NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:11

NRK - 19 Oct 17 kl. 01:34

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raqqa, Syria, Talal Sello, Syrias, SDF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, trygt, for, sivilei , Raqqa
P4 - 27 Jul 17 kl. 05:35

29 sivile drept i Syria

29 sivile har blitt drept i en rekke USA-ledede flyangrep mot byan Raqqa i Syria. Det opplyser organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Blant disse skal minst åtte være barn.

NRK - 01 Sep 17 kl. 09:08

28 sivile drept i Afghanistan

FN uttrykker stor bekymring over de mange sivile ofrene i Afghanistan denne uken, men nevner ikke hvem som står bak. 28 sivile ble drept. Afghanske myndigheter har bekreftet at landets ferske flyvåpen utførte et angrep i et område der 15 ble drept..

P4 - 16 Jun 17 kl. 06:12

Kan ikke love det er trygt for sauer

Det er ikke sikkert det blir trygt å slippe sauene på beite selv om ulven som har herjet i Opland og Akershus de siste ukene blir skutt. Fellingsleder Lars Gangås sier til Aftenposten at det er mange ulver i fri flyt over store områder, så det kan komme flere. Omtrent hundre sauer har blitt tatt av det som antas å være en svensk ulv..

P4 - 04 Sep 17 kl. 05:55

- For mange sivile drepes

For mange sivile blir drept i kampen mot IS av den USA-ledede koalisjonen Norge er en del av. Det mener den britiske organisasjonen AirWars. Tall de har hentet inn viser at fra februar til mars økte tallet på sivile drepte i Syria og Irak med 500 prosent.

NRK - 06 Jul 17 kl. 17:57

FN: 20.000 sivile i IS-områder

Opptil 20.000 sivile er fortsatt fanget i IS-kontrollerte områder i Mosul. Sivile som prøver å forlate byen risikerer å bli drept av IS-krigere som gjør alt de kan for å stoppe dem, sier Lise Grande, FNs koordinator for humanitære saker i Irak..

NRK - 23 Feb 18 kl. 15:00

Anklages for angrep på sivile

Tyrkia kan ha begått en krigsforbrytelse ved å angripe sivile i kurdiskkontrollerte Afrin nord i Syria, mener Human Rights Watch. De har gransket tre av de tyrkiske angrepene mot Afrin og konkluderer med at 26 sivile, blant dem 17 barn, ble drept..

P4 - 02 Nov 17 kl. 16:36

FN krever etterforskning av drap på sivile i Mosul

FN krever nå at drap på sivile i Mosul i Irak blir etterforsket. IS likviderte minst 741 sivile i kampene om Mosul, mens minst 461 sivile ble drept i USA-ledede bombeangrep, konkluderer en FN-rapport. Over 800.

NRK - 05 Feb 18 kl. 00:40

Sivile drept og såret i luftangrep

Minst tre sivile ble drept i luftangrep ledet av saudiledede styrker søndag. Ytterligere 38 skal ha blitt såret, opplyser lokale myndigheter, skriver NTB. Ofrene var både ansatte og sivile som oppholdt seg i forskningsbygget som ble angrepet..

P4 - 23 Oct 17 kl. 23:37

- 22 sivile drept i angrep

Minst 22 sivile skal ha blitt drept i et luftangrep mot et regjeringskontrollert område i byen Deir al-Zor øst i Syria i kveld. Det melder en syrisk eksilgruppe. Det er så langt ikke kjent hvem som sto bak angrepet..

NRK - 20 Jun 17 kl. 22:15

Ingen sivile skadd i Brussel

Den belgiske påtalemyndigheten bekrefter at det ikke er noe som tyder på sivile skader eller dødsfall som følge av hendelsen på sentralstasjonen i Brussel, melder AP. En person ble skutt av sikkerhetsstyrker etter en mindre eksplosjon på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt