NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:50

NRK - 18 aug. 19 kl. 19:57

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord. De to andre, et barn og en voksen, ble lettere skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjerkvik, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, livstruende, skadd
NRK - 02 sep. 19 kl. 22:37

Ikke livstruende skadd

Personen som kom inn på legevakta i Oslo med stikkskader i overkroppen er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Det skriver politiet på Twitter. De jobber nå med å finne åstedet..

NRK - 23 juni 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd etter styrt

Den tredje personen som var involvert i en flystyrt utenfor Mandal er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK. Mannen i 50-årene behandles for livstruende skader..

NRK - 03 mai 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

NRK - 21 sep. 19 kl. 05:30

Ikke livstruende skadd

Mannen som ble sendt til sykehus etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, natt til lørdag, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet til NTB. Politiet vil ikke gå nærmere inn på hva som har skjedd, eller om noen er pågrepet..

NRK - 23 juni 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd

Den siste som var involvert i en flystyrt utenfor Skagerrak er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK..

NRK - 25 aug. 19 kl. 10:08

Livstruende skadd etter vold

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen i forbindelse med voldsepisoden i Horten natt til lørdag. Tre personer i 20-årene ble funnet skadd. Den ene personen ble påført livstruende skader, og tilstanden er ifølge politiet uendret siden i går..

NRK - 24 aug. 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

NRK - 09 okt. 19 kl. 13:39

Mindreårig livstruende skadd

Personen som ble livstruende skadd i en voldshendelse på Toten i dag tidlig er mindreårig. Det opplyser politiet. Mannen som nå er siktet for drapsforsøk er i familie med den hardt skadde, som nå er på Ullevål sykehus..

NRK - 13 nov. 19 kl. 22:48

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

Aftenposten - 17 mai 19 kl. 17:50

Kvinne livstruende skadd i trafikkulykke i Stjørdal

En motorsykkel og en bobil har kollidert på E14 ved Flornes i Stjørdal. En kvinnelig MC-fører er livstruende skadd, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sykehusansatt smittet – tre isolert

Tre pasienter er isolert etter kontakt med smittet ansatt ved Oslo universitetssykehus, melder NTB..

NRK - 15 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 45 minutter siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 45 minutter siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 2 timer siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 2 timer siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 2 timer siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt