NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:09

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:57

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord. De to andre, et barn og en voksen, ble lettere skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjerkvik, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, livstruende, skadd
NRK - 02 Sep 19 kl. 22:37

Ikke livstruende skadd

Personen som kom inn på legevakta i Oslo med stikkskader i overkroppen er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Det skriver politiet på Twitter. De jobber nå med å finne åstedet..

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd etter styrt

Den tredje personen som var involvert i en flystyrt utenfor Mandal er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK. Mannen i 50-årene behandles for livstruende skader..

NRK - 03 May 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd

Den siste som var involvert i en flystyrt utenfor Skagerrak er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK..

NRK - 25 Aug 19 kl. 10:08

Livstruende skadd etter vold

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen i forbindelse med voldsepisoden i Horten natt til lørdag. Tre personer i 20-årene ble funnet skadd. Den ene personen ble påført livstruende skader, og tilstanden er ifølge politiet uendret siden i går..

NRK - 24 Aug 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

Aftenposten - 17 May 19 kl. 17:50

Kvinne livstruende skadd i trafikkulykke i Stjørdal

En motorsykkel og en bobil har kollidert på E14 ved Flornes i Stjørdal. En kvinnelig MC-fører er livstruende skadd, opplyser politiet..

NRK - 06 Jul 19 kl. 16:43

Ikke livstruende skader

En person ble skadd etter ulykken på Grenlandsbrua. Personen er fraktet til sykehus, og det skal ikke være snakk om livstruende skader. Politiet bekrefter at det var to biler som var involvert i ulykken.

NRK - 15 Aug 19 kl. 00:24

Politimenn ikke livstruende skadd

Ingen av politimennen som har blitt skutt i Philadelphia fikk livstruende skader, opplyser politiet til NBC. Politiet har pågrepet en mistenkt, men leter fremdeles etter flere gjerningspersoner..

NRK - 24 Aug 19 kl. 12:10

En livstruende skadd etter vold

Den ene av de tre skadde etter vold i Horten sentrum er livstruende skadd, opplyser politiet til NRK. Politiet har snakket med flere vitner, men etterlyser fremdeles folk som var våkne i området i femtiden i natt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

NRK - 30 minutter siden

Mange drept i angrep i Afghanistan

Ifølge den afghanske radio- og TV-stasjonen ShamshadNews ble minst 20 mennesker ifølge en lokal kilde drept og 30 såret da eksplosjoner rammet Ghanis valgkampmøte. 1TVNews melder at minst 24 mennesker er drept og 31 er såret i angrepet. ..

NRK - 15 minutter siden

Brexit-saker i britisk høyesterett

Storbritannias høyesterett starter torsdag en felles ankebehandling av flere søksmål mot regjeringens fremgangsmåte i brexitsaken. Det er satt av tre dager til ankebehandlingen i London, så en kjennelse er ikke ventet før tidligst torsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 30 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 2 timer siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt