NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:21

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:59

Ikke alvorlig personskade

Det skal ikke være alvorlig personskade i ulykka på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E6, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, alvorlig, personskade
NRK - 03 Feb 19 kl. 13:17

Ingen alvorlig personskade

Politiet har vært i kontakt med en av partene etter en kollisjon front mot front på Kvænangsfjellet. Det skal ikke være alvorlig personskade. Nødetatene er fortsatt på vei til stedet, melder politiet på Twitter..

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:56

Alvorlig MC-ulykke

Det har vært en alvorlig motorsykkelulykke på E6 ved Høybråten i Oslo nå i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent, men politiet sier det kan dreie seg om alvorlig personskade. Det er redusert fremkommelighet i begge retninger på stedet, som fører til kø og forsinkelser..

NRK - 09 Oct 18 kl. 15:02

Ingen alvorlig skadd

Alle involverte i front mot front-ulykken ved Buvatnet i Berkåk er ute av bilene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Det skal være kø i begge retninger, opplyser politiet..

NRK - 24 Sep 19 kl. 08:51

Alvorlig trafikkulykke ved Vormsund

En bil og en motorsykkel har kollidert på fylkesvei 117 i Nes i Akershus. Det er meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet..

NRK - 18 Dec 19 kl. 15:11

Alvorlig trafikkulykke i Trøndelag

Politiet skriver at det er snakk om alvorlig personskade etter at et vogntog har kjørt inn i fjellveggen mellom Jøssund og Flatanger. Et Seeking-helikopter blir sendt til stedet..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 21:04

Alvorlig trafikkulykke på E6 i Stange

En trailer og en personbil har kollidert på E6 i Ottestad i Stange. Det er meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet..

NRK - 28 Aug 19 kl. 20:58

Alvorlig trafikkulykke på E6

En trailer og en personbil har kollidert på E6 i Ottestad i Stange. Det er meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet. Trafikkulykken skjedde i nordgående løp på E6 mellom Kåterudkrysset og Uthuskrysset og veien er stengt i begge retninger..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:32

Fotgjenger påkjørt

En bil skal ha kjørt på en fotgjenger på Lund i Kristiansand. Nødetatene som er på stedet, melder at det ikke er snakk om alvorlig personskade..

NRK - 18 Apr 19 kl. 14:16

Alvorlig trafikkulykke ved Lygna

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på rv 4 sør for Lygna i Oppland. Ifølge politiet er det snakk om en ulykke mellom en personbil og en varebil, og det meldes om alvorlig personskade..

NRK - 18 Jan 20 kl. 03:54

Alvorlig skadd i trikkeulykke

En person er påkjørt av trikken ved Kyvannet i Trondheim, Nødetatene rykket ut etter melding om at en person er påkjørt av trikken. Det er meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet i Trøndelag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 1 time siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 1 time siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 1 time siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 1 time siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 2 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 2 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 3 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..

NRK - 3 timer siden

Fem koronapasientar døde i brann

Ein brann på eit sjukehus i Bangladesh sin hovudstad Dhaka tok livet av fem koronainnlagde pasientar, opplyser brannvesenet i byen ifylgje Reuters. Brannen skjedde onsdag, og det er endå ikkje klart kva som starta den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt