NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 06:32

NRK - 13 Feb 18 kl. 15:26

Ikke fornøyd med Jensens SSB-svar

Finansminister Siv Jensen (Frp) må møte i ny SSB-høring med kontrollkomiteen på Stortinget. Stortinget er ennå ikke fornøyd med svarene Jensen har gitt om striden som førte til at Christine Meyer måtte gå som sjef i SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, SSB, Stortinget, Jensen, Christine Meyer, Jensens SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, fornøydmed , Jensens, SSB-svar
Hegnar.no - 11 Nov 18 kl. 08:17

Vil ha flere svar om Siv Jensens hytteleie

Rødt er ikke fornøyd med Siv Jensens svar til Stortinget om hytta som hun leier av Johan H. Andresen. .

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 18:43

Rødt vil ha flere svar om Siv Jensens hytteleie

Rødt er ikke fornøyd med Siv Jensens svar til Stortinget om hytta som hun leier av Johan H. Andresen. Nå vil de ha svar om leieprisen på andre hytter i området..

E24 - 12 Oct 18 kl. 13:59

Nye spørsmål om Aas’ krafthandel: Ikke fornøyd med Sivs svar

Senterpartiet er ikke fornøyd med Siv Jensens svar om Finanstilsynets rolle i Einar Aas’ feilslåtte krafthandel, og stiller derfor enda et spørsmål om saken..

P4 - 21 Nov 17 kl. 15:33

Krever nye SSB-svar

Kontrollkomiteen er ikke fornøyd med finansminister Siv Jensens 59 sider lange svar om konflikten med SSB. SV-representant Torgeir Knag Fylkesnes sier til Dagbladet at Jensen lar være å svare direkte på flere av spørsmålene, og at det ikke er betryggende. Komiteen har blitt enige om å sende tilleggspørsmål til Jensen..

VG - 04 Nov 18 kl. 15:33

Siv Jensens hytteleieavtale kan havne i kontrollkomiteen

Hverken SV eller Rødt er fornøyde Siv Jensens (Frp) svar på om hytta hun leier av Andresen-familien er en gave. Nå kan saken havne i kontrollkomiteen..

E24 - 05 Nov 18 kl. 08:14

Siv Jensens hytteleieavtale kan havne i kontrollkomiteen

Hverken SV eller Rødt er fornøyde med Siv Jensens (Frp) svar på om hytta hun leier av Andresen-familien er en gave. Nå kan saken havne i kontrollkomiteen..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 15:02

Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende

Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden..

P4 - 23 May 18 kl. 16:19

Sp ikke fornøyd med svar

Senterpartiet vil ha flere svar fra helseminister Bent Høie i saken om ambulanseflyene. Partiet er ikke fornøyd med redegjørelsen Høie holdt i Stortinget forrige tirsdag, og har sendt 16 nye spørsmål om beredskapen til statsråden. Stortingets helsekomité behandler nå en sak som kan avgjøre om anbudsprosessen må omgjøres, og om luftambulansetjenesten i fremtiden skal underlegges offentlig drift..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens svar til kontrollkomiteen

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Men allerede nå varsler flere medlemmer at det blir behov for nærmere avklaring fra finansministeren..

P4 - 06 Mar 18 kl. 12:44

Ikke fornøyd med svar

Opposisjonen står fast ved at stortingspresident Olemic Thommessen må gå, etter redegjørelsen i dag. Thommesen forklarte seg i formiddag for hele Stortinget om byggeskandalen. Han beklaget den voldsomme budsjettsprekken, men la hovedansvaret på Stortingets avgåtte direktør.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 15 minutter siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 1 time siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 1 time siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 3 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 4 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..

NRK - 5 timer siden

Ærklærer støtte til Guaido

Venezuelas militærattaché i FN har offisielt anerkjent opposisjonsleder Juan Guaido som landets midlertidige president. I en video på Twitter går oberst Pedro Chirinos ut med sin erklæring og offentlige støtte til Guaido som midlertidig president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt