NRK > Nyheter

Monday, 20 August, 05:18

NRK - 13 Feb 18 kl. 15:26

Ikke fornøyd med Jensens SSB-svar

Finansminister Siv Jensen (Frp) må møte i ny SSB-høring med kontrollkomiteen på Stortinget. Stortinget er ennå ikke fornøyd med svarene Jensen har gitt om striden som førte til at Christine Meyer måtte gå som sjef i SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, SSB, Stortinget, Jensen, Christine Meyer, Jensens SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, fornøydmed , Jensens, SSB-svar
P4 - 21 Nov 17 kl. 15:33

Krever nye SSB-svar

Kontrollkomiteen er ikke fornøyd med finansminister Siv Jensens 59 sider lange svar om konflikten med SSB. SV-representant Torgeir Knag Fylkesnes sier til Dagbladet at Jensen lar være å svare direkte på flere av spørsmålene, og at det ikke er betryggende. Komiteen har blitt enige om å sende tilleggspørsmål til Jensen..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 15:02

Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende

Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden..

P4 - 23 May 18 kl. 16:19

Sp ikke fornøyd med svar

Senterpartiet vil ha flere svar fra helseminister Bent Høie i saken om ambulanseflyene. Partiet er ikke fornøyd med redegjørelsen Høie holdt i Stortinget forrige tirsdag, og har sendt 16 nye spørsmål om beredskapen til statsråden. Stortingets helsekomité behandler nå en sak som kan avgjøre om anbudsprosessen må omgjøres, og om luftambulansetjenesten i fremtiden skal underlegges offentlig drift..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens svar til kontrollkomiteen

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Men allerede nå varsler flere medlemmer at det blir behov for nærmere avklaring fra finansministeren..

P4 - 06 Mar 18 kl. 12:44

Ikke fornøyd med svar

Opposisjonen står fast ved at stortingspresident Olemic Thommessen må gå, etter redegjørelsen i dag. Thommesen forklarte seg i formiddag for hele Stortinget om byggeskandalen. Han beklaget den voldsomme budsjettsprekken, men la hovedansvaret på Stortingets avgåtte direktør.

P4 - 16 Jan 18 kl. 11:25

Ikke fornøyd med svar fra Jensen

Stortingets kontrollkomité er ikke fornøyd med svarene fra finansminister Siv Jensen i høringen om bråket i Statistisk Sentralbyrå. Høringen fant sted forrige onsdag. Nå vil kontrollkomiteen ifølge Dagens Næringsliv sende Jensen nye spørsmål.

P4 - 21 Nov 17 kl. 17:18

Meyer ikke fornøyd med Jensen-svar

Tidligere SSB-sjef Christine Meyer mener finansministeren ikke gir en korrekt fremstilling av bråket i SSB i sine svar til kontrollkomiteen i dag. Siv Jensen har skrevet et 59 sider langt brev der hun redegjør for hva som skjedde fram mot Meyer trakk seg som sjef for byrået. Men Meyer sier til Dagens Næringsliv mener svarene ikke gir et dekkende bilde av det som skjedde gjennom omorganiseringsprosessen..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens advarsler til Christine Meyer

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Finansministeren mener Meyer har fått gjentatte advarsler om omleggingen av byråets forskningsavdeling..

Hegnar.no - 22 Apr 18 kl. 11:10

Siv Jensens tre skatteråd

Finansminister Siv Jensens (Frp) gir tre korte råd til nordmenn som i disse dager svetter over skattemeldingen..

Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 19:00

Jobbekspertene: Får jeg jobben eller ikke? Hvor lenge må jeg vente på et svar?

Jobbsøkeprosesser er ofte krevende. For mange er det særlig ventetiden til man får svar som er fylt av spenning. Noen får ikke svar i det helt tatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Carlsen vant over Karjakin

Etter hele seks og en halv time klarte Magnus Carlsen å slå Sergej Karjakin og vinne i Sinquefield Cup i sjakk i USA. Da de to møttes i Norway Chess tidligere i år spilte de remis etter 40 trekk. Carlsen hadde hvite brikker, og vant etter 88 trekk..

NRK - 30 minutter siden

Ansetter flere kokker og renholdere

Med 79 nye faste ansatte i forpleiningsavdelingen foretar Equinor den største oppbemanningen i selskapet siden 2007. I dag er det 858 ansatte som betjener 26 installasjoner med mer enn én millioner overnattinger i året, ifølge Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Mener sykehus ikke melder ifra

Helsetilsynet syns det er bekymringsfullt at bare 3 av 42 dødsfall som kunne vært unngått på St. Olavs hospital i Trondheim, ble rapportert inn. – Det underrapporteres trolig ved alle sykehus, sier avdelingsdirektør Brynhild Braut til Sykepleien..

NRK - 1 time siden

Svenske skutt i begge ben

En 35 år gammel mann er skutt i begge bena i en leilighet i Hallstahammar, utenfor Västerås i Sverige. Mannen er ikke livstruende skadd, skriver Aftonbladet. Politiet rykket ut til det de trodde var husbråk og fant den skadde og blodige mannen..

NRK - 2 timer siden

Minst fem døde i jordskjelv

Minst fem personer mistet livet da øya Lombok i Indonesia ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Store deler av Lombok har mistet strømmen.

NRK - 2 timer siden

Start-keeper ute av sykehus

Start-keeper Jonas Deumeland, som ble fraktet til sykehus etter en skade i kampen mot Strømsgodset er nå skrevet ut av sykehuset. – Jeg har litt smerter, men det går bra. Jeg skal ta det rolig noen dager, sier Deumeland på klubbens nettsider..

NRK - 2 timer siden

Danner flertallsallianse i Irak

Irakiske ledere har blitt enige om å forsøke å danne regjering, flere måneder etter valget. Alliansen til sjialederen Moqtada Sadr, som vant valget i mai, går sammen med statsminister Haider al-Abadi i håp om å få flertall i nasjonalforsamlingen..

NRK - 2 timer siden

Forsker kaller eldrebølgen en bløff

Økonom Sindre Farstad avlyser eldrebølgen. Han tror ikke andelen sysselsatte vil falle i framtida, hvis det blir færre barn og friskere eldre. – Man må forvente at en gjennomsnittlig 65-åring i 2060 er sprekere enn dagens 65-åring, påpeker Farstad..

NRK - 2 timer siden

Minst to døde i jordskjelv

Minst to personer mistet livet da øya Lombok i Indonesia ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Store deler av Lombok har mistet strømmen.

NRK - 3 timer siden

Vil ha KrF-avklaring om Finnmark

Både fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) i Trøndelag og KS-leder Gunn Marit Helgesen krever at KrF viser hvor de står i striden om sammenslåing av Troms og Finnmark. KrF-nestleder Olaug Bollestad svarer at partiet avventer regjeringens trekk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt