NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:59

Ikke alvorlig personskade

Det skal ikke være alvorlig personskade i ulykka på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E6, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, alvorlig, personskade
NRK - 03 Feb 19 kl. 13:17

Ingen alvorlig personskade

Politiet har vært i kontakt med en av partene etter en kollisjon front mot front på Kvænangsfjellet. Det skal ikke være alvorlig personskade. Nødetatene er fortsatt på vei til stedet, melder politiet på Twitter..

NRK - 09 Oct 18 kl. 15:02

Ingen alvorlig skadd

Alle involverte i front mot front-ulykken ved Buvatnet i Berkåk er ute av bilene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Det skal være kø i begge retninger, opplyser politiet..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:33

Travle første timer for politiet i 2019

Politiet i Oslo gikk ikke arbeidsledige inn i det nye året. Men det er ikke meldt om noen alvorlig personskade i Oslo etter nyttårsfeiringen..

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:27

En pågrepet etter ulykke i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha stukket av etter en møteulykke i Eidsvågveien i Åsane i Bergen i kveld, melder BA. Mannen er ruset og blir fremstilt for lege. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade..

NRK - 30 Jan 19 kl. 15:15

Ikke meldt om personskade

Politiet har ikke fått melding om personskader etter at det startet å brenne i en borerigg i Kristiansund. Det skal heller ikke være spredningsfare..

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:09

Tak har blåst av hus

Et tak har blåst av et hus på Hellemyr i Kristiansand. Det skal ikke være personskade. Nødetater jobber med å sikre stedet nå..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utløpet av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utgangen av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

NRK - 15 Jan 19 kl. 08:30

Skolebuss i grøfta

En skolebuss har sklidd av veien på fylkesvei 167 ved Tjomsevannet i Søgne. Det er ifølge politiet ikke meldt om personskade eller trafikale problemer..

NRK - 13 Jan 19 kl. 19:49

Trafikkuhell i Malvik

Det har vært et trafikkuhell på E6 ved vektstasjon på Sveberg. Det er ikke meldt om personskade. E6 vil bli sperret etterhvert pga berging.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt