P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:41

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:43

Idrettstopper stemte ned kutt

Forslaget om å sette lønnstak for idrettspresidenten har blitt stemt ned.
Blant annet var Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund imot, melder VG.
Det ble foreslått at idrettspresidenten skal tjene det samme som en stortingrepresentant, noe som er langt mindre enn i dag. Forslaget falt med 86 mot 71 stemmer..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges Skiforbund, Håndballforbund, Norges Fotballforbund, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idrettstopper, stemte, ned, kutt
VG - 20 Jun 19 kl. 17:20

Idrettstopper stemte ned kutt – beskyldes for lønnslobby

Forslaget om mulig lønnskutt i toppen av norsk idrett ble veltet av Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund. De samme forbundene har ledere med millionlønn..

NRK - 23 Apr 19 kl. 20:16

Stemte for å forlenge Sisis styre

Egypterne har i en folkeavstemning godkjent grunnlovsendringer som åpner for at Abdel-Fattah al-Sisi beholder makten til 2030, ifølge valgkommisjonen. Hele 88,83 prosent av dem som stemte i folkeavstemningen, stemte ja til grunnlovsendringene..

NRK - 21 May 19 kl. 17:23

Nye krav om utslippskutt

Et klart flertall av aksjonærene hos den britiske oljegiganten BP stemte for mer åpenhet og klare mål om kutt i klimagassutslipp på selskapets generalforsamling tirsdag. Lederlønninger skal også kobles til selskapets utslippskutt..

NRK - 12 Mar 19 kl. 20:22

Stemte nei til Mays brexit-avtale

Det britiske parlamentet har stemt nei til Theresa Mays foreslåtte brexit-avtale. Nå kan Storbritannia forlate unionen uten avtale, 29.mars.

P4 - I førrgår: 05:37

Stemte nei til å stille Trump for riksrett

I USA stemte Representantenes hus i natt ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett etter Twitter-meldingene der han ba fire kongresskvinner dra tilbake til landene de kom fra. Det var demokraten Al Green fra Texas som fremmet forslaget som ble stemt ned med 332 mot 95 stemmer. Ingen republikanere stemte for..

NRK - 03 Apr 19 kl. 19:02

Nytt brexit-forslag vedtatt

Et flertall i det britiske underhuset har bestemt at det skal stemmes over et lovforslag som pålegger regjeringen å sikre at Storbritannia ikke forlater EU uten avtale. 312 stemte for, mens 311 stemte mot..

NRK - 11 Jul 19 kl. 13:26

FN etterforsker drap på Filippinene

FNs menneskerettighetsråd sa torsdag ja til å åpne en FN-etterforskning på de mange drapene på Filippinene, i den såkalte «krigen mot dop». 18 land stemte for etterforskningen og 14 stemte imot under en samling i Genève, melder Reuters..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 12:32

Aftenposten brøt ikke god presseskikk i artikkel om barn som ble brukt som IS-slave

Uenighet i utvalget mellom allmennheten og pressens representanter. Fire stemte for – tre stemte mot..

NRK - 04 Apr 19 kl. 00:49

Stemte for brexit-forslag

Med 313 mot 312 stemte Underhuset for en lov om å tvinge Theresa May til å be om brexit-utsettelse og hindre et no deal-scenario 12. april. Vedtaket kom sent i kveld, skriver The Guardian.

NRK - 19 Jun 19 kl. 23:16

Frp stemte for bompengeforslag

Stortinget har vedtatt de tre foreslåtte nye veiprosjektene. Dermed blir det bompenger på E6 mellom Moelv og Øyer, E6 mellom Ulsberg og Melhus og på E18 mellom Langangen og Dørdal. Også Frp stemte for forslaget fra sin egen samferdselsminister..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 5 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 5 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 6 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 7 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 7 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 7 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 7 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt