VG > Økonomi

Tirsdag, 14 Juli, 15:59

VG - 06 juni 20 kl. 16:34

Idrettspresidenten: Tror tabuet rundt spiseforstyrrelser går ned om forbildene forteller sine historier

IDRETTENS HUS, ULLEVAAL (VG) Idrettspresident Berit Kjøll mener det er på tide at forbildene går foran og snakker om utfordringene ved spiseforstyrrelser i idretten, for å få vekk tabuet og hjelpe de yngre utøverne som er på vei opp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IDRETTENS HUS, Ullevaal, Berit Kjøll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idrettspresidenten, Tror, tabuet, rundt, spiseforstyrrelser, går, nedom , forbildene, forteller sine historier
NRK - 31 mars 20 kl. 09:49

Idrettspresidenten ber om avklaring

Norges idrettsforbund opplever at det er ulik fortolkning og praksis rundt om i kommunene for gjennomføring av vedtaket om stenging av forskjellige anlegg og aktiviteter. Idrettspresident Berit Kjøll ber om en snarlig klargjøring fra helsedirektøren..

Dagbladet - 10 mai 20 kl. 21:52

- Endelig er mange NAV´ere

Pandemien kan hjelpe til å bryte ned tabuet og fordømmelsen mange opplever, fordi de får støtte fra Nav, skriver artikkelforfatteren Kine Albrigtsen..

P4 - 13 april 20 kl. 23:45

Flere tror på langvarig epidemi

Stadig flere nordmenn tror koronaepidemien i Norge kommer til å bli vare ut 2020. Hver uke spør Nettavisen rundt 3.000 personer om hvor lenge de de tror epidemien vil vare i Norge.

P4 - 06 april 20 kl. 16:26

Tror 14 000 er smittet

Folkehelseinstituttet tror tallet på koronasmittede er rundt 14.000 i Norge i dag. Da er antatte mørketall tatt med, opplyste Folkehelseinstituttet på pressekonferansen i ettermiddag..

P4 - 24 juni 20 kl. 15:23

IMF tror på mer nedgang

Det internasjonale pengefondet,IMF, nedjusterer nå sine allerede negative forventninger til den økonomiske utviklingen i verden. IMF opplyser at koronapandemien har påvirket økonomien mer enn tidligere antatt og tror verdensøkonomien går tilbake med 4,9 prosent i år. IMF tror derimot at en vekst på 5,4 prosent neste år vil få økonomien tilbake til rundt samme nivå som før krisen..

P4 - 20 april 20 kl. 23:22

Mange tror epidemien i Norge varer til jul

Rundt annenhver nordmann tror koronaepidemien i Norge varer til jul. Det viser en ny undersøkelse om koronatiltakene her i landet, som Infact har gjort for Nettavisen og Amedia. Mer enn en av fem tror epidiemien vil vare i flere år.

P4 - 26 mai 20 kl. 05:46

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 20 mai 20 kl. 07:29

Tror renten forblir på null

Sentralbanksjef Øystein Olsen tror renten forblir på null prosent lenge, selv om det blir en opptur i norsk økonomi. For rundt to uker siden satte Norge Bank, for første gang i historien, styringsrenten til null. Nedsettelsen kom etter uvanlig stor usikkerhet om utviklingen fremover som følge av koronakrisen.

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 21:14

11-åring får delta i OL. Det får idrettspresidenten til å reagere.

En 11 år gammel jente fra Syria kan bli den yngste OL-utøveren på 52 år. Idrettspresident Berit Kjøll mener det er problematisk..

P4 - 17 mai 20 kl. 08:24

Tror vi vil få se kongefamilien

Vi er jo vant til å se kongefamilien på slottsbalkongne på 17. mai - men i år vil balkongen stå tom. Det vil heller ikke være noen folkemengde å vinke til på slottsplassen, og slottet har vært hemmelighetsfulle rundt programmett i dag.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Åpning mot høyrisikoland kan koste oss dyrt

Folkehelseinstituttet har laget liberale kriterier for åpning mot land med høyt smittepress. Instituttet forventer «en økning av smitte med denne gjenåpningen». En åpning som øker smitterisiko er ikke akseptabel, og kriteriene bør derfor strammes inn..

VG - 2 timer siden

Roser Solskjærs utvikling som United-sjef: – Han er ikke lenger Molde-manageren

Ole Gunnar Solskjær fremstår nå som «en million mil» forskjellig fra det han var da han kom til Manchester United fra jobben som Molde-sjef..

VG - 3 timer siden

Tenåringer siktet for drapet på rapper

Fire tenåringer i alderen 15 til 19 år er nå siktet for drapet på rapperen «Pop Smoke»..

VG - 5 timer siden

Tommy Wirkola og Kamilla Alnes blir foreldre

Paret har delt nyheten om familieforøkelse på Instagram..

VG - 7 timer siden

Hun bestemmer!

Enhver kvinne skal ha rett til å utøve sitt privatliv, selv kunne velge partnere, og selv avgjøre hvorvidt hun vil gifte seg og ha barn. Vi skal fortsette å jobbe sammen og være tydelige utad. Vårt budskap er klart: Hun bestemmer!.

VG - 10 timer siden

Økning i fartsbøter til norske sommerbilister

Det ble skrevet ut mange hundre flere fartsbøter til norske bilister forrige uke enn på samme tid i fjor. UP-sjefen ber folk slippe trykket på gasspedalen..

VG - 20 timer siden

Naya Rivera bekreftet død - hylles av «Glee»-kollegene

Naya Rivera (33) ble mandag funnet død i innsjøen Lake Piru, hvor det har foregått omfattende søk etter henne siden forrige onsdag..

VG - 16 timer siden

Real Madrid stormer mot ligagull etter ny seier

(Granada – Real Madrid 1–2) Bare en fullstendig kollaps kan forhindre at årets La Liga-tittel havner i Madrid. Men det holdt bare så vidt mot Granada..

VG - 16 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama: – Det verste tidspunktet

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og var oppe på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..

VG - 16 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og opp på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt