NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 05:14

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:39

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Newzealandsk politi sier det er lite trolig at det er overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet. Fem mennesker er bekreftet omkommet. – Tegn til liv har ikke blitt observert på noe tidspunkt, heter det i en uttalelse fra politiet.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
White Island

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, tegn, til, liv, vulkanøya
P4 - 09 Dec 19 kl. 12:50

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 06 Sep 19 kl. 15:39

- Ikke tegn til forgiftning

Det er ingen tegn til forgiftning hos hundene som har dødd av den alvorlige sykdommen som har herjet den siste tiden. Det opplyser Mattilsynet i ettermiddag. Alle hundene som er obdusert har tydelige tegn på alvorlig tarmsykdom, og Mattilsynet undersøker om det kan skyldes virus, bakterier, sopp eller parasitter.

Dagbladet - 22 Sep 19 kl. 03:40

Trump under Iran-press: - Tegn på svakhet

Noen av Donald Trumps støttespillere frykter at det iranske regimet kan ha tolket presidentens reaksjon tidligere i sommer som et tegn på svakhet..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 14:07

Franske myndigheter: Ingen tegn til ekstremisme hos knivangriper

Det er ingen tegn på at mannen som torsdag drepte fire kolleger i politiets hovedkvarter i Paris, var motivert av ekstremisme, ifølge den franske regjeringen..

E24 - 11 Dec 19 kl. 20:04

Fed signaliserer uendret rente til 2021: – Et godt tegn

Den amerikanske sentralbanken holder som ventet renten i ro, og signaliserer ingen endring før 2021. – Det er et godt tegn, sier sjefstrateg Erik Bruce i Nordea Wealth Management..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 21:21

Iran: Boltons avgang er et tegn på at USAs sanksjoner er mislykket

Et klart tegn på at USAs sanksjoner mot Iran er mislykket, lyder Irans kommentar etter at USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton fikk sparken..

Dagbladet - 23 Oct 19 kl. 03:58

Forskerne jubler etter nye bilder

Hullet i ozonlaget ved Antarktis er mindre enn noensinne, ifølge NASA. Men det er ikke et tegn på at jorda er på bedringens vei..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:22

Avviser distriktsopprør mot Høyre

Erna Solberg (H) mener valget ikke er et tegn på et distriktsopprør spesielt rettet mot Høyre. – Høyre gjør det ikke dårligere i distriktene enn i mange av byene, vi gjør det faktisk bedre i mange distriktskommuner enn i byene, sier Solberg til NTB..

P4 - 08 Sep 19 kl. 09:05

- Ingen tegn på fare for mennesker

Det er ingenting som tyder på at sykdommen som har rammet en rekke hunder her i landet er farlig for mennesker. Det opplyser Folkehelseinstituttet. 23 hunder er rapportert døde etter å ha hatt blodig diaré, men årsaken er ikke kjent, og det er ikke bekreftet at det er en sammenheng.

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 23:26

Da pasientene viste tegn til å være hektet, fikk legene råd om å skrive ut enda mer smertestillende

Legemiddelselskapene solgte inn ideen om at «smerte er underbehandlet» og at medikamentene ikke var veldig vanedannende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 1 time siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 3 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 3 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 5 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 5 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt