NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:32

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:59

Ikke alvorlig personskade

Det skal ikke være alvorlig personskade i ulykka på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E6, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, alvorlig, personskade
NRK - 03 Feb 19 kl. 13:17

Ingen alvorlig personskade

Politiet har vært i kontakt med en av partene etter en kollisjon front mot front på Kvænangsfjellet. Det skal ikke være alvorlig personskade. Nødetatene er fortsatt på vei til stedet, melder politiet på Twitter..

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:56

Alvorlig MC-ulykke

Det har vært en alvorlig motorsykkelulykke på E6 ved Høybråten i Oslo nå i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent, men politiet sier det kan dreie seg om alvorlig personskade. Det er redusert fremkommelighet i begge retninger på stedet, som fører til kø og forsinkelser..

NRK - 09 Oct 18 kl. 15:02

Ingen alvorlig skadd

Alle involverte i front mot front-ulykken ved Buvatnet i Berkåk er ute av bilene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Det skal være kø i begge retninger, opplyser politiet..

NRK - 18 Apr 19 kl. 14:16

Alvorlig trafikkulykke ved Lygna

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på rv 4 sør for Lygna i Oppland. Ifølge politiet er det snakk om en ulykke mellom en personbil og en varebil, og det meldes om alvorlig personskade..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 14:30

Buss av veien i Trollstigen – ligger på siden

34 personer er evakuert ut fra en buss som veltet i Trollstigen i Møre og Romsdal. Det er foreløpig ikke meldt om alvorlig personskade..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:33

Travle første timer for politiet i 2019

Politiet i Oslo gikk ikke arbeidsledige inn i det nye året. Men det er ikke meldt om noen alvorlig personskade i Oslo etter nyttårsfeiringen..

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:27

En pågrepet etter ulykke i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha stukket av etter en møteulykke i Eidsvågveien i Åsane i Bergen i kveld, melder BA. Mannen er ruset og blir fremstilt for lege. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade..

NRK - 30 Jan 19 kl. 15:15

Ikke meldt om personskade

Politiet har ikke fått melding om personskader etter at det startet å brenne i en borerigg i Kristiansund. Det skal heller ikke være spredningsfare..

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:09

Tak har blåst av hus

Et tak har blåst av et hus på Hellemyr i Kristiansand. Det skal ikke være personskade. Nødetater jobber med å sikre stedet nå..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utgangen av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 30 minutter siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Får likevel stille til valg

Den tunisiske mediemogulen Nabil Karoui får lov til å stille som presidentkandidat selv om han er pågrepet og siktet for hvitvasking, slår valgkommisjonen fast. Han er dermed en av 26 kandidater tunisiere kan stemme på under valget 15. september.

NRK - 1 time siden

Drone eksploderte over Beirut

Ifølge en talsmann for Hizbollah skal en Israelsk drone ha gått ned i Beirut i Libanon, samtidig som en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen. Hendelsen skjedde i en Hizbollah-dominert bydel sør for Beirut, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 5 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt