NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:25

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:59

Ikke alvorlig personskade

Det skal ikke være alvorlig personskade i ulykka på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E6, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, alvorlig, personskade
NRK - 09 Oct 18 kl. 15:02

Ingen alvorlig skadd

Alle involverte i front mot front-ulykken ved Buvatnet i Berkåk er ute av bilene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Det skal være kø i begge retninger, opplyser politiet..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:33

Travle første timer for politiet i 2019

Politiet i Oslo gikk ikke arbeidsledige inn i det nye året. Men det er ikke meldt om noen alvorlig personskade i Oslo etter nyttårsfeiringen..

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:09

Tak har blåst av hus

Et tak har blåst av et hus på Hellemyr i Kristiansand. Det skal ikke være personskade. Nødetater jobber med å sikre stedet nå..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utgangen av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 16:42

Bil ligger på taket ved utløpet av Svartdalstunnelen

To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om personskade..

NRK - 15 Jan 19 kl. 08:30

Skolebuss i grøfta

En skolebuss har sklidd av veien på fylkesvei 167 ved Tjomsevannet i Søgne. Det er ifølge politiet ikke meldt om personskade eller trafikale problemer..

NRK - 13 Jan 19 kl. 19:49

Trafikkuhell i Malvik

Det har vært et trafikkuhell på E6 ved vektstasjon på Sveberg. Det er ikke meldt om personskade. E6 vil bli sperret etterhvert pga berging.

NRK - 29 Dec 18 kl. 16:41

Steinras på E18 i Aust-Agder

Det har vært et steinras på E18 i Songe i Tvedestrand. En bil har fått stein på seg, opplyser politiet. Det er foreløpig ikke meldt om personskade.

NRK - 15 Nov 18 kl. 16:20

Lange køer etter kollisjon

En personbil og en lastebil har kollidert ved Telemarksporten på E18 i retning Larvik. Nødetatene er på vei, og politiet og vegvesenet melder om trafikkproblemer på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 12 Nov 18 kl. 09:08

Militært kjøretøy i kollisjon

Et sivilt og et militært kjøretøy har kollidert på E6 ved Klett i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Køene ved ulykkesstedet er lange.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt