NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:49

NRK - 13 Feb 18 kl. 15:26

Ikke fornøyd med Jensens SSB-svar

Finansminister Siv Jensen (Frp) må møte i ny SSB-høring med kontrollkomiteen på Stortinget. Stortinget er ennå ikke fornøyd med svarene Jensen har gitt om striden som førte til at Christine Meyer måtte gå som sjef i SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, SSB, Stortinget, Jensen, Christine Meyer, Jensens SSB

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, fornøydmed , Jensens, SSB-svar
P4 - 21 Nov 17 kl. 15:33

Krever nye SSB-svar

Kontrollkomiteen er ikke fornøyd med finansminister Siv Jensens 59 sider lange svar om konflikten med SSB. SV-representant Torgeir Knag Fylkesnes sier til Dagbladet at Jensen lar være å svare direkte på flere av spørsmålene, og at det ikke er betryggende. Komiteen har blitt enige om å sende tilleggspørsmål til Jensen..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 15:02

Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende

Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens svar til kontrollkomiteen

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Men allerede nå varsler flere medlemmer at det blir behov for nærmere avklaring fra finansministeren..

P4 - 16 Jan 18 kl. 11:25

Ikke fornøyd med svar fra Jensen

Stortingets kontrollkomité er ikke fornøyd med svarene fra finansminister Siv Jensen i høringen om bråket i Statistisk Sentralbyrå. Høringen fant sted forrige onsdag. Nå vil kontrollkomiteen ifølge Dagens Næringsliv sende Jensen nye spørsmål.

P4 - 21 Nov 17 kl. 17:18

Meyer ikke fornøyd med Jensen-svar

Tidligere SSB-sjef Christine Meyer mener finansministeren ikke gir en korrekt fremstilling av bråket i SSB i sine svar til kontrollkomiteen i dag. Siv Jensen har skrevet et 59 sider langt brev der hun redegjør for hva som skjedde fram mot Meyer trakk seg som sjef for byrået. Men Meyer sier til Dagens Næringsliv mener svarene ikke gir et dekkende bilde av det som skjedde gjennom omorganiseringsprosessen..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens advarsler til Christine Meyer

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Finansministeren mener Meyer har fått gjentatte advarsler om omleggingen av byråets forskningsavdeling..

Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 19:00

Jobbekspertene: Får jeg jobben eller ikke? Hvor lenge må jeg vente på et svar?

Jobbsøkeprosesser er ofte krevende. For mange er det særlig ventetiden til man får svar som er fylt av spenning. Noen får ikke svar i det helt tatt..

Aftenposten - 29 Nov 17 kl. 21:06

Siv Jensens svar til kontrollkomiteen: Jeg måtte gripe inn i SSB-striden

I august advarte finansminister Siv Jensen SSB-sjef Christine Meyer «enda kraftigere» mot omorganiseringen..

Aftenposten - 21 Nov 17 kl. 18:50

Siv Jensens svar utløser flere spørsmål om SSB-saken | Trine Eilertsen

Siv Jensen forklarer SSB-dramaet med en fullstendig tonedøv direktør. Men her er det fremdeles noe som skurrer..

Aftenposten - 21 Nov 17 kl. 16:04

Meyer ut mot Jensens svar om SSB-bråket

Svarene som finansminister Siv Jensen (Frp) har gitt Stortinget, er ufullstendige, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt