NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:49

NRK - 24 Mar 19 kl. 20:51

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Muellers, Donald Trump, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, funnet, russlandsforbindelse
NRK - 02 Mar 19 kl. 15:10

Varebil fortsatt ikke funnet

Den stjålne dosen med det svært giftige stoffet cyanid er funnet. Bilen som stoffet var i, er derimot ikke funnet. Det skal også ha vært andre medikamenter til sykehus i bilen.

NRK - 10 Apr 19 kl. 10:24

Mann funnet død

Politiet har sperret av området rundt et hybelhus i Drangedal etter at det ble funnet en død person der. Politiet sier til KV at de ikke har mistanke om noe kriminelt. Likevel undersøker de huset fordi personen ble funnet død alene..

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 17:09

Mann funnet død i sjøen ved Egersund

En mann er funnet død i sjøen ved Egersund. Han er ikke identifisert, men ble funnet i området der en 46-årig rumener har vært savnet siden lørdag..

NRK - 01 Apr 19 kl. 16:17

Død person funnet i sjøen

En død person ble mandag ettermiddag funnet i sjøen nær Tangen brygge på Nesoddtangen i Akershus. Ifølge Akershus Amtstidende var det en turgåer som oppdaget at det lå en person i vannet. Politiet har ikke funnet identitetspapirer på vedkommende..

NRK - 31 Dec 18 kl. 14:29

Politiet fikk ikke medhold

Politiet fikk ikke tingrettens medhold i å varetektsfengsle en mann som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge på Sortland. Kvinnen i 60-årene ble funnet død søndag, men den foreløpige obduksjonrapporten har ikke funnet tegn til vold..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 16:53

Person funnet død i kulp på Smøla

Politiet har ikke identifisert personen som er funnet død på øykommunen i Møre og Romsdal..

Dagbladet - 24 Jan 19 kl. 23:26

Nordlys og sørlys er ikke like. Norske forskere har funnet ut hvorfor

Funnet beskrives som sensasjonelt..

NRK - 02 Dec 18 kl. 14:13

Død person funnet i skogen i Oslo

En død person er funnet av en turgåer i en skog på Romsås i Oslo. Politiet fikk melding om funnet klokken 11.43 søndag formiddag, skriver VG.

NRK - 02 Apr 19 kl. 07:22

Fire funnet døde i North Dakota

Fire personer er funnet i I North Dakota i USA. De tre mennene og ene kvinnen ble funnet inne på et eiendomsmeglerkontor. Politiet vil ikke si noe om hvordan ofrene døde.

NRK - 15 Feb 19 kl. 18:39

Person funnet død i Bergen

Én person er funnet død i et vann på Nattlandsfjellet i Bergen, opplyser Politiet. Funnet ble meldt inn like før kl. 17 fredag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre klatrere funnet døde i Canada

De tre klatrerne fra North Face som var savnet etter et snøskred i Canada i påsken, er funnet døde. Amerikanske Jess Roskelley og østerrikerne David Lama og Hansjörg Auer ble tatt av et skred onsdag. De ble funnet søndet, ifølge CNN..

NRK - 15 minutter siden

To menn er arrestert for Nav-brann

Politiet har pågrepet to menn som mistenkes for å ha tent på Nav-bygget som er i full fyr i Enebakk i Akershus i natt. Det vil trolig brenne ned. Brannvesenet forsøker å hindre spredning til en Joker-butikk like ved..

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 1 time siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 1 time siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt