P4 > Nyheter

Monday, 17 June, 19:27

P4 - 21 Jun 18 kl. 12:23

Ikke oversikt over nakenbildespredning

Politidirektoratet har ingen oversikt over hvor mange saker om spredning av nakenbilder som anmeldes eller henlegges.
VG skrev i går om fem unge kvinner som har blitt utsatt for ulovlig spredning av intime bilder. Alle gikk til politiet, men ingen ble dømt for spredningen.
Seksjonssjef i Politidirektoratet, Harald Bøhler oppfordrer til å anmelde sakene, sier til VG at sakene er teknologisk utfordrende for politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Politidirektoratet, Bøhler, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, oversikt, over, nakenbildespredning
Aftenposten - 11 Aug 18 kl. 14:38

Ikke si til ungdommen: «Ikke send nakenbilder» | Nygård og Kvalem

Det er moralistisk og risikerer å livnære holdninger som kan gå på bekostning av ofre for nakenbildespredning..

Aftenposten - 19 Aug 18 kl. 21:30

Nakenbildespredning gir risiko for krenkelse | Ann Jeanette Heitmann

At det oppfattes «moralistisk» dersom man råder ungdom til ikke å dele nakenbilder, er intet argument for å la være..

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:57

Hydro: – Ikke full oversikt

De foreløpige funnene fra Hydros interne ekspertgruppe viser at selskapet ikke har full oversikt over hva som har skjedd i Brasil. – Jeg vil evaluere situasjonen grundig og komme tilbake med mer informasjon, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg..

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:57

Hydro: – Ikke full Brasil-oversikt

De foreløpige funnene fra Hydros interne ekspertgruppe viser at selskapet ikke har full oversikt over hva som har skjedd i Brasil. – Jeg vil evaluere situasjonen grundig og komme tilbake med mer informasjon, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg..

Hegnar.no - 23 Apr 18 kl. 14:46

Regjeringen vil skaffe oversikt over sjøfolk

Ingen vet hvor mange norskregistrerte arbeidstakere som jobber på norske skip. Nå har næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) bedt SSB skaffe oversikt..

NRK - 25 Aug 18 kl. 19:24

– Jobber med å få oversikt

– Det er ingen som er folkeregistrert der, men vi jobber med å skaffe oss oversikt over hvor mange personer som er på stedet, sier politiets operasjonsleder til NTB kort etter at de første politifolkene kom til brakkeriggen som brenner i Skien..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 07:41

Norske leger må gjøre detektivarbeid for å finne pasienter med risikoimplantater. I Danmark får de oversikt med noen tastetrykk.

Seks år og syv millioner er brukt på et nasjonalt register som skulle gi oversikt. Nå er det uklart om det blir noe av..

NRK - 03 Nov 18 kl. 15:29

Fått oversikt over alle unntatt éin

Politiet i Fredrikstad har oversikt over alle, bortsett frå éin, av dei som bur i bygget som brenn i Fredrikstad. Brannvesenet har ikkje kontroll, og det er svært mykje røyk i området. Brannen vart meldt inn klokka 14 laurdag ettermiddag..

NRK - 06 Jun 19 kl. 07:36

Fiskeplasser for bevegelseshemmede

Norges Jeger- og Fiskerforbund har for første gang laget en app med oversikt over tilrettelagte fiskeplasser for bevegelseshemmede over hele landet. Den vil også inneholde landsdekkende oversikt over båtrampe, skriver NJFF i en pressemelding..

Aftenposten - 26 Nov 18 kl. 13:57

Få oversikt: Dette er avsløringene om Stortingets pengebruk

I høst har Aftenposten satt søkelyset på hvordan Stortinget bruker offentlige penger som de bevilger til seg selv. Her kan du få oversikt over det viktigste vi har avdekket så langt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Svenske SJ-kunder ikke fornøyd med togtilbud

SJ som fra juni neste år skal ta over driften for sju togstrekninger i midt- og nordnorge kommer klart dårligst ut i en stor nordisk underskøkelse om kundetilfredshet. SJ får 55,9 poeng der alt under 60 poeng regnes som misfornøyde kunder. Vy som tapte anbudet endte på sin side på 63,8 poeng i undersøkelsen, som ble publisert i mai av Svenskt Kvalitetsindex SJ sier til NRK at norske passasjerer ikke trenger å være urolig, og at de skal jobbe hardt for å levere god kvalitet på sine tjenester..

P4 - 15 minutter siden

33 utøvere etterforskes for doping

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er også landslagsutøvere i sin gren, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 15 minutter siden

– Norge må bli bedre på mangfold i næringslivet

Etterlyser tiltak. – Likestillingslandet Norge må bli bedre på mangfold også i næringslivet. Det sier tidligere likestillingsminister og Høyres næringspolitiske talsperson, Linda Hofstad Helleland.

P4 - 30 minutter siden

Brann ved toglinje slukket

Brannvesenet har nå fått kontroll på gressbannen som oppsto like ved toglinjen ved Røysås mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen. Politite opplyser at det fortsatt er varmt i bakken og at det er en del røyk i området, og at brannvesenet derfor blir på stedet inntil videre. Brannen var flere hundre kvadratmeter stor, og ulendt terreng og kraftig vind gjorde slukningsarbeidet krevende.

P4 - 45 minutter siden

Regjeringspartiene stemt mot gratis skolemat

Det blir ikke gratis skolemat på norske skoler. De fire regjeringspartiene har i dag satt en stopper for opposisjonens forslag da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Regjeringspartiene sier de først har lyst å prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen fremfor gratis skolemat..

P4 - 2 timer siden

Arrestert for menneskesmugling

Fransk og rumensk politi har arrestert 11 personer personer mistenkt for å ha smuglet over 300 migranter inn i Europa via rumenske lastebiler. Politiet mistenker at gruppen kan ha tjent over 3 millioner euro på den ulovlige transporten..

P4 - 45 minutter siden

Vannbakterier kan ha vært medvirkende til dødsfall

Camylobater-bakterien som er funnet i drikkevannet på Askøy kan ha vært medvirkende årsak til at en 72 år gammel kvinne fra Askøy forrige uke døde. Det sier den avdødes bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinnen hadde en annen alvorlig sykdom, og Ottesen understreker at en klar dødsårsak først vil foreligge når den fullstendige obduksjonsrapport er klar.

P4 - 1 time siden

Egypts tidligere president falt om og døde

Egypts tidligere omstridte president, Mohamed Morsi, har falt om og dødd under en rettshøring. Det melder nyhetsbyrået AP. Han ble 67 år gammel.

P4 - 1 time siden

Gressbrann ute av kontroll ved toglinje

En gressbrann har kommet ut av kontroll ved Røysås mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen. Brannen oppsto like ved toglinjen, som nå er stengt for all trafikk. Beboere i nærheten av området bes om å lukke vinduene, og følge med på politiets anmodninger.

P4 - 1 time siden

Bøtelagt etter klimademonstrasjon

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Personene ropte og avbrøt en debatt på Stortinget, og nektet å etterkomme kravet om å forlate stedet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt