E24 > Økonomi

Torsdag, 21 Januar, 03:12

E24 - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, PR, Geelmuyden Kiese, Hans Geelmuyden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikea, avsluttar, samarbeidetmed , Geelmuyden, Kiese
VG - 29 juni 20 kl. 18:15

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

P4 - 02 juli 20 kl. 13:42

Geelmuyden legger seg flat

PR-ekspert Hans Geelmuyden legger seg nå flat etter sine kontroversielle uttalelser. 63-åringen har fått mye kritikk etter at han, i forbindelse med en debatt om mangfold i kommunikasjonsbransjen, blant annet ba en kommunikasjonsrådgiver lære seg vestlige verdier. I etterkant har IKEA avsluttet samarbeidet med byrået Geelmuyden Kiese.

NRK - 29 juni 20 kl. 18:08

Ikea avslutter samarbeidet med GK

Ikea Norge har besluttet å avslutte sitt samarbeid med PR-byrået Geelmuyden Kiese, skriver Dagens Næringsliv. Hans Geelmuyden skapte reaksjoner etter uttalelser om mangfold i PR-bransjen. Også LO har avsluttet sitt samarbeid med GK..

P4 - 06 okt. 20 kl. 15:49

Ikea anker parkeringsdom

IKEA anker saken i striden om hvor den nye sykkelveien til 1,4 milliarder kroner mellom Stavanger og Sandnes skal gå. Veien skal etter planen gå gjennom deler av parkeringsplassen, som gjør at IKEA mister 65 plasser. IKEA mener det vil få dramatiske konsekvenser og sier plassen allerede er underdimensjonert.

NRK - 03 aug. 20 kl. 10:35

Geelmuyden går av som toppsjef

Hans Geelmuyden sluttar som toppsjef i Geelmuyden Kiese, melder Dagens Næringsliv. Han fortset som styreleiar i selskapet..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 10:37

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i Geelmuyden Kiese

Hans Geelmuyden trer ut av daglig ledelse, og fortsetter som eier og styreleder i GK Gruppen og seniorrådgiver i GK, går det frem av en pressemelding..

P4 - 03 aug. 20 kl. 10:45

Geelmuyden går av

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i PR-byrået Geelmuyden Kiese. Det melder Dagens Næringsliv. Han fortsetter som styreleder i selskapet.

VG - 03 aug. 20 kl. 10:57

Hans Geelmuyden går av

Hans Geelmuyden går av som toppsjef for PR-byrået Geelmuyden Kiese..

E24 - 03 aug. 20 kl. 10:37

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i Geelmuyden Kiese

Avgangen kommer etter at Hans Geelmuyden tidligere i sommer erkjente rasistiske kommentarer. Han fortsetter som eier og styreleder i PR-byrået..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Nå slår Biden tilbake mot Trump

«Vi har ingen tid å miste», skrev Biden i sin første twittermelding som president onsdag. Han tok sine egne ord på alvor. Bare timer etter innsettelsen signerer han 17 presidentordrer..

E24 - 4 timer siden

En ruset sjåfør totalskadet leasingbilen. To dommer kom til motsatte konklusjoner om hvem som må betale.

En ruset leasingkunde totalskadet bilen. Etterpå har leasingselskapet og forsikringsselskapet kranglet i retten..

E24 - 5 timer siden

De skal lede stormakten: Slik har de bygget formuene

Han brukte et skattehull Obama prøvde å tette. Hun måtte stoppe egen valgkamp etter pengemangel, selv om hun ble ansett som en av de rikeste kandidatene. Nå skal de sammen lede USA gjennom de fire neste årene..

E24 - 6 timer siden

London-banker mener Norwegian ikke kutter nok gjeld

Norwegian kutter ikke nok gjeld i sin siste redningsplan, mener London-bankene HSBC og Bernstein. Flyselskapet står overfor avgjørende dager i retten..

E24 - 6 timer siden

Knapt flertall tror på renteheving allerede i år

Det store spørsmålet foran torsdagens rentebeslutning er om Norges Bank vil gi nye signaler om når renten skal heves. Norske økonomer er delte i synet på om renteoppgangen starter i år eller neste år..

E24 - 7 timer siden

De Bergenske sier opp 25 ansatte ved Hotel Augustin: – Har vært tøft, men boken er fulgt

Hotellgruppen De Bergenske gjennomfører nå drøftelser for å nedbemanne..

E24 - 8 timer siden

Nav avsluttet XXL-samarbeid etter avsløringer – nå får de ny tillit

XXLs store inkluderingssamarbeid med Nav ble lagt på is etter E24s avsløringer som førte til gransking av arbeidsforholdene i kjeden. Nå har Nav bestemt seg for å slippe sportskjeden inn i varmen igjen etter forsikringer fra Arbeidstilsynet..

E24 - 8 timer siden

Kina innfører sanksjoner mot personer knyttet til Trump

Under 10 minutter etter Donald Trumps presidentperiode var over, bekreftet Kina at de innfører sanksjoner mot 28 amerikanere knyttet til presidenten..

E24 - 8 timer siden

Regjeringen ber banker være forsiktige med utbytte

Finansdepartementet mener at frem til oktober i år bør ikke norske banker betale ut mer utbytte enn maks 30 prosent av det samlede årsresultatet for 2019 og 2020..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt