 kl. 16:14

Éin død etter brann på oljetankar

Utanfor Hongkong er éin person død og to andre sakna etter at det braut ut ein kraftig brann på ein oljetankar. 23 personar blei redda etter å ha hamna i vatnet, opplyser politiet. Oljetankaren skal ikkje ha frakta last, og har ikkje lekt olje..

Dagbladet - 10 Oct 18 kl. 06:00

Borgarleg og «ikkje-sosialistisk» vrøvl

Eg går verkeleg ikkje rundt og kjenner på at Norge er delt på midten i ei sosialistisk og ei ikkje-sosialistisk fløy..

NRK - Igår: 10:32

Registrerte ikkje helikopterturen

Helikopteret som styrta i Røldal søndag kveld hadde ikkje meldt inn reisa til lufttrafikktenesta. – Det er lovleg å ikkje melde inn, men det gjer at redningstenesta bruker lengre tid og me har mindre informasjon å byrje med, seier ein redningsleiar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 1 time siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 45 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 1 time siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 2 timer siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 2 timer siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt