NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 16:05

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:57

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord. De to andre, et barn og en voksen, ble lettere skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjerkvik, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, livstruende, skadd
NRK - 02 Sep 19 kl. 22:37

Ikke livstruende skadd

Personen som kom inn på legevakta i Oslo med stikkskader i overkroppen er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Det skriver politiet på Twitter. De jobber nå med å finne åstedet..

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd etter styrt

Den tredje personen som var involvert i en flystyrt utenfor Mandal er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK. Mannen i 50-årene behandles for livstruende skader..

NRK - 03 May 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

NRK - 21 Sep 19 kl. 05:30

Ikke livstruende skadd

Mannen som ble sendt til sykehus etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, natt til lørdag, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet til NTB. Politiet vil ikke gå nærmere inn på hva som har skjedd, eller om noen er pågrepet..

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd

Den siste som var involvert i en flystyrt utenfor Skagerrak er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK..

NRK - 25 Aug 19 kl. 10:08

Livstruende skadd etter vold

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen i forbindelse med voldsepisoden i Horten natt til lørdag. Tre personer i 20-årene ble funnet skadd. Den ene personen ble påført livstruende skader, og tilstanden er ifølge politiet uendret siden i går..

NRK - 24 Aug 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:39

Mindreårig livstruende skadd

Personen som ble livstruende skadd i en voldshendelse på Toten i dag tidlig er mindreårig. Det opplyser politiet. Mannen som nå er siktet for drapsforsøk er i familie med den hardt skadde, som nå er på Ullevål sykehus..

NRK - 13 Nov 19 kl. 22:48

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

Aftenposten - 17 May 19 kl. 17:50

Kvinne livstruende skadd i trafikkulykke i Stjørdal

En motorsykkel og en bobil har kollidert på E14 ved Flornes i Stjørdal. En kvinnelig MC-fører er livstruende skadd, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Krona på sitt svakeste mot euroen

En euro koster torsdag ettermiddag 10,31 kroner. Så svak har den norske krona ikke vært siden euroen ble opprettet i 1999. Ifølge E24 forklares utviklingen med fall i oljeprisen og frykt for det nye koronaviruset..

NRK - 5 minutter siden

Kraftig fall i oljeprisen

Oljeprisen falt torsdag over 4 prosent som følge av virusfrykten. Også børsene og verdien av norske kroner synker markant. Ved 15.

NRK - 15 minutter siden

Barna fraktes til skolen

De 23 barna som var involvert i ulykken da en buss veltet øst for Honnemyr i Vennesla, fraktes tilbake til skolen for videre oppfølging. Barna er elever ved Samkom skole..

NRK - 15 minutter siden

– Får mange korona-henvendelser

Forsikringsselskapene har mottatt flere hundre henvendelser fra kunder som er bekymret for det nye koronaviruset. Både Gjensidige og Storebrand sier de har mottatt flere henvendelser, særlig knyttet til situasjonen i Nord-Italia..

NRK - 30 minutter siden

Får ikke bygge ny rullebane

En britisk ankedomstol har satt foten ned for en ny rullebane på Heathrow-flyplassen. Domstolen mener regjeringen burde ha tatt i betraktning Storbritannias forpliktelser om utslippskutt i Parisavtalen. Heathrow lufthavn varsler at den vil anke..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Børs i fritt fall

Oslo Børs har falt 4,5 prosent torsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO ber land ta umiddelbare grep

Sju nye land har meldt om koronasmitte det siste døgnet, deriblant Norge. Verdens helseorganisasjon (WHO) ber landene om å ta umiddelbare grep. – Vi befinner oss nå ved et avgjørende punkt, sier WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus..

NRK - 45 minutter siden

– Dødsraten kan være feilaktig høy

Dødsraten for det nye koronaviruset kan være lavere enn de internasjonale tallene viser, mener Folkehelseinstituttet. Internasjonalt opererer Verdens helseorganisasjon med en rate på rundt 3,4 prosent. I Norge regner FHI med en rate på 0,4 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..

NRK - 1 time siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt