P4 > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 15:57

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt.
1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag. Det er sjette gang de testes i forberedelsene til at ligaen kan starte opp igjen.
Til sammen har 13 testet positivt, 12 av dem i de tre første test-rundene.
Les mer på P4


Les mer om:
Premier League

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, smittei , Premier, League
VG - 17 juni 20 kl. 16:45

Alt du trenger å vite om Premier League-starten

Premier League er onsdag kveld tilbake – men selvfølgelig ikke slik som vi kjenner den. Det er størst spenning til kampen om Champions League-plassene - og å unngå nedrykk..

Aftenposten - 13 mars 20 kl. 11:17

Bekreftet: Premier League blir utsatt

Premier League utsetter samtlige kamper de neste ukene. Det ble klart etter et krisemøte fredag. Det samme gjelder Champions League..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:29

Åpner for Premier League i juni

Premier League kan starte igjen i juni, melder britiske Telegraph. Dette skjer som en del av «Project Restart». Klubbene i Premier League holdt et videomøte mandag, og den britiske regjeringen åpner for fotballstart 12.

Aftenposten - 06 juni 20 kl. 22:42

Ingen positive koronaprøver i sjette runde med Premier League-tester

Det ble ikke avdekket noen smittetilfeller da 1195 spillere og andre klubbansatte i Premier League ble testet for koronavirus torsdag og fredag..

Aftenposten - 03 mai 20 kl. 09:21

Foreslår å flytte Premier League-innspurten 15.000 kilometer unna London: – Stedet er ideelt

En fotballagent har lagt planer for å fullføre Premier League-sesongen i den australske byen Perth. Myndighetene der er ikke negative..

VG - 11 mars 20 kl. 19:20

Solskjær vil støtte Premier League-avlysning

Innspurten av den europeiske fotballsesongen er i det blå på grunn av coronaviruset. Ole Gunnar Solskjær (47) forstår hvis det betyr at Premier League og Europa League avlyses..

Aftenposten - 03 april 20 kl. 16:44

Premier League aner ikke når fotballen ruller igjen. Målet er likevel å fullføre sesongen.

Koronaviruset har rammet England hardt. Helsekrisen setter Premier League-fotballen ytterligere på vent..

P4 - 13 mai 20 kl. 22:10

Skeptiske til Premier League-start

Flere managere i Premier League er skeptiske til å begynne å spille kamper allerede 12. juni. Det kom fram i en videokonferanse i dag, melder britiske medier i kveld.

VG - 04 april 20 kl. 22:01

Premier League: Taper ti milliarder om ikke sesongen kan fullføres

Premier League har endelig sluppet «katta ut av sekken»: Det skal koste nesten 10 milliarder kroner om ikke sesongen kan fullføres..

Aftenposten - 09 juli 20 kl. 18:47

Premier League direkte: Bournemouth-scoring annullert

Følg Premier League fra klokken 19.00..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere til sykehus etter kollisjon i Skjåk

Flere personer er sendt til sykehus etter at en bolig og en personbil har kollidert Skjåk i Innlandet. Det var fire personer i bobilen og en person i personbilen, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 15 minutter siden

Mann dømt for overgrep

En mann i 60-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for overgrep mot en fem år gammel jente. Det går frem i en dom fra Sogn og Fjordane tingrett. Mannen dømmes også for å ha lastet ned rundt 2000 overgrepsbilder..

P4 - 45 minutter siden

Færre oppdrag for redningssentral

Hovedredningssentralen har hittil i år rykket ut til 3799 oppdrag i år. Det er noe færre enn samme periode i fjor, da de rykket ut til 4086 hendelser. Det er i området rundt Oslo og sørover at redningssentralen rykket ut til flest oppdrag..

P4 - 16 timer siden

Ulykke under landingstrening

Småflyulykken, der en 71 år gammel mann omkom i Meråker fredag, skjedde da piloten og en instruktør øvde på landinger. Det opplyser Havarikommisjonen. Flyet kom for lavt inn mot landing og traff et tre 400 meter fra rullebanen.

P4 - 45 minutter siden

Ber om testkamper med 2500 tilskuere

Norges Fotballforbund har sendt søknad om å gjennomføre fire testkamper med 2500 tilskuere i august. Det går frem i et internt brev Aftenposten har fått innsyn i. Det er mer enn en tidobling av dagens grense.

P4 - 1 time siden

Reagerer på oppførsel til turister

Spanske myndigheter frykter en ny smittebølge etter at utenlandske turister igjen har begynt å reise til den populære ferieøya Magaluf. Videoer på sosiale medier viser blant annet britiske turister som fester og bryter reglene om både munnbind og avstand, skriver The Guardian. Den tyske helseministeren gikk nylig ut og sa han var sjokkert etter å ha sett bilder fra Mallorca, der tyske turister også ser ut til å bryte smittevernregler..

P4 - 1 time siden

1 av 5 dropper redningsvest

1 av 5 nordmenn dropper redningsvest i båt. Det viser en ny undersøkelse Norstat har laget for Frende Forsikring. Mens 96 prosent av båtfolket i nord sier de bruker vest når båten er i fart, sier kun 59 prosent på sørlandet, Telemark og i Vestfold at de gjør det samme.

P4 - 1 time siden

Påbyr munnbind i Frankrike

Frankrike følger en rekke andre europeiske land og innfører påbud om munnbind. Regelen gjelder i offentlige rom og innføres fra og med neste uke. 172.

P4 - 1 time siden

Gravid kvinne døde - fikk utforsvarlig helsehjelp

En gravid kvinne døde fordi hun ikke fikk forsvarlig helsehjelp. Det har fylkesmannen i Trøndelag konkludert med etter at en kvinne i 20-årene døde uventet i mars. Kvinnen var i uke 21 av svangerskapet, og kontaktet helsevesenet ni ganger før hun ble innlagt på sykehuset i Namsos..

P4 - 1 time siden

Vil revurdere avstandsregler i kultursektor

Én-metersregelen på teater, kino og konserter kan bli lempet på. Regjeringen ber nå helsemyndighetene revurdere dagens regler for kultursektoren, og innkaller i morgen til en pressekonferanse om temaet. Der vil en rekke bransjeorganisasjoner delta.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt