NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 23:48

NRK - 15 Jan 20 kl. 07:29

Ikea tilbakekaller kopp

Ikea trekker tilbake reisekoppen «Troligtvis» etter en rapport om at den overstiger grenseverdiene for kjemikaliet dibutylftalat, skriver Aftonbladet. Kommunikasjonssjefen i Ikea Norge sier til VG at kunder kan levere koppen og få penger tilbake..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aftonbladet, Ikea Norge, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikea, tilbakekaller, kopp
NRK - 30 Sep 19 kl. 19:20

Ikea tilbakekaller barnesmekke

Ikea tilbakekaller barnesmekken «Matvrå». I en pressemelding skriver Ikea at de har fått rapporter om at knappen på smekken kan løsne og utgjøre kvelningsfare. Ikea oppfordrer kunder som har kjøpt smekken å returnere den og få refusjon..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 08:42

IKEA tilbakekaller smekke på grunn av kvelningsfare

IKEA ber alle som har kjøpt smekken slutte å bruke den..

P4 - 16 Dec 19 kl. 08:10

Fet julepresang til Ikea-ansatte

Mens andre får en eske konfekt eller en kopp med firmalogo, kan de ansatte på Ikea se fram til en langt fetere julegave i år. Alle ansatte får en bonus på 113 prosent av månedslønnen, melder Nettavisen Til sammen vil den svenske møbelgiganten betale 120 millioner kroner til sine rundt 3.000 ansatte i Norge.

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 08:19

Tilbakekaller smekker på grunn av kvelningsfare

Ikea tilbakekaller barnesmekken MATVRÅ på grunn av kvelningsfare..

NRK - 30 Sep 19 kl. 08:42

IKEA trekker tilbake smekke

IKEA oppfordrer alle kunder som har kjøpt smekken Matvrå, til å slutte å bruke den og kontakte butikken for refusjon eller et tilsvarende produkt. Knappen kan løsne hvis barnet drar i den, opplyser IKEA..

Klartale - 30 Sep 19 kl. 10:06

IKEA advarer mot farlig smekke

Barn er i fare for å bli kvalt av denne smekken fra IKEA:.

E24 - 14 Oct 19 kl. 12:00

Ikea prøver på nytt: Åpner butikk midt i Oslo

I fjor var først gang Ikea la ned noe som helst i Norge da de stengte sine såkalte «servicesentre». Nå prøver Ikea på nytt med mindre butikker midt i Oslo sentrum hvor man kan kjøpe kjøkken, soverom og bestille interiørdesign-tjenester..

P4 - 17 Nov 19 kl. 12:45

Nissan tilbakekaller biler

Nissan tilbakekaller nesten 400 000 biler i USA. Det er en feil med bremsesystemet som kan føre til at bilene begynner å brenne..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 16:23

Coop tilbakekaller karbonadedeig etter funn av plastrester

Coop tilbakekaller karbonadedeig, fordi det er funnet rester av plast i fire pakker..

NRK - 02 Dec 19 kl. 17:50

Tilbakekaller ertesuppe

Slakterbutikken Gabbas tilbakekaller produktet Gabbas Ertesuppe. Årsaken er at det er gjort funn av insekter i erter som er brukt i produksjonen av suppen. Produktene som tilbakekalles har siste forbruksdag 21.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 45 minutter siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 1 time siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 1 time siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 1 time siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 1 time siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 1 time siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..

NRK - 1 time siden

Manglende sikring førte til ulykke

Arbeidstilsynet retter skarp kritikk mot Mikkelsen Kran og Transport som eier en mobilkran som veltet i Sande i vestfold i november. Den 60 tonn tunge mobilkranen sto på en byggeplassda den veltet og knuste to biler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt