NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:55

NRK - 19 Oct 17 kl. 01:34

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raqqa, Syria, Talal Sello, Syrias, SDF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, trygt, for, sivilei , Raqqa
P4 - 27 Jul 17 kl. 05:35

29 sivile drept i Syria

29 sivile har blitt drept i en rekke USA-ledede flyangrep mot byan Raqqa i Syria. Det opplyser organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Blant disse skal minst åtte være barn.

NRK - 01 Sep 17 kl. 09:08

28 sivile drept i Afghanistan

FN uttrykker stor bekymring over de mange sivile ofrene i Afghanistan denne uken, men nevner ikke hvem som står bak. 28 sivile ble drept. Afghanske myndigheter har bekreftet at landets ferske flyvåpen utførte et angrep i et område der 15 ble drept..

P4 - 16 Jun 17 kl. 06:12

Kan ikke love det er trygt for sauer

Det er ikke sikkert det blir trygt å slippe sauene på beite selv om ulven som har herjet i Opland og Akershus de siste ukene blir skutt. Fellingsleder Lars Gangås sier til Aftenposten at det er mange ulver i fri flyt over store områder, så det kan komme flere. Omtrent hundre sauer har blitt tatt av det som antas å være en svensk ulv..

P4 - 04 Sep 17 kl. 05:55

- For mange sivile drepes

For mange sivile blir drept i kampen mot IS av den USA-ledede koalisjonen Norge er en del av. Det mener den britiske organisasjonen AirWars. Tall de har hentet inn viser at fra februar til mars økte tallet på sivile drepte i Syria og Irak med 500 prosent.

NRK - 06 Jul 17 kl. 17:57

FN: 20.000 sivile i IS-områder

Opptil 20.000 sivile er fortsatt fanget i IS-kontrollerte områder i Mosul. Sivile som prøver å forlate byen risikerer å bli drept av IS-krigere som gjør alt de kan for å stoppe dem, sier Lise Grande, FNs koordinator for humanitære saker i Irak..

NRK - Igår: 15:00

Anklages for angrep på sivile

Tyrkia kan ha begått en krigsforbrytelse ved å angripe sivile i kurdiskkontrollerte Afrin nord i Syria, mener Human Rights Watch. De har gransket tre av de tyrkiske angrepene mot Afrin og konkluderer med at 26 sivile, blant dem 17 barn, ble drept..

P4 - 02 Nov 17 kl. 16:36

FN krever etterforskning av drap på sivile i Mosul

FN krever nå at drap på sivile i Mosul i Irak blir etterforsket. IS likviderte minst 741 sivile i kampene om Mosul, mens minst 461 sivile ble drept i USA-ledede bombeangrep, konkluderer en FN-rapport. Over 800.

NRK - 05 Feb 18 kl. 00:40

Sivile drept og såret i luftangrep

Minst tre sivile ble drept i luftangrep ledet av saudiledede styrker søndag. Ytterligere 38 skal ha blitt såret, opplyser lokale myndigheter, skriver NTB. Ofrene var både ansatte og sivile som oppholdt seg i forskningsbygget som ble angrepet..

P4 - 23 Oct 17 kl. 23:37

- 22 sivile drept i angrep

Minst 22 sivile skal ha blitt drept i et luftangrep mot et regjeringskontrollert område i byen Deir al-Zor øst i Syria i kveld. Det melder en syrisk eksilgruppe. Det er så langt ikke kjent hvem som sto bak angrepet..

NRK - 20 Jun 17 kl. 22:15

Ingen sivile skadd i Brussel

Den belgiske påtalemyndigheten bekrefter at det ikke er noe som tyder på sivile skader eller dødsfall som følge av hendelsen på sentralstasjonen i Brussel, melder AP. En person ble skutt av sikkerhetsstyrker etter en mindre eksplosjon på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt