P4 > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:19

P4 - 21 Jun 18 kl. 12:23

Ikke oversikt over nakenbildespredning

Politidirektoratet har ingen oversikt over hvor mange saker om spredning av nakenbilder som anmeldes eller henlegges.
VG skrev i går om fem unge kvinner som har blitt utsatt for ulovlig spredning av intime bilder. Alle gikk til politiet, men ingen ble dømt for spredningen.
Seksjonssjef i Politidirektoratet, Harald Bøhler oppfordrer til å anmelde sakene, sier til VG at sakene er teknologisk utfordrende for politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Politidirektoratet, Bøhler, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, oversikt, over, nakenbildespredning
Aftenposten - 11 Aug 18 kl. 14:38

Ikke si til ungdommen: «Ikke send nakenbilder» | Nygård og Kvalem

Det er moralistisk og risikerer å livnære holdninger som kan gå på bekostning av ofre for nakenbildespredning..

Aftenposten - 19 Aug 18 kl. 21:30

Nakenbildespredning gir risiko for krenkelse | Ann Jeanette Heitmann

At det oppfattes «moralistisk» dersom man råder ungdom til ikke å dele nakenbilder, er intet argument for å la være..

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:57

Hydro: – Ikke full oversikt

De foreløpige funnene fra Hydros interne ekspertgruppe viser at selskapet ikke har full oversikt over hva som har skjedd i Brasil. – Jeg vil evaluere situasjonen grundig og komme tilbake med mer informasjon, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg..

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:57

Hydro: – Ikke full Brasil-oversikt

De foreløpige funnene fra Hydros interne ekspertgruppe viser at selskapet ikke har full oversikt over hva som har skjedd i Brasil. – Jeg vil evaluere situasjonen grundig og komme tilbake med mer informasjon, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg..

Hegnar.no - 23 Apr 18 kl. 14:46

Regjeringen vil skaffe oversikt over sjøfolk

Ingen vet hvor mange norskregistrerte arbeidstakere som jobber på norske skip. Nå har næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) bedt SSB skaffe oversikt..

NRK - 25 Aug 18 kl. 19:24

– Jobber med å få oversikt

– Det er ingen som er folkeregistrert der, men vi jobber med å skaffe oss oversikt over hvor mange personer som er på stedet, sier politiets operasjonsleder til NTB kort etter at de første politifolkene kom til brakkeriggen som brenner i Skien..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 07:41

Norske leger må gjøre detektivarbeid for å finne pasienter med risikoimplantater. I Danmark får de oversikt med noen tastetrykk.

Seks år og syv millioner er brukt på et nasjonalt register som skulle gi oversikt. Nå er det uklart om det blir noe av..

NRK - 03 Nov 18 kl. 15:29

Fått oversikt over alle unntatt éin

Politiet i Fredrikstad har oversikt over alle, bortsett frå éin, av dei som bur i bygget som brenn i Fredrikstad. Brannvesenet har ikkje kontroll, og det er svært mykje røyk i området. Brannen vart meldt inn klokka 14 laurdag ettermiddag..

Aftenposten - 26 Nov 18 kl. 13:57

Få oversikt: Dette er avsløringene om Stortingets pengebruk

I høst har Aftenposten satt søkelyset på hvordan Stortinget bruker offentlige penger som de bevilger til seg selv. Her kan du få oversikt over det viktigste vi har avdekket så langt..

E24 - 28 Nov 18 kl. 19:03

Røe Isaksen om omstridte provisjoner i reiselivet: Vil skaffe oversikt over «Syden-metoder»

Næringsminister Torbjørn Røe-Isaksen (H) vil skaffe seg oversikt over hvor stort problemet med tvilsomme provisjoner i reiselivet er. Han utelukker ikke regelendringer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt