NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 02:29

NRK - 09 des. 19 kl. 12:39

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Newzealandsk politi sier det er lite trolig at det er overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet. Fem mennesker er bekreftet omkommet. – Tegn til liv har ikke blitt observert på noe tidspunkt, heter det i en uttalelse fra politiet.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
White Island

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, tegn, til, liv, vulkanøya
P4 - 09 des. 19 kl. 12:50

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 06 sep. 19 kl. 15:39

- Ikke tegn til forgiftning

Det er ingen tegn til forgiftning hos hundene som har dødd av den alvorlige sykdommen som har herjet den siste tiden. Det opplyser Mattilsynet i ettermiddag. Alle hundene som er obdusert har tydelige tegn på alvorlig tarmsykdom, og Mattilsynet undersøker om det kan skyldes virus, bakterier, sopp eller parasitter.

NRK - 30 jan. 20 kl. 16:53

Ikke tegn til vold

Det er ingen tegn til at kvinnen som ble funnet død sør for Landskrona i Sverige lørdag, ble utsatt for vold. Det melder svenske Expressen..

NRK - 18 juni 20 kl. 09:48

Viser tegn på hjerneskade

Noen covid-19-pasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade, viser svensk forskning. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg..

P4 - 18 juni 20 kl. 09:55

Koronapasienter viser tegn til hjerneskade

En del koronapasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade. Det viser en svensk studie. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg.

P4 - 28 feb. 20 kl. 12:47

- Ingen tegn på smittespredning i Norge

Det er så langt ingen tegn på at folk har blitt smittet av koronaviruset mens de er i Norge. Det opplyser Folkehelseinstituttet til NTB. Fire personer har fått påvist smitten så langt.

VG - 30 jan. 20 kl. 17:00

Foreløpig obduksjonsrapport: Ingen tegn til at Eirin Mikkelsen ble utsatt for vold

Det er ikke funnet tegn til vold mot Eirin Mikkelsen (43), som ble funnet død i Sverige på lørdag..

Dagbladet - 22 sep. 19 kl. 03:40

Trump under Iran-press: - Tegn på svakhet

Noen av Donald Trumps støttespillere frykter at det iranske regimet kan ha tolket presidentens reaksjon tidligere i sommer som et tegn på svakhet..

NRK - 14 juni 20 kl. 12:53

Putin om USA-demonstrasjoner

Antirasistdemonstrasjonene i USA er et tegn på dyp krise i landet, sier Russlands president Vladimir Putin. – Det som har skjedd er tegn på dypt befestede interne kriser, sa Putin i et intervju med fjernsynsstasjonen Rossija 1 søndag..

VG - 27 mars 20 kl. 19:27

Her går antall innleggelser ned: – Kan være tegn på at tiltakene virker

For smittevernoverlege Jon Sundal ved Stavanger universitetssykehus er null nye innleggelser siste døgn et tegn på at de strenge tiltakene fungerer – og at de kanskje snart kan lempes på..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 1 time siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 1 time siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..

NRK - 3 timer siden

Melder om store uregelmessiheter

Opposisjonen i Polen vil protestere mot det de kaller uregelmessigheter i stor skala i søndagens presidentvalg, skriver Bloomberg. En talsmann for opposisjonen sier at uregelmessighetene hovedsakelig er knyttet til stemmegivning i utlandet..

NRK - 3 timer siden

Danskene harryhandler igjen

Danskene reiser igjen til Tyskland for å grensehandle. Da grensen til Tyskland ble stengt økte omsetningen med 32 prosent i Coops butikker i grenseområdet. Etter at grensen åpnet igjen har omsetningen falt med 16 prosent, ifølge TV 2 Danmark..

NRK - 4 timer siden

– Flyselskapene tilbake pengene

Da koronakrisen inntraff gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system, til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Gjort bevisst for å holde igjen kundenes penger, mener Virke reiseliv..

NRK - 5 timer siden

Sør-Afrika forbyr alkoholsalg igjen

Sør-Afrikas president forbyr alkoholsalg i landet med øyeblikkelig virkning, i håp om å redusere antall skadesaker, som kan ta opp sengeplass på sykehusene som koronapasienter kan trenge. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 4 timer siden

Elleve skadet på hangarskip

Elleve personer ble skadet av en eksplosjon og påfølgende brann om bord et amerikansk hangarskip utenfor San Diego, ifølge CNN. Mannskapet skal ha kommet seg av skipet, ifølge marinen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt