NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:16

NRK - 06 Dec 18 kl. 14:37

Ikkje sett etter gen-eksperiment

Ein kinesisk forskar er ikkje sett offentleg sidan han hevda å ha redigert DNA-et til to babyar, melder ABC News. Det har ført til spekulasjonar om at han er blitt arrestert. Kina beordra stans i genredigeringa og fleire har fordømt eksperimentet..
Les mer på NRK


Les mer om:
DNA, ABC News

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikkje, sett, etter, gen-eksperiment
NRK - 06 Dec 18 kl. 16:41

Wara vil ikkje kommentere truslar

Justisminister Tor Mikkel Wara har ingen kommentar til etterforskinga av truslane mot han som PST har sett i gang. Det seier han til NRK. Heller ikkje JUstisdepartementet eller Statsministerens kontor vil kommentere truslane og viser til PST..

NRK - 18 Oct 18 kl. 11:03

Trur ikkje på lengre overgangsfase

Storbritannias statsminister Theresa May utelukkar ikkje ei forlenging av overgangsperioden etter brexit, men trur ikkje det blir behov for det. EUs forhandlingsleiar har foreslått å forlenge den to år lange perioden med ytterlegare eitt år..

VG - 23 Sep 18 kl. 09:05

NRK Urørt-vinner: - Kor mange gongar har du sett ein mann grine?

Kor mange gongar har du sett ein mann grine? Om du ser vekk frå gravlegging og sportslege hendingar trur eg ikkje det nummeret er så veldig høgt..

NRK - 14 Aug 18 kl. 06:13

Tolk får ikkje oppdrag

Tolken som nektar å handhelse på kvinner, får inntil vidare ikkje oppdrag i Skien. Avgjersla om ikkje å bruke tolken, er teken etter krav frå ordførarar Hedda Foss Five, skriv TA. Tolketenesta i resten av Grenland vil framleis bruke tolken..

Dagbladet - 10 Oct 18 kl. 06:00

Borgarleg og «ikkje-sosialistisk» vrøvl

Eg går verkeleg ikkje rundt og kjenner på at Norge er delt på midten i ei sosialistisk og ei ikkje-sosialistisk fløy..

NRK - 25 Nov 18 kl. 19:42

Avsluttar redningsaksjon i Ørsta

Politiet trur ikkje lenger det er håp om å finne den sakna kvinna i Ørsta i live. Det har blitt søkt etter den 25 år gamle kvinna i fem dagar, etter at ho ikkje kom tilbake frå det som skulle vere ein kort tur i fjellet. Leiteaksjonen held fram..

NRK - Igår: 12:56

EU vil ikkje reforhandle avtale

EU har allereie tilbode Storbritannia den «beste og einaste moglege» brexit-avtalen og vil ikkje reforhandle den, åtvarar EU-kommisjonen. – Vår posisjon har ikkje endra seg, seier talskvinne Mina Andreeva ifølgje AFP..

NRK - 17 Sep 18 kl. 14:35

Har sett i gang redningsaksjon

Hovudredningssentralen for Sør-Norge har sett i verk ein leiteaksjon aust for Vågsøy etter mogleg observasjon av ein synkande båt. Redningshelikopter og redningsskøyte er med i søket..

NRK - 05 Nov 18 kl. 15:24

Rekordmange vil røyste i mellomval

Det er varsla høg valdeltaking under årets mellomval i USA. Anslagsvis mellom 45 og 50 prosent av dei røysteføre vil levere inn røystesetel, ifølgje analysane til professor Michael McDonald. Ein har ikkje sett liknande tal på over 50 år..

Dagbladet - 25 Oct 18 kl. 04:43

Tar turistgrep etter dødsfall: - Dette aksepteres ikke

To turister har dødd på tur i New Zealand de siste ukene, derfor har politiet sett seg nødt til å ta grep. Også i Norge har vi sett de samme utfordringene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Branntilløp i en barnehage

Det er meldt om branntilløp i en barnehage på Kongshavn, ved Arendal. Foreløpig opplysninger tilsier at alle skal være ute av bygget, skriver politiet i Agder på sin Twitter-konto..

NRK - 15 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 30 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 45 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt