NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:56

NRK - 24 Mar 19 kl. 20:51

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Muellers, Donald Trump, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, funnet, russlandsforbindelse
NRK - 02 Mar 19 kl. 15:10

Varebil fortsatt ikke funnet

Den stjålne dosen med det svært giftige stoffet cyanid er funnet. Bilen som stoffet var i, er derimot ikke funnet. Det skal også ha vært andre medikamenter til sykehus i bilen.

P4 - 23 Apr 19 kl. 11:47

Person funnet død i sjøen i Egersund

En død person er funnet i sjøen i Egersund. Politiet utelukker ikke at funnet kan knyttes til en polsk mann i 50-årene som ble meldt savnet i går. De pårørende tilknyttet leteaksjonen er informert om funnet.

NRK - 23 Apr 19 kl. 19:33

Død person funnet i Nordland

En person har blitt funnet død utenfor Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland, melder politiet i en pressemelding. Personen ble funnet der scooteren til en savnet mann ble funnet, men avdøde er ennå ikke identifisert..

NRK - 05 Jun 19 kl. 09:12

Fransk kvinne som ble funnet død

Kvinnen som ble funnet død på en grusvei i Snartemo i Vest-Agder er fransk statsborger, opplyser politiet. Den andre kvinnen som ble funnet skadet, er ikke fransk, men politiet vil ikke opplyse hennes nasjonalitet. Pårørende er nå varslet..

P4 - 11 May 19 kl. 12:36

Død person funnet i Rennesøy

En person er funnet død i terrenget på Rennesøy i Rogaland. En 40 år gammel mann har vært savnet der. Han ble sist sett 8.

NRK - 10 Apr 19 kl. 10:24

Mann funnet død

Politiet har sperret av området rundt et hybelhus i Drangedal etter at det ble funnet en død person der. Politiet sier til KV at de ikke har mistanke om noe kriminelt. Likevel undersøker de huset fordi personen ble funnet død alene..

P4 - Igår: 14:20

Funnet omkommet etter leteaksjon

Kvinnen som var savnet ved Stordal i Møre og Romsdal er funnet omkommet. Det bekrefter politiet nå i ettermiddag. Den utenlandske kvinnen i 20-årene ble sist sett ved 18-tiden i går kveld.

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 17:09

Mann funnet død i sjøen ved Egersund

En mann er funnet død i sjøen ved Egersund. Han er ikke identifisert, men ble funnet i området der en 46-årig rumener har vært savnet siden lørdag..

NRK - 01 Apr 19 kl. 16:17

Død person funnet i sjøen

En død person ble mandag ettermiddag funnet i sjøen nær Tangen brygge på Nesoddtangen i Akershus. Ifølge Akershus Amtstidende var det en turgåer som oppdaget at det lå en person i vannet. Politiet har ikke funnet identitetspapirer på vedkommende..

P4 - 10 May 19 kl. 16:44

Ingen seilbåt funnet

Politiet har ikke gjort funn etter melding om en seilbåt som skal ha forlist i byfjorden ved Helleneset i Bergen i ettermiddag. Flere båter rykket ut til hendelsen, men det er ikke funnet vrakrester og nærliggende fartøy skal ikke ha sett noe uvanlig. Leteaksjonen blir derfor avsluttet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

6,6 millioner i bøter til advokater

Advokatforeningen har gitt 521 advokater bøter fordi de ikke oppfyller kravet om etterutdanning, melder Advokatbladet. Totalt er bøtene på 6,6 millioner kroner. Foreningen ber Justisdepartementet innføre et generelt etterutdanningskrav for advokater..

NRK - 30 minutter siden

Pilot funnet i live etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket etter den andre jagerflypiloten fortsetter.

NRK - 45 minutter siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 1 time siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - Igår: 15:44

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - Igår: 15:49

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 23 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt