NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:11

NRK - 13 Feb 18 kl. 15:26

Ikke fornøyd med Jensens SSB-svar

Finansminister Siv Jensen (Frp) må møte i ny SSB-høring med kontrollkomiteen på Stortinget. Stortinget er ennå ikke fornøyd med svarene Jensen har gitt om striden som førte til at Christine Meyer måtte gå som sjef i SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, SSB, Stortinget, Jensen, Christine Meyer, Jensens SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, fornøydmed , Jensens, SSB-svar
Hegnar.no - 11 Nov 18 kl. 08:17

Vil ha flere svar om Siv Jensens hytteleie

Rødt er ikke fornøyd med Siv Jensens svar til Stortinget om hytta som hun leier av Johan H. Andresen. .

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 18:43

Rødt vil ha flere svar om Siv Jensens hytteleie

Rødt er ikke fornøyd med Siv Jensens svar til Stortinget om hytta som hun leier av Johan H. Andresen. Nå vil de ha svar om leieprisen på andre hytter i området..

E24 - 12 Oct 18 kl. 13:59

Nye spørsmål om Aas’ krafthandel: Ikke fornøyd med Sivs svar

Senterpartiet er ikke fornøyd med Siv Jensens svar om Finanstilsynets rolle i Einar Aas’ feilslåtte krafthandel, og stiller derfor enda et spørsmål om saken..

P4 - 21 Nov 17 kl. 15:33

Krever nye SSB-svar

Kontrollkomiteen er ikke fornøyd med finansminister Siv Jensens 59 sider lange svar om konflikten med SSB. SV-representant Torgeir Knag Fylkesnes sier til Dagbladet at Jensen lar være å svare direkte på flere av spørsmålene, og at det ikke er betryggende. Komiteen har blitt enige om å sende tilleggspørsmål til Jensen..

VG - 04 Nov 18 kl. 15:33

Siv Jensens hytteleieavtale kan havne i kontrollkomiteen

Hverken SV eller Rødt er fornøyde Siv Jensens (Frp) svar på om hytta hun leier av Andresen-familien er en gave. Nå kan saken havne i kontrollkomiteen..

E24 - 05 Nov 18 kl. 08:14

Siv Jensens hytteleieavtale kan havne i kontrollkomiteen

Hverken SV eller Rødt er fornøyde med Siv Jensens (Frp) svar på om hytta hun leier av Andresen-familien er en gave. Nå kan saken havne i kontrollkomiteen..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 15:02

Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende

Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden..

P4 - 23 May 18 kl. 16:19

Sp ikke fornøyd med svar

Senterpartiet vil ha flere svar fra helseminister Bent Høie i saken om ambulanseflyene. Partiet er ikke fornøyd med redegjørelsen Høie holdt i Stortinget forrige tirsdag, og har sendt 16 nye spørsmål om beredskapen til statsråden. Stortingets helsekomité behandler nå en sak som kan avgjøre om anbudsprosessen må omgjøres, og om luftambulansetjenesten i fremtiden skal underlegges offentlig drift..

VG - 21 Nov 17 kl. 11:48

Her er Siv Jensens svar til kontrollkomiteen

Tirsdag fikk kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Men allerede nå varsler flere medlemmer at det blir behov for nærmere avklaring fra finansministeren..

P4 - 06 Mar 18 kl. 12:44

Ikke fornøyd med svar

Opposisjonen står fast ved at stortingspresident Olemic Thommessen må gå, etter redegjørelsen i dag. Thommesen forklarte seg i formiddag for hele Stortinget om byggeskandalen. Han beklaget den voldsomme budsjettsprekken, men la hovedansvaret på Stortingets avgåtte direktør.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 3 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt