P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:44

P4 - 09 des. 19 kl. 12:50

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt.
Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..
Les mer på P4


Les mer om:
New Zealand, White Island

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, tegn, til, liv, vulkanøya
P4 - 06 sep. 19 kl. 15:39

- Ikke tegn til forgiftning

Det er ingen tegn til forgiftning hos hundene som har dødd av den alvorlige sykdommen som har herjet den siste tiden. Det opplyser Mattilsynet i ettermiddag. Alle hundene som er obdusert har tydelige tegn på alvorlig tarmsykdom, og Mattilsynet undersøker om det kan skyldes virus, bakterier, sopp eller parasitter.

NRK - 09 des. 19 kl. 12:39

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Newzealandsk politi sier det er lite trolig at det er overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet. Fem mennesker er bekreftet omkommet. – Tegn til liv har ikke blitt observert på noe tidspunkt, heter det i en uttalelse fra politiet.

NRK - 30 jan. 20 kl. 16:53

Ikke tegn til vold

Det er ingen tegn til at kvinnen som ble funnet død sør for Landskrona i Sverige lørdag, ble utsatt for vold. Det melder svenske Expressen..

NRK - 18 juni 20 kl. 09:48

Viser tegn på hjerneskade

Noen covid-19-pasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade, viser svensk forskning. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg..

P4 - 18 juni 20 kl. 09:55

Koronapasienter viser tegn til hjerneskade

En del koronapasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade. Det viser en svensk studie. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg.

P4 - 28 feb. 20 kl. 12:47

- Ingen tegn på smittespredning i Norge

Det er så langt ingen tegn på at folk har blitt smittet av koronaviruset mens de er i Norge. Det opplyser Folkehelseinstituttet til NTB. Fire personer har fått påvist smitten så langt.

VG - 30 jan. 20 kl. 17:00

Foreløpig obduksjonsrapport: Ingen tegn til at Eirin Mikkelsen ble utsatt for vold

Det er ikke funnet tegn til vold mot Eirin Mikkelsen (43), som ble funnet død i Sverige på lørdag..

Dagbladet - 22 sep. 19 kl. 03:40

Trump under Iran-press: - Tegn på svakhet

Noen av Donald Trumps støttespillere frykter at det iranske regimet kan ha tolket presidentens reaksjon tidligere i sommer som et tegn på svakhet..

NRK - 28 juli 20 kl. 13:27

Johnson ser tegn på ny bølge

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han ser tegn på smittebølge nummer to av koronaviruset i flere europeiske land. Det melder Reuters. Han mener det vil være nødvendig å ta grep for å stoppe bølgen..

NRK - 14 juni 20 kl. 12:53

Putin om USA-demonstrasjoner

Antirasistdemonstrasjonene i USA er et tegn på dyp krise i landet, sier Russlands president Vladimir Putin. – Det som har skjedd er tegn på dypt befestede interne kriser, sa Putin i et intervju med fjernsynsstasjonen Rossija 1 søndag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.

P4 - 1 time siden

Høy risiko for smitte i Paris og Marseille

Franske myndigheter erklærer Paris og Marseille for høyrisikosteder for koronasmitte. Erklæringen gir myndighetene rett til å innføre strenge tiltak for å holde smitten nede. De siste to ukene har smittetallene i Paris og Marseille økt kraftig.

P4 - 1 time siden

NAF frykter trafikk-kaos ved skolestart

Det kan bli trafikk-kaos ved skolestart om flere foreldre velger å kjøre barna til skolen på grunn av korona. Det frykter NAF, som sier det er uheldig. Da kan det fort oppstå farlige situasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard..

P4 - 1 time siden

Mobilbruken kan gjøre hunden deprimert

Menneskets økende bruk av smarttelefonen har en negativ effekt på hunden. En britisk forskningsrapport viser at hunden kan bli emosjonelt påvirket om de ikke får kontakt med eieren fordi de ikke klarer å lese kroppsspråk eller få øyekontakt. Veterinær og TV-profil Trude Mostue tror dette fører til at hunden blir gående mye for seg selv..

P4 - 1 time siden

Apotekene fyller opp lagrene med munnbind

Apotek-kjedene i Norge fyller nå opp lagrene med munnbind i påvente av pressekonferansen med regjeringen i dag. Etterspørselen etter munnbind har vært stor den siste tid, og for å unngå tomme hyller innfører Apotek 1 nå rasjonering. Til VG sier de at hver kunde får lov til å kjøpe to pakker med 50 munnbind..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på Dovrebanen

Det er forsinkelser på Dovrebanen på grunn av en signalfeil ved Lillehammer. Det melder Bane Nor. De jobber nå med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

- Å innføre et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i USA vil redde svært mange liv. Det sier Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Han tar nå til orde for nasjonalt påbud de tre neste månedene når man ferdes ute.

P4 - 2 timer siden

Professor: – Barn bør bruke munnbind på steder med masse folk

Tar til orde for at alle barn over to år bør bruke munnbind..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt