P4 > Nyheter

Onsdag, 25 November, 18:06

P4 - 03 okt. 19 kl. 16:40

Ikke fornøyd med Brexit-forslag

Irlands statsminister mener den britiske regjeringens brexit-forslag ikke holder vann.
Boris Johnson la i går frem et nytt forslag til Brexit, som han omtalte som fornuftig og rimelig.
Men forslaget har store mangler, og sier ingenting om hvordan man skal løse grensespørsmålene, mener Irlands statsminister.
EU sier nå at de tviler på Storbritannia vil få på plass en ny Brexit-avtale før 31. oktober..
Les mer på P4


Les mer om:
Johnson, Brexit, Irlands, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, fornøydmed , Brexit-forslag
P4 - 26 sep. 19 kl. 11:24

EU venter på britiske forslag

EUs brexit-forhandler Michel Barnier sier at EU fortsatt er villig til å jobbe med nye britiske forslag i Brexit-prosessen. EU har allerede inngått en brexitavtale med Storbritannia, men den ble avvist av Parlamentet i London og tidligere statsminister Theresa May måtte gå av. Barnier sier de har mottatt flere innspill fra regjeringen i London de siste dagene, men er langt fra fornøyd og sier de venter på brukbare forslag før de kan bli enige..

NRK - 07 okt. 19 kl. 21:16

Etterlyser fortsatt brexit-forslag

EU etterlyser fortsatt et britisk brexit-forslag som kan «fungere». Samtalene mellom Storbritannias brexit-forhandler og EUs representanter fortsatte i Brussel mandag, men forhandlingene ser ut til å stå i stampe..

P4 - 07 okt. 19 kl. 23:54

Etterlyser håndfast brexit-forslag

EU etterlyser fortsatt et britisk brexit-forslag som kan «fungere». Samtalene mellom Storbritannia og EU fortsatte i Brussel i dag, men det skal ha vært liten vilje til bevegelse. Statsminister Boris Johnson er imot nye brexit-utsettelser og vil ta Storbritannia ut av EU i slutten av måneden, med eller uten en avtale..

P4 - 04 sep. 19 kl. 05:21

Den britiske regjeringen bevilger mer penger til brexit

Den britiske regjeringen bevilger 2 milliarder pund ekstra til brexit. Pengene skal gå til å takle ringvirkningene etter brexit og skal bli brukt året etter at Storbritannia forlater EU. Statsminister Boris Johnson har sagt at britene skal ut av EU 31.

P4 - 09 sep. 19 kl. 05:21

Johnson vil forhindre Brexit-forlengelse

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsøker å stanse utsettelsen av Brexit-avtalen. Overhuset sa forrige uke ja til en Brexit-utsettelse, men ifølge The Telegraph forsøker Johnson nå å stanse avgjørelsen uten å bryte loven. Statsministeren har siden han ble valgt som leder for Det konservative parti, gått hardt ut og hevdet at Brexit vil finne sted 31.

NRK - 02 okt. 19 kl. 20:06

Irland ikke fornøyd med brexit-plan

Irlands regjering er ikke fornøyd med brexit-planen Storbritannias statsminister Boris Johnsons la på bordet onsdag. Den irske regjeringen stiller spørsmål ved flere punkter i planen, ikke minst det om grensen mellom Irland og Nord-Irland..

P4 - 19 okt. 19 kl. 23:36

Motvillig Johnson ba EU om brexit-utsettelse

EU-president Donald Tusk bekrefter at han nå har mottatt den britiske statsministerens forespørsel om en ny utsettelse av brexit. Et flertall av de britiske folkevalgte stemte lørdag for et forslag som tvinger Johnson til å be EU om en tre måneder lang utsettelse av brexit-datoen 31. oktober.

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:23

Krever garanti mot hard brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil ha garanti for at brexit uten avtale er utelukket, før hans parti kan støtte statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg. Underhuset får tirsdag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

P4 - 16 des. 19 kl. 13:16

Brexit-forslag legges frem fredag

Storbritannias statsminister Boris Johnsen legger frem sitt forslag til Brexit fredag. Det bekrefter hans talsmann til nyhetsbyrået AFP i dag. Forslaget skal legges frem for det britiske parlamentet og vil muliggjøre at Storbritannia forlater EU i januar..

P4 - 22 sep. 20 kl. 09:49

Brexit-forslag behandles i Parlamentet

Et omstridt Brexit-forslag skal i dag behandles i Parlamentet i Storbritannia. Statsminister Boris Johnson ønsker å innføre regler som vil hindre Nord-Irland å ha et annet tollregime enn resten av Storbritannia. Forslaget har allerede møtt motstand i Brussel, Dublin og Belfast..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Kan ha vaksinert halve Oslo før sommeren

Vaksineringen av Norge starter etter planen i 2021. Ifølge helsebyråden i Oslo kan halvparten av oss være vaksinert allerede før sommeren.

P4 - 10 timer siden

Krever strengere krav til klimaregnskap for vei

Staten må stille strengere krav til klimaregnskap og naturverdi når det skal bygges nye veier, krever SV..

P4 - 10 timer siden

Liten grunn til å være skeptisk til å ta koronavaksine

Eksperter frykter ingen uheldige bivirkninger.

P4 - Igår: 07:25

Advarer norske bedrifter om Brexit-køer

Venter tusenvis av trailere i kø..

P4 - 09 nov. 20 kl. 12:54

Vaksinen er 90 prosent effektiv

Legemiddelfirmaet Pfizer og BioNtech melder nå om et vaksinegjennombrudd og en historisk dag. Koronavaksinen som de har utviklet er over 90 prosent effektiv hos personer som ikke tidligere har hatt viruset. Det viser de foreløpige resultatene fra studier om bruken av vaksinen.

P4 - Igår: 06:42

Folk er blitt mer aggressive

Har du kjent at du har fått litt kortere lunte om dagen? Da er du nok ikke alene..

P4 - Igår: 18:16

Vil teste over 100 000 innbyggere

Danske myndigheter vil masseteste 115 000 innbyggere for den muterte varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink. Alle som bor i de to kommunene Holstebro og Ringkøbing-Skjern oppfordres til å ta testen. Det skjer etter det danske myndigheter kaller en bekymringsfull økning av smittetilfeller med det muterte viruset..

P4 - I førrgår: 07:39

Kan måtte ta vaksinen flere ganger

- Må se på hvordan vaksinen virker..

P4 - I førrgår: 07:06

Krise i barnehagene

Utdanningsforbundet ber barnehager vurdere kortere åpningstider..

P4 - 09 nov. 20 kl. 05:38

Skattekutt for de rikeste

De rikeste vinner mest på regjeringens skattekutt. For mens de 1000 rikeste menneskene her til lands har fått et skattekutt på over én million kroner, har resten fått noen få tusenlapper. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt