NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 11:30

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:33

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, rolig, sjøen
NRK - 14 Apr 19 kl. 21:36

Rolig helg for hjelpekorpsene

Hjelpekorpsene som har vakt i fjellet i Agder, melder om en rolig påske så langt. Åtte pasienter har blitt behandlet. De fleste har fått mindre skader.

NRK - 25 Apr 19 kl. 06:14

Rolig natt i Sokndal

Det har vært en rolig natt uten oppblussing av skogbrannen i Sokndal, opplyser politiet. Det er meldt om oppholdsvær og vind i dag, og derfor er brannvesenet fremdeles i høy beredskap. Etterslokking av brannen kan ta opptil en uke..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 06:02

Faregraden nedjustert på Svalbard. Rolig natt i Troms og Finnmark.

Meteorologenes farevarsel på oransje nivå for Nordenskiöld Land på Spitsbergen er avsluttet. Troms og Finnmark melder om en rolig natt..

VG - 27 Dec 18 kl. 07:48

Freden har senket seg over KrF

Det ble fort rolig i KrF etter det bitre oppgjøret om regjeringsmakt. Har det blitt så rolig at det utenkelige kan skje?.

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 20:34

Ikke likt for alle

Jeg må ta det litt rolig. Kollegaene mine også. Men ikke Sigrid Bonde Tusvik..

Dagbladet - 18 Apr 19 kl. 21:16

89 millioner til Østfold: - Han var rolig som skjæra på tunet

Tok ikke telefonen fra Norsk Tipping - trodde det var telefonselger som ringte..

VG - 31 Dec 18 kl. 14:45

Ta det rolig, hold deg kald

Nordmenn er ikke mer splittet og Norge er ikke Europas sosialkontor. Velferdsstaten står støtt og 2019 ligger an til å bli et knallår..

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 15:59

Vegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser

Påsketrafikken ned fra fjellet går søndag rolig for seg. Statens vegvesen forventer flere bilister på veiene mandag, men at innfarten vil spre seg fint utover..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 16:00

Rosenborg blir ikke kvitt sykdommen før kampen mot Tromsø

11 mann på feltet og en svært rolig treningsøkt. Magesjauen preger fortsatt RBK..

Hegnar.no - 20 Feb 19 kl. 15:40

Rolig start på New York-børsen

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

India skyter opp månerakett

NRK - 15 minutter siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 30 minutter siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..

NRK - 45 minutter siden

Tyrkia vil ta igjen med samme mynt

Tyrkia sier de vil ta igjen med samme mynt hvis USA sanksjonerer kjøpet av det russiske luftvernsystemet S-400 fra. – Enhver sanksjon vil være uakseptabel, sier Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavusoglu til tyrkisk TV..

NRK - 1 time siden

Mann anholdt under 22. juli-tale

En mann er anholdt etter å ha forstyrret statsminister Erna Solbergs tale under minnemarkeringen for 22. juli foran regjeringskvartalet. Ropingen førte til at folk snudde seg da mannen begynte å rope.

NRK - 1 time siden

Klart flertall for Zelenskys parti

Den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskys parti sier at de har fått rent flertall i det nye parlamentet. Det bekreftes av den sentrale valgkommisjonen etter at om lag 50 prosent av stemmene er telt opp..

NRK - 1 time siden

IAEAs leder er død

Yukiya Amano, lederen for internasjonale atomenergibyrået IAEA, er død, 72 år gammel. IAEA oppgir i kunngjøringen mandag formiddag ingen årsak til japanske Amanos bortgang..

NRK - 2 timer siden

Pirater angrep lasteskip

Et sørkoreansk lasteskip ble mandag angrepet av pirater i nærheten av Singapore. Angriperne tok igjen lasteskipet med en speedbåt i Singaporestredet, og stakk av med mannskapets eiendeler, opplyser sørkoreanske myndigheter til nyhetsbyrået Yonhap..

NRK - 2 timer siden

16 mennesker drept i russisk angrep

16 mennesker er drept i et russisk angrep nordvest i Syria. Det melder nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt