NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 19:44

NRK - 21 jan. 21 kl. 01:42

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.30..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Bergen, NHO Mat, Drikke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, streik, blant, dyrepleiere
NRK - 03 feb. 21 kl. 21:52

Kan bli jordmor-streik fra midnatt

Sykehusansatte kan bli tatt ut i streik fra midnatt om ikke partene kommer til enighet. I første omgang blir 32 medlemmer tatt ut i en eventuell streik. Den vil i så fall omfatte helseforetakene Sykehuset Vestfold, Vestre Viken og Sykehuset Østfold..

NRK - 26 jan. 21 kl. 17:12

Omsorgs-streik trappes opp

Streiken i private omsorgsbedrifter trappes opp. 24 nye ansatte tas ut i streik, og dermed er totalt 144 medlemmer fra Fagforbundet og FO i streik fra 1. februar.

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:14

Mer smitte i innvandrerbefolkningen

Andelen av befolkningen under 65 år med bekreftet covid-19 er høyere blant norskfødte med utenlandsfødte foreldre enn resten av befolkningen, skriver FHI. For den første gruppen er tallet 2667 per 100.000 personer.

E24 - 09 jan. 21 kl. 08:22

Streik blant private omsorgsbedrifter

NHO og Fagforbundet kom ikke til enighet i meklingen om private omsorgsbedrifter, og det blir streik fra arbeidstidens start lørdag morgen..

NRK - 15 feb. 21 kl. 09:38

Equinor: Streik kan stenge oljefelt

Flere av Equinors oljefelt, blant annet Johan Sverdrup og Troll, kan bli stengt dersom oljearbeidere går ut i streik, Om 12 arbeidere ved Mongstad legger ned arbeidet ved midnatt, kan det gi redusert råoljelager- og havnekapasitet ved terminalen..

E24 - 16 feb. 21 kl. 06:13

Ingen streik blant ansatte i oljebransjen

Fem timer på overtid ble det enighet mellom fagforeningen Safe og Norsk olje og gass. Dermed unngås en streik som kunne ha fått store konsekvenser..

NRK - 11 feb. 21 kl. 05:31

Ikke streik på Torp lufthavn

Det blir ikke streik ved Sandefjord lufthavn Torp. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart i natt ble enige om en ny midlertidig særavtale. Det sier forbundssekretær Tor Erik Granum i NTL til LO-magasinet FriFagbevegelse..

NRK - 09 jan. 21 kl. 05:00

Streik i private omsorgsbedrifter

NHO og Fagforbundet kom ikke til enighet i meklingen om private omsorgsbedrifter, og det blir streik fra arbeidstidens start lørdag morgen. Det berører institusjoner innen rus, psykiatri, barnevern, pleie og omsorg, og en del organisasjoner..

NRK - 09 jan. 21 kl. 07:49

Streik i private omsorgsbedrifter

NHO og Fagforbundet kom ikke til enighet i meklingen om private omsorgsbedrifter, og det blir streik fra arbeidstidens start lørdag morgen. Det berører institusjoner innen rus, psykiatri, barnevern, pleie og omsorg, og en del organisasjoner..

E24 - 12 jan. 21 kl. 13:18

Over 500 ansatte i Tine kan bli tatt ut i streik

537 Tine-ansatte kan bli tatt ut i streik om det ikke blir enighet i meklingen i meieriindustrien som starter torsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Solberg vil ikke gi innsyn i SMSer

Statsminister Erna Solberg vil ikke gi mediene innsyn i tekstmeldingene mellom Molde-ordføreren og Statsministerens konto. Det sier hun til TV 2. Hun viser til at ordføreren har vært tydelig på at det var han som tok initiativet..

NRK - 10 minutter siden

Cuomo beklager oppførsel

New Yorks guvernør Andrew Cuomo sier at han vil samarbeide under etterforskningen av ham om mulig seksuell trakassering, og han erkjenner ifølge Reuters at oppførselen hans kunne være støende. Cuomo er anklaget for uppassende berøring og kommentarer..

NRK - 5 minutter siden

Glatt i Trøndelag

Politiet ber folk la bilen stå i kveld i Trøndelag. Det er svært glatt etter nedbør og underkjølt regn over hele fylket, melder politiet. Strøbiler er på vei ut, men det vil ta tid å få strødd alle veiene..

NRK - 15 minutter siden

Frykter nye angrep mot Kongressen

USAs etterretning advarer mot nye angrep mot Kongressen i D.C. i morgen.

NRK - 30 minutter siden

Ni nye tilfeller av mutert virus

Fylkeslegen i Agder opplyser at det i Arendal er registrert ni nye smittede av muterte virusvarianter. Smittetilfellene knytter seg til gårsdagens utbrudd. Da opplyste kommunen at det var ti nye tilfeller med mutert koronavirus..

NRK - 45 minutter siden

Strømmen er tilbake

Deler av Longyearbyen var uten strøm i cirka fire timer fra klokka 13.20 onsdag. Nå er strømmen tilbake og feilen er funnet, opplyser Longyearbyen lokalstyre.

NRK - 45 minutter siden

Åtte såret i mistenkt terror

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet klassifiserer hendelsen som en mistenkt terrorforbrytelse. Flere skal være alvorlig skadd og fraktet til sykehus..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Longyearbyen

Deler av byen har nå vært uten strøm i cirka fire timer. Grunnen til strømbruddet er en jordfeil. Feilen er ikke funnet og det jobbes nå med å finne den, opplyser Longyearbyen lokalstyre på Facebook.

NRK - 1 time siden

FN-utsending: 38 drept i Myanmar

En FN-utsending i Myanmar opplyser at minst 38 demonstranter er drept av sikkerhetsstyrkene i landet. – Det er nå over 50 som er døde etter at kuppet fant sted, og mange er blitt såret, sier Christine Schraner Burgener til journalister..

NRK - 1 time siden

Vulkanutbrudd ventet på Island

Det er mulig at et vulkanutbrudd på Island nær hovedstaden Reykjavik vil finne sted om noen timer, ifølge flere islandske medier. Utbruddet vil være trolig ikke bli en fare for innbyggere. Den siste uka er over 10.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt