VG > Sport

Torsdag, 21 Januar, 02:44

VG - 29 juni 20 kl. 18:15

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, PR, Geelmuyden Kiese, Hans Geelmuyden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikea, avsluttar, samarbeidetmed , Geelmuyden, Kiese
Aftenposten - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

E24 - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

P4 - 02 juli 20 kl. 13:42

Geelmuyden legger seg flat

PR-ekspert Hans Geelmuyden legger seg nå flat etter sine kontroversielle uttalelser. 63-åringen har fått mye kritikk etter at han, i forbindelse med en debatt om mangfold i kommunikasjonsbransjen, blant annet ba en kommunikasjonsrådgiver lære seg vestlige verdier. I etterkant har IKEA avsluttet samarbeidet med byrået Geelmuyden Kiese.

NRK - 29 juni 20 kl. 18:08

Ikea avslutter samarbeidet med GK

Ikea Norge har besluttet å avslutte sitt samarbeid med PR-byrået Geelmuyden Kiese, skriver Dagens Næringsliv. Hans Geelmuyden skapte reaksjoner etter uttalelser om mangfold i PR-bransjen. Også LO har avsluttet sitt samarbeid med GK..

P4 - 06 okt. 20 kl. 15:49

Ikea anker parkeringsdom

IKEA anker saken i striden om hvor den nye sykkelveien til 1,4 milliarder kroner mellom Stavanger og Sandnes skal gå. Veien skal etter planen gå gjennom deler av parkeringsplassen, som gjør at IKEA mister 65 plasser. IKEA mener det vil få dramatiske konsekvenser og sier plassen allerede er underdimensjonert.

NRK - 03 aug. 20 kl. 10:35

Geelmuyden går av som toppsjef

Hans Geelmuyden sluttar som toppsjef i Geelmuyden Kiese, melder Dagens Næringsliv. Han fortset som styreleiar i selskapet..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 10:37

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i Geelmuyden Kiese

Hans Geelmuyden trer ut av daglig ledelse, og fortsetter som eier og styreleder i GK Gruppen og seniorrådgiver i GK, går det frem av en pressemelding..

P4 - 03 aug. 20 kl. 10:45

Geelmuyden går av

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i PR-byrået Geelmuyden Kiese. Det melder Dagens Næringsliv. Han fortsetter som styreleder i selskapet.

VG - 03 aug. 20 kl. 10:57

Hans Geelmuyden går av

Hans Geelmuyden går av som toppsjef for PR-byrået Geelmuyden Kiese..

E24 - 03 aug. 20 kl. 10:37

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i Geelmuyden Kiese

Avgangen kommer etter at Hans Geelmuyden tidligere i sommer erkjente rasistiske kommentarer. Han fortsetter som eier og styreleder i PR-byrået..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Slik kan Norge miste kvartfinalen: – Tror ikke Frankrike legger seg

Den norske ettmålsseieren over Portugal kan vise seg å være for liten. Åpningstapet mot Frankrike kan bli skjebnesvangert. Om portugiserne søndag vinner mot Frankrike med mellom ett og seks mål kan Norge miste VM-kvartfinalen..

VG - 3 timer siden

Cup-mareritt: Real Madrid utslått av nivå tre-lag med ti mann

(Alcoyano-Real Madrid 2–1) Zinedine Zidanes Copa del Rey-mareritt fortsetter. Onsdag kveld ble det tap for nivå tre-laget Alcoyano, som spilte med ti mann..

VG - 3 timer siden

Comeback-kongene Manchester United vant igjen – tangerte klubbrekord

(Fulham - Manchester United 1–2) Ingen lag har tatt flere poeng i Premier League denne sesongen etter å ha havnet under. Nå står Ole Gunnar Solskjær & Co. med 17 strake bortekamper uten å tape i ligaen..

VG - 4 timer siden

Norge vant intenst VM-drama mot Portugal: – Det er krig

KAIRO (VG) (Portugal-Norge 28–29) Et tap ville sendt Norge ut av VM, men de norske håndballgutta taklet presset og tok to viktige poeng for å komme til kvartfinalen i mesterskapet..

VG - 4 timer siden

Inspirerte barna med «Jeg kan bli den neste»-fest

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) I Detroit satt seks små jenter klistret foran TV-skjermene med «Jeg kan bli den neste»-T-skjorter da Kamala Harris ble sverget inn som visepresident..

VG - 4 timer siden

Norge vant intenst VM-drama mot Portugal

KAIRO (VG) (Portugal-Norge 28–29) Et tap ville sendt Norge ut av VM, men de norske håndballgutta taklet presset og tok to livsviktige mesterskapspoeng mot Portugal..

VG - 4 timer siden

Folkebørsen: Bergerud reddet Norge

(Portugal-Norge 29–28) Torbjørn Bergerud så den siste skuddet slå i stolpen. Norge vant skjebnekampen om å komme til VM-kvartfinalen. Bli med å sette dine poeng på VG-børsen..

VG - 4 timer siden

Anspent førstekjempevalg på «Farmen kjendis»: – Han raste mot meg

Onsdag valgte Lasse Matberg Espen Thoresen som førstekjempe. – Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle skape så mye oppstyr..

VG - 5 timer siden

Aston Villa-manageren raste etter Manchester City-scoring og ble utvist

(Manchester City - Aston Villa 2–0) Etter en heroisk forsvarsinnsats måtte gjestene gi tapt. Samtidig er skaden til Kevin de Bruyne et skår i gleden for Pep Guardiola..

VG - 5 timer siden

Hvilken vaksine er best: Pfizer eller Moderna?

Nå settes doser av to ulike coronavaksiner i Norge. Ifølge FHI og Legemiddelverket bør det imidlertid være det samme hvilken du får..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt