NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 10:33

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:33

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, rolig, sjøen
Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:27

«Didrik» har så langt ikke ikke rammet Oslo i noe særlig grad. Brannvensenet fikk rolig natt.

Stormflo gjør at man venter svært høy vannstand langs norskekysten, særlig natt til onsdag. Men brannvesenet i Oslo melder at de har hatt en rolig natt uten en eneste utrykning som følge av «Didrik»..

NRK - 14 Apr 19 kl. 21:36

Rolig helg for hjelpekorpsene

Hjelpekorpsene som har vakt i fjellet i Agder, melder om en rolig påske så langt. Åtte pasienter har blitt behandlet. De fleste har fått mindre skader.

NRK - 25 Apr 19 kl. 06:14

Rolig natt i Sokndal

Det har vært en rolig natt uten oppblussing av skogbrannen i Sokndal, opplyser politiet. Det er meldt om oppholdsvær og vind i dag, og derfor er brannvesenet fremdeles i høy beredskap. Etterslokking av brannen kan ta opptil en uke..

P4 - 01 Jan 20 kl. 17:45

Ber folk ta det rolig under hjemfarten

Veitrafikksentralen ber bilister ta det rolig under nyttårs-hjemfarten. Det er forsinkelser og på kø på E6 sørover fra Lillehammer, samt på riksvei 3 fra Elverum til Løten. Sentralen melder også om tett trafikk på hovedveiene mot Oslo, men opplyser at dette kommer til å gå bra så lenge man tar hensyn og holder god avstand..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 06:02

Faregraden nedjustert på Svalbard. Rolig natt i Troms og Finnmark.

Meteorologenes farevarsel på oransje nivå for Nordenskiöld Land på Spitsbergen er avsluttet. Troms og Finnmark melder om en rolig natt..

VG - 27 Dec 18 kl. 07:48

Freden har senket seg over KrF

Det ble fort rolig i KrF etter det bitre oppgjøret om regjeringsmakt. Har det blitt så rolig at det utenkelige kan skje?.

NRK - 11 Apr 20 kl. 20:31

Rolig påske for Røde Kors

Siden skjærtorsdag har hjelpekorpsene til Røde Kors kun hatt 44 oppdrag. Påskeaften har det bare vært tre hendelser, mot 17 redningsoppdrag på påskeaften i fjor. Selv om det har vært rolig, har Røde Kors bistått under flere alvorlige hendelser..

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 20:34

Ikke likt for alle

Jeg må ta det litt rolig. Kollegaene mine også. Men ikke Sigrid Bonde Tusvik..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 18:31

Rolig i Moskva da russerne gikk til valg

Situasjonen var rolig da russerne gikk til valg i Moskva og andre byer i Russland søndag, i sterk kontrast til uroen som har hersket i flere måneder..

Dagbladet - 18 Apr 19 kl. 21:16

89 millioner til Østfold: - Han var rolig som skjæra på tunet

Tok ikke telefonen fra Norsk Tipping - trodde det var telefonselger som ringte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 30 minutter siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 15 minutter siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 30 minutter siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..

NRK - 1 time siden

Bar i Belgia: Ta én, betal for to

Når Belgias barer åpner til uken, ber de kundene bli med på «helpy hour» og betale dobbelt av hva de ellers hadde gjort. 8. juni åpner landets serveringssteder etter å ha vært stengt i to og en halv måned på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Bratt fall i tysk industri

Fra mars til april opplevde tysk industri et fall i ordreinngangen på 25,8 prosent, viser fersk statistikk. Fallet omtales som det største siden begynnelsen av registreringene i 1991, opplyste det føderale statistikkbyrået Destatis..

NRK - 1 time siden

Palme-konklusjon 10. juni

Den svenske påtalemyndigheten kommer med sin konklusjon om tiltale i Palme-drapet 10. juni. Det melder SVT.

NRK - 1 time siden

Mener banken må ta regninga

Førsteamanuensis på juridisk fakultet ved UiO, Marte Eidsand Kjørven, mener banken må ta svindelregninga til Lillian Jensen. Hun ga aldri svindlerne tillatelse til å ta ut pengene hun ble svindlet for, og derfor må banken dekke tapet, mener Kjørven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt