NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:44

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:33

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, rolig, sjøen
NRK - 14 Apr 19 kl. 21:36

Rolig helg for hjelpekorpsene

Hjelpekorpsene som har vakt i fjellet i Agder, melder om en rolig påske så langt. Åtte pasienter har blitt behandlet. De fleste har fått mindre skader.

NRK - 25 Apr 19 kl. 06:14

Rolig natt i Sokndal

Det har vært en rolig natt uten oppblussing av skogbrannen i Sokndal, opplyser politiet. Det er meldt om oppholdsvær og vind i dag, og derfor er brannvesenet fremdeles i høy beredskap. Etterslokking av brannen kan ta opptil en uke..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 06:02

Faregraden nedjustert på Svalbard. Rolig natt i Troms og Finnmark.

Meteorologenes farevarsel på oransje nivå for Nordenskiöld Land på Spitsbergen er avsluttet. Troms og Finnmark melder om en rolig natt..

VG - 27 Dec 18 kl. 07:48

Freden har senket seg over KrF

Det ble fort rolig i KrF etter det bitre oppgjøret om regjeringsmakt. Har det blitt så rolig at det utenkelige kan skje?.

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 20:34

Ikke likt for alle

Jeg må ta det litt rolig. Kollegaene mine også. Men ikke Sigrid Bonde Tusvik..

Dagbladet - 18 Apr 19 kl. 21:16

89 millioner til Østfold: - Han var rolig som skjæra på tunet

Tok ikke telefonen fra Norsk Tipping - trodde det var telefonselger som ringte..

VG - 31 Dec 18 kl. 14:45

Ta det rolig, hold deg kald

Nordmenn er ikke mer splittet og Norge er ikke Europas sosialkontor. Velferdsstaten står støtt og 2019 ligger an til å bli et knallår..

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 15:59

Vegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser

Påsketrafikken ned fra fjellet går søndag rolig for seg. Statens vegvesen forventer flere bilister på veiene mandag, men at innfarten vil spre seg fint utover..

Hegnar.no - 20 Feb 19 kl. 15:40

Rolig start på New York-børsen

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 06:41

Dette skjer i dag - mandag

Rolig start på uken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt