NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 00:01

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:15

Idrett tillatt for barn og ungdom

Serveringssteder, biblioteker, tros- og livssynshus og alle butikker som ikke er i kjøpesenter kan holde åpent i de 15 kommunene som får nye tiltak. Idretts- og fritidsaktiviteter tillates for unge under 20 år, men ikke for voksne, sier regjeringen..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idrett, tillatt, for, barnog , ungdom
Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 07:30

Det er bra å innføre gratis idrett til barn og unge. Men det er også urettferdig.

Om man gjør idretten gratis, vil den utkonkurrere musikk og andre aktiviteter som ikke er idrett..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 12:58

Norsk idrett er ikke rasistisk

Men det finnes dessverre også rasisme i norsk idrett..

VG - 16 feb. 21 kl. 18:30

Barn behøver beskyttelse: TV-sjokket må vekke idretten

Norsk idrett kan ikke leve med at en trener kan få fortsette etter å ha slått et barn. TV2s rystende dokumentar er nok et bevis på at det haster å renovere et handlingslammet straffesystem..

NRK - Igår: 04:23

Planlegger massevaksinering av barn

USA kan starte koronavaksinering av eldre barn innen høsten, og yngre barn innen nyttår eller begynnelsen på neste år, sier USAs smittevernsjef Anthony Fauci. Massevaksinering av barn i skolealder vil gjøre det mulig for millioner av barn å gå på skolen igjen..

NRK - 01 feb. 21 kl. 16:55

Åpner fritidsaktiviteter for unge

Oslo åpner for fritidsaktiviteter og idrett utendørs og innendørs for barn og unge til og med ungdomsskolealder, sier byrådsleder Raymond Johansen. Den siste uken har det vært stans i fritidsaktiviteter innendørs og utendørs for alle aldersgrupper..

NRK - 02 feb. 21 kl. 22:46

Ishaller får ikke åpne i «Ring 1»

Folkehelseinstituttet har tirsdag kveld gitt beskjed om at ishaller ikke skal åpne i østlands-kommunene med de strengeste restriksjonene, de såkalt Ring 1-kommunene. Det skjer til tross for at idrett for barn opp til ungdomsskolealder, både innendørs og utendørs, skulle åpne igjen onsdag. Ishallene skal holde stengt for all bruk frem til 10.

NRK - 18 feb. 21 kl. 07:22

Klinikk for barn med senskader

Danmarks første klinikk for barn med senskader av koronaviruset åpner på Aarhus Universitetshospital. Sykehuset ønsker å samle pasientene for å kunne se mønstre og dermed finne en god behandling, Det finnes ikke en offisiell diagnose for barn med senskader av korona, og myndighetene har ifølge dansk TV 2 heller ikke oversikt over hvor mange barn og unge som lider av det..

NRK - 07 jan. 21 kl. 06:06

Nullutslippssoner får grønt lys

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) har en gladmelding til byrådene i Oslo og Bergen: Nå blir det tillatt med bysoner der fossilbiler forbys. Det er i regjeringens nye klimaplan åpningen kommer..

E24 - 07 jan. 21 kl. 06:17

Nullutslippssoner får grønt lys

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) har en gladmelding til byrådene i Oslo og Bergen: Nå blir det tillatt med bysoner der fossilbiler forbys..

NRK - 17 jan. 21 kl. 10:19

Fergekaia på Kjerringøy kollapset

Fergekaia på Misten på Kjerringøy har kollapset og kan derfor ikke benyttes, opplyser Reis Nordland. Det blir satt opp passasjerbåt mellom Kjerringøy og Bodø sentrum. Det er tillatt med hund, og man bør bruke munnbind hvis man har..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Kristiansen får flere forsvarere

Advokat Arvid Sjødin vil ha Brynjar Meling og Bjørn André Gulstad med som forsvarere for Viggo Kristiansen i en eventuell ny runde i retten i Baneheia-saken. Sjødin mener saken er så omfattende at det er nødvendig med flere forsvarere..

NRK - 2 timer siden

Mange kommunar må gje frå seg dosar

Stavanger og Sandnes er dei einaste kommunane i Rogaland som får fleire koronavaksinar grunna den nye vaksinestrategien. Resten av kommunane i fylket må gje frå seg vaksinedosar..

NRK - 15 minutter siden

86.000 mobbes på jobben

86.000 voksne nordmenn mobbes og trakasseres jevnlig på arbeidsplassen, viser en forskningsrapport. – Mobbing bfører til fysiske og psykiske plager, og det er viktig å forebygge at det skjer, sier seksjonsleder i Arbeidstilsynet.

NRK - 30 minutter siden

Texas opphever koronatiltak

Den amerikanske delstaten Texas letter på restriksjonene og fjerner påbudet om bruk av munnbind til tross for at helsemyndighetene fraråder det. Delstatens republikanske guvernør Greg Abbott fjerner også taket på antall gjester et spisested kan ha..

NRK - 45 minutter siden

En skadd i ulykke ved Ålesund

En person er sendt til Haukeland sykehus med helikopter etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E39 ved Festøya ferjekai sør for Ålesund. E39 er stengt på stedet mens opprydding foregår, opplyser politiet i Møre og Romsdal..

NRK - 11 timer siden

Landsverk gir seg i Discovery

Eivind Landsverk slutter som programdirektør i Discovery/TV Norge etter 21 år. Han har stått bak seersuksesser som «Big Brother», «71 grader nord» og «I kveld med Ylvis»..

NRK - 45 minutter siden

Sier politiet avviste å hjelpe

Steinar Kristensen på Jotka fjellstue ba politiet om hjelp da fire kvinner ble fanget i snøstorm i ni timer på Finnmarksvidda. – Det var ingen hjelp å få der. Tvert imot, sier han.

NRK - 45 minutter siden

Jente overlevde fall fra 12. etasje

En to år gammel jente overlevde med mindre skader et fall på 50 meter fra en balkong i en boligblokk i Hanoi i Vietnam. En 31 år gammel sjåfør hylles etter at han klarte å dempe fallet med bare hendene..

NRK - 1 time siden

Rekord i kvinnelege listetoppar

Det har aldri vore så mange kvinner som har toppa listene til stortingsvalet som i 2021, viser ei kartlegging som NRK har gjort. I stortingspartia er 76 av 170 førstekandidatar kvinner. Det utgjer 44 prosent.

NRK - 1 time siden

Hurtigruten ba syk ansatt lyve

En tidligere ansatt i Hurtigruten ble bedt om å lyve om at hun hadde omgangssyke og komme på jobb. Tidligere har flere uttalt seg til NRK om en fryktkultur i rederiet. Hurtigruten mener NRK forsøker å skape et ensidig negativt bilde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt