NRK > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:52

NRK - 13 Feb 18 kl. 15:26

Ikke fornøyd med Jensens SSB-svar

Finansminister Siv Jensen (Frp) må møte i ny SSB-høring med kontrollkomiteen på Stortinget. Stortinget er ennå ikke fornøyd med svarene Jensen har gitt om striden som førte til at Christine Meyer måtte gå som sjef i SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, SSB, Stortinget, Jensen, Christine Meyer, Jensens SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, fornøydmed , Jensens, SSB-svar
P4 - 21 Nov 17 kl. 15:33

Krever nye SSB-svar

Kontrollkomiteen er ikke fornøyd med finansminister Siv Jensens 59 sider lange svar om konflikten med SSB. SV-representant Torgeir Knag Fylkesnes sier til Dagbladet at Jensen lar være å svare direkte på flere av spørsmålene, og at det ikke er betryggende. Komiteen har blitt enige om å sende tilleggspørsmål til Jensen..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 15:02

Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende

Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens svar til kontrollkomiteen

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Men allerede nå varsler flere medlemmer at det blir behov for nærmere avklaring fra finansministeren..

P4 - 06 Mar 18 kl. 12:44

Ikke fornøyd med svar

Opposisjonen står fast ved at stortingspresident Olemic Thommessen må gå, etter redegjørelsen i dag. Thommesen forklarte seg i formiddag for hele Stortinget om byggeskandalen. Han beklaget den voldsomme budsjettsprekken, men la hovedansvaret på Stortingets avgåtte direktør.

P4 - 16 Jan 18 kl. 11:25

Ikke fornøyd med svar fra Jensen

Stortingets kontrollkomité er ikke fornøyd med svarene fra finansminister Siv Jensen i høringen om bråket i Statistisk Sentralbyrå. Høringen fant sted forrige onsdag. Nå vil kontrollkomiteen ifølge Dagens Næringsliv sende Jensen nye spørsmål.

P4 - 21 Nov 17 kl. 17:18

Meyer ikke fornøyd med Jensen-svar

Tidligere SSB-sjef Christine Meyer mener finansministeren ikke gir en korrekt fremstilling av bråket i SSB i sine svar til kontrollkomiteen i dag. Siv Jensen har skrevet et 59 sider langt brev der hun redegjør for hva som skjedde fram mot Meyer trakk seg som sjef for byrået. Men Meyer sier til Dagens Næringsliv mener svarene ikke gir et dekkende bilde av det som skjedde gjennom omorganiseringsprosessen..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens advarsler til Christine Meyer

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Finansministeren mener Meyer har fått gjentatte advarsler om omleggingen av byråets forskningsavdeling..

Hegnar.no - 22 Apr 18 kl. 11:10

Siv Jensens tre skatteråd

Finansminister Siv Jensens (Frp) gir tre korte råd til nordmenn som i disse dager svetter over skattemeldingen..

Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 19:00

Jobbekspertene: Får jeg jobben eller ikke? Hvor lenge må jeg vente på et svar?

Jobbsøkeprosesser er ofte krevende. For mange er det særlig ventetiden til man får svar som er fylt av spenning. Noen får ikke svar i det helt tatt..

Aftenposten - 29 Nov 17 kl. 21:06

Siv Jensens svar til kontrollkomiteen: Jeg måtte gripe inn i SSB-striden

I august advarte finansminister Siv Jensen SSB-sjef Christine Meyer «enda kraftigere» mot omorganiseringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt