P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:06

P4 - 03 Nov 19 kl. 10:49

Ikke hyppigere vold øst i Oslo

Det har verken blitt mer eller grovere vold på Oslo øst enn tidligere.
Det opplyser kriminalforebyggende seksjon ved Enhet Øst til NTB.
For to helger siden ble 16 personer pågrepet for et tosifret antall tilfeller av blind vold.
Dette førte til et møte med justisminister Jøran Kallmyr og Oslos byrådsleder Raymond Johansen der de diskuterte ungdomsvolden.
Oktober har alltid vært måneden med høyest ungdomskriminalitet på Oslo øst, opplyser politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Enhet, NTB, Jøran Kallmyr, Oslos, Raymond Johansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, hyppigere, vold, østi , Oslo
NRK - 03 Nov 19 kl. 09:35

Politiet: Ikke mer vold i Oslo øst

Volden på Oslo øst er verken hyppigere eller grovere enn tidligere. Det sier avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon, Hans Magnus Gjerlaug, til NTB. Han sier oktober alltid er måneden med høyest ungdomskriminalitet på Oslo øst..

P4 - 13 Dec 19 kl. 17:12

Skilmissebarn har hyppigere helseplager

Barn som ikke har tett kontakt med begge foreldre etter et samlivsbrudd har lavere selvtillit og hyppigere helseplager enn andre. Det viser ny forskning fra Universitetet i Bergen. Skilsmissebarna opplever oftere hodeverk, nakkesmerter og psykiske helseplager, ifølge funnene.

NRK - 06 Feb 20 kl. 14:14

Ingen avklaring i Sjøvold-saken

Spesialenheten har ennå ikke konkludert i saken der PST-sjef Hans Sverre Sjøvold etterforskes for ulovlig våpenoppbevaring. Sjøvold ser fram mot en avklaring. Det var VG som i Oktober i fjor avslørte at Sjøvold i i flere år oppbevart våpen ulovlig..

NRK - 15 Aug 19 kl. 10:03

Endrer ikke renta

Norges Bank holder styringsrenta uendret på 1,25 prosent, det ble klart etter dagens rentemøte. Det er ventet hyppigere reteøkninger framover, og styringsrenten vil mest sannsynlig bli satt opp i løpet av året..

P4 - 24 Jan 20 kl. 10:44

Ett års fengsel for vold

En 20 år gammel mann er dømt til ett års fengsel for grov vold mot en 16 år gammel gutt ved Holmlia skole i Oslo i juni 2017, 16-åringen fikk hjertestans etter å ha blitt slått ned. Han døde etter over én måned i kunstig koma. 20-åringen er ikke dømt for vold med døden til følge, men for grov kroppsskade og for ikke å ha tilkalt nødvendig helsehjelp..

P4 - 01 Nov 19 kl. 19:39

Mener Sjøvold ikke leverte inn våpen i 2017

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold kan ikke ha levert inn de to våpnene han oppbevarte ulovlig i 2017 slik han hevder. Det sier politiinspektør Audun Kristiansen i Oslo politidistrikt til VG, som behandlet saken. Sjøvold har forklart at våpnene ble innlevert under et våpenamnesti i 2017, men Kristiansen forteller at det trolig skjedde en gang mellom 2015 og 2016.

P4 - 05 Apr 20 kl. 14:37

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 25 Nov 19 kl. 21:52

To pågrepet for vold

To personer er pågrepet etter at en person i 20-årene ble angrepet og utsatt for vold i Kristiansand i kveld. 20-åringen ble slått og sparket og truet med kniv, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Det er ikke kjent om gjerningspersonene og fornærmede kjente hverandre fra før..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 10:25

Politiet: Høsten har ikke vært spesielt voldelig på Oslo øst

Volden på Oslo øst har hverken blitt hyppigere eller grovere enn tidligere, slår avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon fast..

P4 - 14 Nov 19 kl. 21:34

Ber NFF anmelde vold

Justispolitikere ber nå Norges Fotballforbund om å hjelpe ofre for vold og trusler i fotballen med å politianmelde hendelsene. I dag meldte VG at av 103 volds- og trusselhendelser Fotballforbundet har hatt til behandling siden 2010, har ikke en eneste sak endt med anmeldelse. Justispolitikere fra Frp, Ap, Høyre, SV og Senterpartiet er enige om at dette ikke er akseptabelt og ber forbundet ta ansvar og ikke la det være opp til ofrene å anmelde..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Amerikanere bidrar til Bidens valgkamp

De voldsomme demonstrasjonene og uroen i USA har fått amerikanerne til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. I følge Reuters har den demokratiske presidentkandidaten til og med fått republikanere til å åpne lommeboka. Likevel har USAs president Donald Trump samlet inn langt mer penger enn Biden..

P4 - 30 minutter siden

Høyre vil gi ungdom sommerjobb som sykkelreparatører

Oslo Høyre vil at ungdom skal få sommerjobb som sykkelreparatører, fremfor at kommunen tar regningen for sykkelreparasjoner slik byrådet legger opp til. Gratis sykkelreparasjoner er et av tiltakene som byrådet i Oslo vil sette i gang for å unngå smitte på kollektivtransport. Til Aftenposten sier Oslo HØyre at ungdommen heller kan fikse sykler som ellers blir kastet..

P4 - 1 time siden

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 45 minutter siden

20 nye koronadødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registret 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset i Sverige. I tillegg er det registret over 1000 nye smittetilfeller. I går passerte landet over 40 000 smittede, i alt er 4562 personer døde som følge av pandemien i Sverige..

P4 - 1 time siden

Kvinne dømt for grovt bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg penger fra NAV. I følge Avisen Agder skal kvinnen ha opplyst til NAV at hun hadde jobbet 686 timer, mens hun egentlig hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018. Kvinnen svindlet til seg 134.

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for overgrep mot 16 barn

En 56 år gammel mann fra Tromsø er tiltalt for overgrep mot 16 barn. Mannen skal ha lurt barna til å sende seksuelle bilder av seg selv, blant annet via Snapchat melder avisa Nordlys. Ved to av tilfellene var barna under 14 år gammel.

P4 - 1 time siden

Vil ha ett år og to måneder fengsel for Kamelen

Aktor har lagt ned påstand om ett år og to måneders fengsel for artisten Marcus Mosele, best kjent som Kamelen. Det ble klart i Bergen tingrett i ettermiddag. Bergensrapperen står blant annet tiltalt for ran og trusler.

P4 - 1 time siden

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

P4 - 1 time siden

Helseministeren: - Nordmenn må bli mer fysisk aktive

- Nordmenn må bli mer fysisk aktive. Det sier helseminister Bent Høie. I formiddag la han frem regjeringens handlingsplan, som skal bidra til at både unge og gamle blir mer aktive enn i dag.

P4 - 1 time siden

Antallet koronainnlagte i Norge stabilt

26 pasienter ligger innlagt på norske sykehus med koronasmitte. Det viser dagens tall fra Helsedirektoratet. Tre pasinter får behandling i respirator.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt