P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 09:04

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:43

Idrettstopper stemte ned kutt

Forslaget om å sette lønnstak for idrettspresidenten har blitt stemt ned.
Blant annet var Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund imot, melder VG.
Det ble foreslått at idrettspresidenten skal tjene det samme som en stortingrepresentant, noe som er langt mindre enn i dag. Forslaget falt med 86 mot 71 stemmer..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges Skiforbund, Håndballforbund, Norges Fotballforbund, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idrettstopper, stemte, ned, kutt
VG - 20 Jun 19 kl. 17:20

Idrettstopper stemte ned kutt – beskyldes for lønnslobby

Forslaget om mulig lønnskutt i toppen av norsk idrett ble veltet av Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund. De samme forbundene har ledere med millionlønn..

NRK - 23 Apr 19 kl. 20:16

Stemte for å forlenge Sisis styre

Egypterne har i en folkeavstemning godkjent grunnlovsendringer som åpner for at Abdel-Fattah al-Sisi beholder makten til 2030, ifølge valgkommisjonen. Hele 88,83 prosent av dem som stemte i folkeavstemningen, stemte ja til grunnlovsendringene..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 07:23

Slik stemte Norge

Hvem stemte i kommunevalget 2019, og hvordan stemte de? Vi har sett nærmere på årets lokalvalg..

NRK - 21 May 19 kl. 17:23

Nye krav om utslippskutt

Et klart flertall av aksjonærene hos den britiske oljegiganten BP stemte for mer åpenhet og klare mål om kutt i klimagassutslipp på selskapets generalforsamling tirsdag. Lederlønninger skal også kobles til selskapets utslippskutt..

NRK - 12 Mar 19 kl. 20:22

Stemte nei til Mays brexit-avtale

Det britiske parlamentet har stemt nei til Theresa Mays foreslåtte brexit-avtale. Nå kan Storbritannia forlate unionen uten avtale, 29.mars.

P4 - 18 Jul 19 kl. 05:37

Stemte nei til å stille Trump for riksrett

I USA stemte Representantenes hus i natt ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett etter Twitter-meldingene der han ba fire kongresskvinner dra tilbake til landene de kom fra. Det var demokraten Al Green fra Texas som fremmet forslaget som ble stemt ned med 332 mot 95 stemmer. Ingen republikanere stemte for..

P4 - 01 Oct 19 kl. 13:08

Raja fjernes ikke

Venstres Abid Raja er gjenvalgt som visepresident på Stortinget. Frps Per-Willy Amundsen gikk hard tut mot Raja, som har gått til flere angrep mot Frp-politikeres retorikk, og foreslo å fjerne ham fra presidentskapet. Men i dag stemte 128 for Venstre-politikeren, mens 31 stemte blankt.

NRK - 07 Nov 19 kl. 07:35

Flere unge stemte i årets lokalvalg

Flere unge stemte i årets lokalvalg, det viser tall fra SSB. Valgdeltakelsen blant førstegangsvelgere var 10 prosent høyere i høstes lokalvalg enn for fire år siden. Det var også flere andre- og tredjegangs velgere som stemte i år enn tidligere..

NRK - 03 Apr 19 kl. 19:02

Nytt brexit-forslag vedtatt

Et flertall i det britiske underhuset har bestemt at det skal stemmes over et lovforslag som pålegger regjeringen å sikre at Storbritannia ikke forlater EU uten avtale. 312 stemte for, mens 311 stemte mot..

Klartale - 13 Sep 19 kl. 10:04

Få stemte i kirkevalget

Litt mer enn én av ti stemte i kirkevalget. Det viser de foreløpige resultatene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Flere siktede hevder de fikk våpen-godkjenning fra Forsvaret

Politiet etterforsker nå omfanget og lovligheten av forsvarsansatte som har tatt med seg våpen fra arbeidsplassen, skriver VG. I flere av sakene hevder de tidligere forsvarsansatte at de har fått tillatelse eller godkjenning til å ta med seg våpen hjem fra arbeidsplassen. Over 100 pistoler og andre våpen som Forsvaret trodde var destruert har dukket opp i straffesaker de siste årene, skriver avisen..

P4 - 1 time siden

Mistenker insidere i byggebransjen

Organiserte massetyverier herjer byggebransjen. Politiet tror insidere deler informasjon med kriminelle gjenger, skriver Dagbladet. Opptil flere godt organiserte bander herjer Norge og drar fra byggeplass til byggeplass og stjeler verktøy og utstyr for flere titallsmillioner.

P4 - 1 time siden

Stort etterslep på uttransporteringer

Regjeringens mål om å frakte 6000 personer uten lovlig opphold ut av landet i løpet av 2019 henger i en tynn tråd. Etter årets første åtte måneder var bare 2800 personer uttransportert, viser en politirapport ABC Nyheter har fått innsyn i. Totalt rapporterer politiet om et etterslep på hele 15.

P4 - 1 time siden

Vil ta mobilen fra skolebarn

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup vil ta mobilen fra skolebarn. I dag har 9 av 10 tiåringer her i landet sin egen smarttelefon. Astrup ber nå foreldre ta grep og sier han ser altfor mange barn som sitter fanget i telefonen.

P4 - 1 time siden

Her bulkes det mest

Det beryktede Sinsenkrysset er ikke lenger landets mest krevende rundkjøring med mest bulkinginger som følge av forvirra bilister. I følge If forsikring har Sinsenkryssets dårlige rykte vært fortjent da ingen flere biler har bulket like mye som her, og det er altså bare degradert til en andreplass. Men på førsteplassen er det nå Ryenkrysset i Oslo som er Norges mest krevende rundkjøring i følge forsikringsselskapet.

P4 - 1 time siden

Advarer mot priskrig

Butikkenes rekordtidlige julepriskrig utgjør en stor fare for matsvinn..

P4 - 1 time siden

30-40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 2 timer siden

100 studenter igjen på universitetet

Rundt 100 demonstranter holder fortsatt stand inne på det omringede universitetsområdet i Hongkong. I løpet av gårsdagen forlot rundt 600 demonstranter området. Det er omringet av politiet, og alle som forlater området blir pågrepet.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn har stor tro på egen økonomi

Folk er optimistiske på egne vegne, men troen på landets økonomi faller..

P4 - 2 timer siden

Frykter utbygging stresser rein

De siste fem årene er det bygd 123 nye hytter i fjell og på vidder som er viktige villreinområder. Forskere frykter byggingen fører til økt stress og press for villreinflokkene, skriver Nationen. I mange tilfeller er det ikke selve inngrepet, men ferdselen til og fra hyttene, som er et hinder for dyrene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt