NRK > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:35

NRK - 19 Oct 17 kl. 01:34

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raqqa, Syria, Talal Sello, Syrias, SDF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, trygt, for, sivilei , Raqqa
P4 - 27 Jul 17 kl. 05:35

29 sivile drept i Syria

29 sivile har blitt drept i en rekke USA-ledede flyangrep mot byan Raqqa i Syria. Det opplyser organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Blant disse skal minst åtte være barn.

NRK - 01 Sep 17 kl. 09:08

28 sivile drept i Afghanistan

FN uttrykker stor bekymring over de mange sivile ofrene i Afghanistan denne uken, men nevner ikke hvem som står bak. 28 sivile ble drept. Afghanske myndigheter har bekreftet at landets ferske flyvåpen utførte et angrep i et område der 15 ble drept..

P4 - 16 Jun 17 kl. 06:12

Kan ikke love det er trygt for sauer

Det er ikke sikkert det blir trygt å slippe sauene på beite selv om ulven som har herjet i Opland og Akershus de siste ukene blir skutt. Fellingsleder Lars Gangås sier til Aftenposten at det er mange ulver i fri flyt over store områder, så det kan komme flere. Omtrent hundre sauer har blitt tatt av det som antas å være en svensk ulv..

P4 - 04 Sep 17 kl. 05:55

- For mange sivile drepes

For mange sivile blir drept i kampen mot IS av den USA-ledede koalisjonen Norge er en del av. Det mener den britiske organisasjonen AirWars. Tall de har hentet inn viser at fra februar til mars økte tallet på sivile drepte i Syria og Irak med 500 prosent.

NRK - 06 Jul 17 kl. 17:57

FN: 20.000 sivile i IS-områder

Opptil 20.000 sivile er fortsatt fanget i IS-kontrollerte områder i Mosul. Sivile som prøver å forlate byen risikerer å bli drept av IS-krigere som gjør alt de kan for å stoppe dem, sier Lise Grande, FNs koordinator for humanitære saker i Irak..

P4 - 02 Nov 17 kl. 16:36

FN krever etterforskning av drap på sivile i Mosul

FN krever nå at drap på sivile i Mosul i Irak blir etterforsket. IS likviderte minst 741 sivile i kampene om Mosul, mens minst 461 sivile ble drept i USA-ledede bombeangrep, konkluderer en FN-rapport. Over 800.

P4 - 23 Oct 17 kl. 23:37

- 22 sivile drept i angrep

Minst 22 sivile skal ha blitt drept i et luftangrep mot et regjeringskontrollert område i byen Deir al-Zor øst i Syria i kveld. Det melder en syrisk eksilgruppe. Det er så langt ikke kjent hvem som sto bak angrepet..

NRK - 20 Jun 17 kl. 22:15

Ingen sivile skadd i Brussel

Den belgiske påtalemyndigheten bekrefter at det ikke er noe som tyder på sivile skader eller dødsfall som følge av hendelsen på sentralstasjonen i Brussel, melder AP. En person ble skutt av sikkerhetsstyrker etter en mindre eksplosjon på stedet..

P4 - 17 Aug 17 kl. 17:07

- Nye sivile drept i Raqqa

Rundt 60 sivile er siden mandag drept i Raqqa i forbindelse med flyangrep utført av den USA-ledede koalisjonen. Det hevder en syrisk eksilgruppe. Ifølge FN er 25.

NRK - 17 Aug 17 kl. 14:14

– 59 sivile drept i Raqqa

Minst 59 sivile er de siste tre dagene blitt drept Raqqa i flyangrep utført av den USA-ledede koalisjonen. Det opplyser observatørgruppen SOHR. Ifølge FN er 25.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..

NRK - 15 minutter siden

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..

NRK - 1 time siden

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..

NRK - 1 time siden

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..

NRK - 1 time siden

Rohingyaer blir plassert i leirer

Rohingyaer som blir sendt tilbake til Myanmar, skal først innkvarteres i midlertidige leire eller boliger i en tidsbegrenset periode, opplyser utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali, på en pressekonferanse i Dhaka lørdag..

NRK - 1 time siden

Nå åpnes alpinbakkene

Alpinsentre landet rundt åpner bakkene denne helga. For å gi de perfekte forholdene i løypa bruker anleggene flere hundre tusen kroner på drift av snøkanoner..

NRK - 1 time siden

Mener militær aksjon var lovlig

Høyesterettsdommer George Chiweshe i Zimbabwe sier den militære aksjonen som førte til Mugabes avgang var lovlig og ikke et kupp. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt