NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:02

NRK - Igår: 07:21

Ikke greit å strømme gudstjenester

Det er ikke åpent for kirkene å strømme gudstjenester på internett med mindre de innhenter samtykke fra alle de involverte, konkluderer Datatilsynet, skriver Vårt Land. Videre fastslår tilsynet at personlige handlinger som nattverd ikke bør filmes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Datatilsynet, Vårt Land

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, greitå , strømme, gudstjenester
Aftenposten - Igår: 08:00

Datatilsynet: Kirken må innhente tillatelse fra kirkegjengere for å strømme gudstjenester

Kirkene kan ikke fritt strømme gudstjenester på internett, slår Datatilsynet fast..

VG - 07 Nov 19 kl. 18:52

Klopp reagerte på VGs Qatar-spørsmål: – Absolutt ikke greit

LIVERPOOL (VG) Liverpool skal ha takket nei til et femstjernershotell i Qatar av etiske hensyn, men manager Jürgen Klopp synes ikke det er greit å bli spurt hva han mener om å spille turneringer i det kontroversielle landet..

Klartale - 31 Jan 20 kl. 08:50

Nå er strøm billig

Den milde vinteren påvirker prisen på strøm. Strøm har ikke vært så billig siden 2007..

NRK - 09 Feb 20 kl. 17:31

Bare en uten strøm i Skien

De over 600 kundene som var uten strøm i Skien, har nå fått strømmen tilbake med unntak av en. I alt 279 av Skagerak Energis kunder i Vestfold og Telemark er strømløse. Flest strømløse er det i Porsgrunn med 75 og Sandefjord med 64..

P4 - 17 Nov 19 kl. 15:12

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.

NRK - 10 Feb 20 kl. 04:29

Vil ha bort strømavtaler

Forbrukerrådet mener avtaler om variabel strømpris ikke er gunstige for forbrukerne og vil ha dem fjernet. Strømbransjen er uenig. Forbrukerrådet sier til VG at de mener avtaler om variabel strømpris verken er forbrukervennlige eller prisgunstige..

E24 - 10 Feb 20 kl. 06:27

Forbrukerrådet vil ha bort strømavtaler

Forbrukerrådet mener avtaler om variabel strømpris ikke er gunstige for forbrukerne og vil ha dem fjernet. Strømbransjen er uenig..

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 19:14

Idrettens regler stopper Strømøy: Vil ikke trekke seg som lederkandidat

RBK hevder han ikke kan velges. Strømøy appellerer til årsmøtet..

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 15:38

Ny vending i dramaet: Tore Strømøy vil bli styreleder – får ikke lov ifølge reglene

Tidligere RBK-spiller Erling Næss (73) varslet benkeforslag på Tore Strømøy under årsmøtet. Strømøy (59) sier han stiller, men kan bli stoppet av regelverket..

VG - 18 Dec 19 kl. 12:20

2018: Søviknes ville ha mer tid til familien. 2019: Greit for barna med statsråd-comeback

Terje Søviknes (50) kommer tilbake til Solberg-regjeringen som eldre- og folkehelseminister. Han fikk beskjed av barna sine om at det var greit med retur fra Os til Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 45 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 45 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt