NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 11:26

NRK - 19 Oct 17 kl. 01:34

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raqqa, Syria, Talal Sello, Syrias, SDF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, trygt, for, sivilei , Raqqa
P4 - 27 Jul 17 kl. 05:35

29 sivile drept i Syria

29 sivile har blitt drept i en rekke USA-ledede flyangrep mot byan Raqqa i Syria. Det opplyser organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Blant disse skal minst åtte være barn.

NRK - 01 Sep 17 kl. 09:08

28 sivile drept i Afghanistan

FN uttrykker stor bekymring over de mange sivile ofrene i Afghanistan denne uken, men nevner ikke hvem som står bak. 28 sivile ble drept. Afghanske myndigheter har bekreftet at landets ferske flyvåpen utførte et angrep i et område der 15 ble drept..

P4 - 16 Jun 17 kl. 06:12

Kan ikke love det er trygt for sauer

Det er ikke sikkert det blir trygt å slippe sauene på beite selv om ulven som har herjet i Opland og Akershus de siste ukene blir skutt. Fellingsleder Lars Gangås sier til Aftenposten at det er mange ulver i fri flyt over store områder, så det kan komme flere. Omtrent hundre sauer har blitt tatt av det som antas å være en svensk ulv..

P4 - 27 Jun 18 kl. 16:28

Löw sitter trygt uansett

Joachim Löw kommer ikke til å få sparken som landslagssjef selv om Tyskland skulle ryke ut av fotball-VM i dag. Löw signerte nylig en kontrakt fram til 2022, og den tyske fotballpresidenten Reinhard Grindel sier 58-åringen sitter trygt uansett utfall i VM..

P4 - 04 Sep 17 kl. 05:55

- For mange sivile drepes

For mange sivile blir drept i kampen mot IS av den USA-ledede koalisjonen Norge er en del av. Det mener den britiske organisasjonen AirWars. Tall de har hentet inn viser at fra februar til mars økte tallet på sivile drepte i Syria og Irak med 500 prosent.

NRK - 15 Jul 18 kl. 10:26

FN: Sivile drept i Afghanistan

Rekordmange sivile ble drept i årets første halvår i Afghanistan, viser tall fra FN. 1.692 sivile ble drept i årets første seks måneder, det høyeste tallet siden FN begynte å føre statistikk over sivile tap i 2009..

NRK - 06 Jul 17 kl. 17:57

FN: 20.000 sivile i IS-områder

Opptil 20.000 sivile er fortsatt fanget i IS-kontrollerte områder i Mosul. Sivile som prøver å forlate byen risikerer å bli drept av IS-krigere som gjør alt de kan for å stoppe dem, sier Lise Grande, FNs koordinator for humanitære saker i Irak..

NRK - 23 Feb 18 kl. 15:00

Anklages for angrep på sivile

Tyrkia kan ha begått en krigsforbrytelse ved å angripe sivile i kurdiskkontrollerte Afrin nord i Syria, mener Human Rights Watch. De har gransket tre av de tyrkiske angrepene mot Afrin og konkluderer med at 26 sivile, blant dem 17 barn, ble drept..

P4 - 02 Nov 17 kl. 16:36

FN krever etterforskning av drap på sivile i Mosul

FN krever nå at drap på sivile i Mosul i Irak blir etterforsket. IS likviderte minst 741 sivile i kampene om Mosul, mens minst 461 sivile ble drept i USA-ledede bombeangrep, konkluderer en FN-rapport. Over 800.

NRK - 05 Feb 18 kl. 00:40

Sivile drept og såret i luftangrep

Minst tre sivile ble drept i luftangrep ledet av saudiledede styrker søndag. Ytterligere 38 skal ha blitt såret, opplyser lokale myndigheter, skriver NTB. Ofrene var både ansatte og sivile som oppholdt seg i forskningsbygget som ble angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 30 minutter siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..

NRK - 30 minutter siden

Bane Nor må betale erstatning

Bane Nor må betale 272 millioner kroner i erstatning til Skanska. Condette vant anbudet om etablering av Follobanen fra Ekebergåsen til Oslo S, men en enstemmig lagmannsrett har konkludert med at Condottes tilbud skulle vært avvist..

NRK - 15 minutter siden

Ber bodøværinger om å koke vannet

Bodø befolkning blir bedt om å koke vannet fram til klokka 19. Store deler av Bodø sentrum og Nordlandssykehuset var tirsdag formiddag uten vann etter at det gikk hull på hovedtilførselen til sentrum under gravearbeid. Etter snaut to timer var vannet på vei tilbake, opplyser kommunen..

NRK - 30 minutter siden

Mourinho ferdig i Manchester United

José Mourinho er ferdig som manager i Manchester United. Det bekrefter klubben på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

– Bør overbevise om anbudsrunde

Hvis ikke samferdselsminister Jon Georg Dale overbeviser opposisjonen om hvordan Go-Ahead vant anbudsrunden om blant annet Sørlandsbanen, er Rødt og Ap åpen for at saken kan havne hos både Riksrevisjonen og kontrollkomiteen, skriver Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Vannet på vei tilbake i Bodø

Ifølge en representant fra Bodø kommune skal vannet nå være på vei tilbake etter at store deler av sentrum har vært uten vann i formiddag. En vannledning ble gravd over i forbindelse med bygging av den nye riksveien, men feilen skal nå være rettet..

NRK - 1 time siden

Almlid blir NHO-sjef

Ole Erik Almlid blir ny sjef i NHO, etter det NRK erfarer..

NRK - 17 timer siden

Sjå Dagsnytt atten her:


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt