NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:33

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:59

Ikke alvorlig personskade

Det skal ikke være alvorlig personskade i ulykka på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E6, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, alvorlig, personskade
NRK - 03 Feb 19 kl. 13:17

Ingen alvorlig personskade

Politiet har vært i kontakt med en av partene etter en kollisjon front mot front på Kvænangsfjellet. Det skal ikke være alvorlig personskade. Nødetatene er fortsatt på vei til stedet, melder politiet på Twitter..

NRK - 09 Oct 18 kl. 15:02

Ingen alvorlig skadd

Alle involverte i front mot front-ulykken ved Buvatnet i Berkåk er ute av bilene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Det skal være kø i begge retninger, opplyser politiet..

NRK - 18 Apr 19 kl. 14:16

Alvorlig trafikkulykke ved Lygna

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på rv 4 sør for Lygna i Oppland. Ifølge politiet er det snakk om en ulykke mellom en personbil og en varebil, og det meldes om alvorlig personskade..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:33

Travle første timer for politiet i 2019

Politiet i Oslo gikk ikke arbeidsledige inn i det nye året. Men det er ikke meldt om noen alvorlig personskade i Oslo etter nyttårsfeiringen..

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:27

En pågrepet etter ulykke i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha stukket av etter en møteulykke i Eidsvågveien i Åsane i Bergen i kveld, melder BA. Mannen er ruset og blir fremstilt for lege. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade..

NRK - 30 Jan 19 kl. 15:15

Ikke meldt om personskade

Politiet har ikke fått melding om personskader etter at det startet å brenne i en borerigg i Kristiansund. Det skal heller ikke være spredningsfare..

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:09

Tak har blåst av hus

Et tak har blåst av et hus på Hellemyr i Kristiansand. Det skal ikke være personskade. Nødetater jobber med å sikre stedet nå..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utgangen av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utløpet av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

NRK - 15 Jan 19 kl. 08:30

Skolebuss i grøfta

En skolebuss har sklidd av veien på fylkesvei 167 ved Tjomsevannet i Søgne. Det er ifølge politiet ikke meldt om personskade eller trafikale problemer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt