NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 23:04

NRK - 19 Oct 17 kl. 01:34

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raqqa, Syria, Talal Sello, Syrias, SDF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, trygt, for, sivilei , Raqqa
P4 - 27 Jul 17 kl. 05:35

29 sivile drept i Syria

29 sivile har blitt drept i en rekke USA-ledede flyangrep mot byan Raqqa i Syria. Det opplyser organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Blant disse skal minst åtte være barn.

NRK - 01 Sep 17 kl. 09:08

28 sivile drept i Afghanistan

FN uttrykker stor bekymring over de mange sivile ofrene i Afghanistan denne uken, men nevner ikke hvem som står bak. 28 sivile ble drept. Afghanske myndigheter har bekreftet at landets ferske flyvåpen utførte et angrep i et område der 15 ble drept..

P4 - 16 Jun 17 kl. 06:12

Kan ikke love det er trygt for sauer

Det er ikke sikkert det blir trygt å slippe sauene på beite selv om ulven som har herjet i Opland og Akershus de siste ukene blir skutt. Fellingsleder Lars Gangås sier til Aftenposten at det er mange ulver i fri flyt over store områder, så det kan komme flere. Omtrent hundre sauer har blitt tatt av det som antas å være en svensk ulv..

P4 - 27 Jun 18 kl. 16:28

Löw sitter trygt uansett

Joachim Löw kommer ikke til å få sparken som landslagssjef selv om Tyskland skulle ryke ut av fotball-VM i dag. Löw signerte nylig en kontrakt fram til 2022, og den tyske fotballpresidenten Reinhard Grindel sier 58-åringen sitter trygt uansett utfall i VM..

P4 - 04 Sep 17 kl. 05:55

- For mange sivile drepes

For mange sivile blir drept i kampen mot IS av den USA-ledede koalisjonen Norge er en del av. Det mener den britiske organisasjonen AirWars. Tall de har hentet inn viser at fra februar til mars økte tallet på sivile drepte i Syria og Irak med 500 prosent.

NRK - 15 Jul 18 kl. 10:26

FN: Sivile drept i Afghanistan

Rekordmange sivile ble drept i årets første halvår i Afghanistan, viser tall fra FN. 1.692 sivile ble drept i årets første seks måneder, det høyeste tallet siden FN begynte å føre statistikk over sivile tap i 2009..

NRK - 06 Jul 17 kl. 17:57

FN: 20.000 sivile i IS-områder

Opptil 20.000 sivile er fortsatt fanget i IS-kontrollerte områder i Mosul. Sivile som prøver å forlate byen risikerer å bli drept av IS-krigere som gjør alt de kan for å stoppe dem, sier Lise Grande, FNs koordinator for humanitære saker i Irak..

NRK - 23 Feb 18 kl. 15:00

Anklages for angrep på sivile

Tyrkia kan ha begått en krigsforbrytelse ved å angripe sivile i kurdiskkontrollerte Afrin nord i Syria, mener Human Rights Watch. De har gransket tre av de tyrkiske angrepene mot Afrin og konkluderer med at 26 sivile, blant dem 17 barn, ble drept..

P4 - 02 Nov 17 kl. 16:36

FN krever etterforskning av drap på sivile i Mosul

FN krever nå at drap på sivile i Mosul i Irak blir etterforsket. IS likviderte minst 741 sivile i kampene om Mosul, mens minst 461 sivile ble drept i USA-ledede bombeangrep, konkluderer en FN-rapport. Over 800.

NRK - 20 Jul 18 kl. 10:23

Sivile drept i Aghanistan

Minst 14 sivile ble drept i et luftangrep i Kunduz-provinsen nord i Afghanistan, opplyser det afghanske forsvarsdepartementet fredag, melder NTB. Ytterligere to sivile ble skadd i angrepet som ble utført av afghanske og amerikanske styrker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ingen ny etterforskning av Søviknes

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

Sier nei til ny etterforskning

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

En person skutt i Stockholm

En person er skadet etter en skyteepisode i Farsta sør i Stockholm fredag kveld, melder Aftonbladet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ikke langt unna åstedet står en bil i brann..

NRK - 1 time siden

Sørlandsbanen er stengt

Sørlandsbanen er fredag kveld stengt mellom Egersund og Vigrestad på grunn av uværet. NSB skriver på sine egne nettsider at det ikke kjører tog mellom Kristiansand og Vigrestad, og at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

NRK - 1 time siden

To skadd etter skyting på Nørrebro

Minst to personer er skadd etter skyting på Nørrebro i København fredag kveld, melder Extrabladet. Det har vært flere skyeepisoder i dette området den siste tiden..

NRK - 1 time siden

29.950 husstander uten strøm

Etter at nesten 51.000 husstander var uten strøm i Agder-fylkene i 19-tiden, var tallet på strømløse nede i 29.950 i 21.

NRK - 1 time siden

Enige om grensene for våpenfri sone

Russland og Tyrkia er blitt enige om grensene for en demilitarisert sone nord i Syria, opplyser Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Enigheten er ledd i en avtale mange håper kan bremse en storstilt offensiv mot Idlib..

NRK - 1 time siden

Aas enig med Nasdaq om salgsplan

Einar Aas, som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, er enig med Nasdaq om en plan for salg av Aas' verdier. Det melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Kjørte for sakte - ble stoppet

Oslo-politiet opplyser på Twitter om en elbilfører som ble stoppet på ring 3 etter hå kjørt sakte og vinglet fredag kveld. Politiet mistenkte promillekjøring, men det viste seg at bilen var nesten uten strøm og at fører hadde rekkeviddeangst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt