NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 19:50

NRK - 15 jan. 20 kl. 07:29

Ikea tilbakekaller kopp

Ikea trekker tilbake reisekoppen «Troligtvis» etter en rapport om at den overstiger grenseverdiene for kjemikaliet dibutylftalat, skriver Aftonbladet. Kommunikasjonssjefen i Ikea Norge sier til VG at kunder kan levere koppen og få penger tilbake..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aftonbladet, Ikea Norge, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikea, tilbakekaller, kopp
NRK - 30 sep. 19 kl. 19:20

Ikea tilbakekaller barnesmekke

Ikea tilbakekaller barnesmekken «Matvrå». I en pressemelding skriver Ikea at de har fått rapporter om at knappen på smekken kan løsne og utgjøre kvelningsfare. Ikea oppfordrer kunder som har kjøpt smekken å returnere den og få refusjon..

Aftenposten - 30 sep. 19 kl. 08:42

IKEA tilbakekaller smekke på grunn av kvelningsfare

IKEA ber alle som har kjøpt smekken slutte å bruke den..

P4 - 16 des. 19 kl. 08:10

Fet julepresang til Ikea-ansatte

Mens andre får en eske konfekt eller en kopp med firmalogo, kan de ansatte på Ikea se fram til en langt fetere julegave i år. Alle ansatte får en bonus på 113 prosent av månedslønnen, melder Nettavisen Til sammen vil den svenske møbelgiganten betale 120 millioner kroner til sine rundt 3.000 ansatte i Norge.

Dagbladet - 30 sep. 19 kl. 08:19

Tilbakekaller smekker på grunn av kvelningsfare

Ikea tilbakekaller barnesmekken MATVRÅ på grunn av kvelningsfare..

P4 - 17 juni 20 kl. 10:43

Ikea vil betale tilbake

Ikea vil nå gjøre opp for all økonomisk støtte de har fått under koronakrisen. Pengene skal betales tilbake til de åtte europeiske landene - og USA - som støttet møbelgiganten, men Ikea vil ikke si nøyaktig hvor mye det dreier seg om. Ikea fryktet at omsetningen ville falle 70–80 prosent, men etter gjenåpningen har salget tatt seg sterkt opp ettersom mange nå bruker tid på å pusse opp..

NRK - 30 sep. 19 kl. 08:42

IKEA trekker tilbake smekke

IKEA oppfordrer alle kunder som har kjøpt smekken Matvrå, til å slutte å bruke den og kontakte butikken for refusjon eller et tilsvarende produkt. Knappen kan løsne hvis barnet drar i den, opplyser IKEA..

P4 - 27 feb. 20 kl. 09:30

Selger flybilletter for prisen for en kopp kaffe

Asiatiske flyselskaper dumper prisene på populære ruter i håp om å overleve koronavirusutbruddet. En tre timers reise mellom storbyene Shanghai og Chongqing koster nå 36 norske kroner hos Kinas største lavprisselskap, Spring Airlines. Det er omtrent den samme prisen som for en kopp kaffe i Kina, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 18 mars 20 kl. 11:43

Ikea stenger alle varehus i Danmark

Møbelgiganten Ikea har besluttet å stenge alle sine varehus i Danmark inntil videre. Det skjer på grunn av utbruddet av koronavirus og råd fra myndighetene, melder Ikea på sine nettsider..

Klartale - 30 sep. 19 kl. 10:06

IKEA advarer mot farlig smekke

Barn er i fare for å bli kvalt av denne smekken fra IKEA:.

E24 - 14 okt. 19 kl. 12:00

Ikea prøver på nytt: Åpner butikk midt i Oslo

I fjor var først gang Ikea la ned noe som helst i Norge da de stengte sine såkalte «servicesentre». Nå prøver Ikea på nytt med mindre butikker midt i Oslo sentrum hvor man kan kjøpe kjøkken, soverom og bestille interiørdesign-tjenester..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

2288 nye smittede i Frankrike

Det siste døgnet har det blitt registrert 2288 nye tilfeller av korona i Frankrike. Tallet på antall døde av viruset har også økt. Samtidig er det færre innlagt på sykehus med smitte i dag enn i går, uttaler landets helseminister..

NRK - 15 minutter siden

Sentralbanksjefen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb, da det stormet rundt ansettelsen av Nicolai Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det melder VG. Olsens forslag ble avvist som «totalt uaktuelt»..

NRK - 15 minutter siden

Skulle frakte koronafaste hjem

De 190 passasjerene som satt på flyet som krasjet ved rullebanen i Kozhikode i India var blitt hentet på initiativ av myndighetene. De skal ha vært koronafast, og flyet kom for å hente dem, skriver CNN. Minst 14 personer har mistet livet i krasjet..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere konsulenter skal granske

Hurtigruten har bedt DNV GL og advokatfirmaet Wiersholm om å granske smitteutbruddet på selskapets skip. Begge har tidligere vært konsulenter for selskapet. – Ingen konflikt, mener DNV GL..

NRK - 1 time siden

Minst 14 er døde etter flykrasj

Minst 14 personer er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser politiet i staten Kerala ifølge AFP. 15 personer skal være hardt skadd.

NRK - 1 time siden

Se Dagsrevyen 19.00

NRK - 1 time siden

Minst fem er døde etter flykrasj

Minst fem er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser myndighetene i staten Kerala til Reuters. 190 passasjerer var om bord i flyet som kom fra Dubai..

NRK - 1 time siden

Forlenget varetekt

Kvinnen som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, fikk torsdag forlenget varetekten med fire nye uker i Sør-Trøndelag tingrett..

NRK - 1 time siden

250 gjester må i karantene

Over 250 gjester kontaktes etter koronasmitte hos en person knyttet til driften av Hornemansgården i Trondheim. Gjestene har deltatt på to arrangementer 31. juli og 2.

NRK - 1 time siden

New Yorks skoler åpner normalt

Alle skoler i New York vil åpne med normalt oppmøte på skolene. Det opplyser guvernør Andrew Cuomo fredag. New York har vært episenteret for koronasmitte i USA, men nå nådd målet om å ha mindre enn fem prosent smittespredning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt