P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 09:09

P4 - 03 Nov 19 kl. 10:49

Ikke hyppigere vold øst i Oslo

Det har verken blitt mer eller grovere vold på Oslo øst enn tidligere.
Det opplyser kriminalforebyggende seksjon ved Enhet Øst til NTB.
For to helger siden ble 16 personer pågrepet for et tosifret antall tilfeller av blind vold.
Dette førte til et møte med justisminister Jøran Kallmyr og Oslos byrådsleder Raymond Johansen der de diskuterte ungdomsvolden.
Oktober har alltid vært måneden med høyest ungdomskriminalitet på Oslo øst, opplyser politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Enhet, NTB, Jøran Kallmyr, Oslos, Raymond Johansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, hyppigere, vold, østi , Oslo
NRK - 03 Nov 19 kl. 09:35

Politiet: Ikke mer vold i Oslo øst

Volden på Oslo øst er verken hyppigere eller grovere enn tidligere. Det sier avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon, Hans Magnus Gjerlaug, til NTB. Han sier oktober alltid er måneden med høyest ungdomskriminalitet på Oslo øst..

NRK - 15 Aug 19 kl. 10:03

Endrer ikke renta

Norges Bank holder styringsrenta uendret på 1,25 prosent, det ble klart etter dagens rentemøte. Det er ventet hyppigere reteøkninger framover, og styringsrenten vil mest sannsynlig bli satt opp i løpet av året..

P4 - 01 Nov 19 kl. 19:39

Mener Sjøvold ikke leverte inn våpen i 2017

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold kan ikke ha levert inn de to våpnene han oppbevarte ulovlig i 2017 slik han hevder. Det sier politiinspektør Audun Kristiansen i Oslo politidistrikt til VG, som behandlet saken. Sjøvold har forklart at våpnene ble innlevert under et våpenamnesti i 2017, men Kristiansen forteller at det trolig skjedde en gang mellom 2015 og 2016.

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 10:25

Politiet: Høsten har ikke vært spesielt voldelig på Oslo øst

Volden på Oslo øst har hverken blitt hyppigere eller grovere enn tidligere, slår avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon fast..

P4 - 14 Nov 19 kl. 21:34

Ber NFF anmelde vold

Justispolitikere ber nå Norges Fotballforbund om å hjelpe ofre for vold og trusler i fotballen med å politianmelde hendelsene. I dag meldte VG at av 103 volds- og trusselhendelser Fotballforbundet har hatt til behandling siden 2010, har ikke en eneste sak endt med anmeldelse. Justispolitikere fra Frp, Ap, Høyre, SV og Senterpartiet er enige om at dette ikke er akseptabelt og ber forbundet ta ansvar og ikke la det være opp til ofrene å anmelde..

VG - 03 Nov 19 kl. 09:36

Politiet: Høsten ikke spesielt voldelig i Oslo øst

Volden på Oslo Øst har verken blitt hyppigere eller grovere enn tidligere, slår avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon fast..

P4 - 24 Sep 19 kl. 12:52

- Må bli mer lik kunnskap om vold mot barn

- Det er helt nødvendig at flere tør å varsle hvis de mistenker vold mot barn. Det sier spesialsykepleier Tone Emilie Sinnangr ved Stine Sofie Stiftelse. Kripos har for første gang gjort en gjennomgang av straffesaker som gjelder alvorlig vold mot små barn, og blant funnene kommer det frem at kunnskapen om vold mot barn i politidistriktene og ved ulike helsestasjoner og barnevernstjenester varierer mye..

P4 - 23 Oct 19 kl. 16:35

- Rystende at så mange unge utsettes for vold

- Det er rystende at mange unge utsettes for vold. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. Onsdag mottok han en rapport fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress som viser at en av tjue ungdomsskoleelever har opplevd alvorlig fysisk vold som sparking, slag eller å bli banket opp av foreldrene..

P4 - 25 Jul 19 kl. 20:35

Tiltalt for vold mot familien

En kvinne i starten av 30-årene fra Romerike er tiltalt for vold mot familien. Kvinnen skal i over ett år ha brukt fysisk og psykisk vold mot sin egen ektemann og deres barn, skriver Romerikes Blad. Det yngste barnet var rundt ett år gammelt da moren skal ha slått barnet.

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:38

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Butikker taper på Black Friday

Mange butikker taper på Black Friday. Tall fra handelsorganisasjonen Virke viser at 90 prosent av de frittstående butikkene gikk med tap på denne dagen i fjor. Direktør Bror Stende i Virke faghandel sier han tror trenden har kommet for å bli, men at det er lettere for kjeder å tjene på en slik tilbudsdag fordi de har kapasitet til å få ut flere varer til kundene..

P4 - 1 time siden

Julepriskrigen innledet

Julepriskrigen er i gang - tidligere enn noen sinne. Nå i morgentimene annonserer Kiwi at de kutter prisene på en rekke julevarer, som blant annet gløgg, surkål, lutefiskbacon, julebrus og pepperkakedeig med opp til 32 prosent, melder Nettavisen. Det har vært priskrig i dagligvarebransjen de siste fem årene - og den bryter altså ut stadig tidligere - i år én uke tidligere enn i fjor.

P4 - 1 time siden

Landbruket kan bli giftigere

Klimaendringene kan føre til økt bruk av kjemiske plantevernmidler i norsk landbruk. Det advarer Norsk institutt for bioøkonomi. Årsaken er at et våtere og varmere klima øker behovet for bekjempelse av ugress, skadedyr og sykdommer, skriver Dagsavisen.

P4 - 1 time siden

Håper ny lærerplan vil legge til rette for mer lærelyst

Det er viktig å få ned uheldig prestasjonspress med den nye læreplanen. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal. I dag legger Regjeringen frem de nye læreplanene for skolen, den største endringen siden Kunnskapsløftet i 2016.

P4 - 3 timer siden

Våpenskytinger traumatiserer amerikanerne

Vold med våpen er blitt et nasjonalt traume i USA. I en undersøkelse fra The American Psychological Association svarer 79 prosent av befolkningen at de blir skremt og redd av masseskytinger. En tredjedel svarer også at de har endrer vaner, og unngår visse situasjoner av frykt for å bli skutt.

P4 - 3 timer siden

Jakter siste gjerningsmann i Panama

Politiet i Panama har kontroll på sju av åtte gjerningsmenn etter overfallet mot de seks nordmennene på seiltur forrige uke. Seks av de mistenkte gjerningsmennene er varetektsfengslet, den sjuende, en mindreårig på 17 år, er foreløpig ikke pågrepet. Politiet mener å kjenne identiteten til den åttende, og sier til Aftenposten at Norge kan være sikre på at de skal ta den siste også..

P4 - 2 timer siden

Flere skutt i California

Minst ni personer skal være skutt i en privat hage i Fresno i California. Flere av dem er døde, opplyser politiet, men noe klart tall har de ikke gitt. Skyteepisoden skal ha skjedd mens en familie så på fotballkamp i hagen.

P4 - 2 timer siden

Sp vil gjenopprette lensmannskontorer

Mindre byråkrati, flere politifolk på hjul, og gjenoppretting av 20 nedlagte lensmannskontorerer. Det er noen av forslagene Senterpartiet legger fram, når de i morgen presenterer sitt alternative statsbudsjett. Partiet vil totalt bruke en halv milliard kroner mer enn regjeringen på politi, og samtidig gjøre store kutt i Politidirektoratet, skriver Nationen..

P4 - 3 timer siden

Togproblemer på Østlandet

Det må påregnes forsinkelser i togtrafikken på Østlandet nå i morgentimene. Signalfeil gjorde at trafikken var stengt mellom Skøyen, Oslo S og Ski. Bane NOR har nå rettet feilen, men det blir noen følgekonsekvenser..

P4 - 3 timer siden

Mange arrestert i Hongkong

Politiet i Hongkong har arrestert minst 40 demonstranter utenfor universitetet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. I går kveld ble det meldt at politiet hadde stormet universitetet, men studentene har barrikadert seg, og besvart politiets gummikuler, vannkanoner og tåregass med brannbomber, steinkasting og pil og bue. Det er nå i morgentimene ikke klart hvor stor del av området politiet kontrollerer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt