NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 19 Jul 18 kl. 07:20

Identifisert mistenkte

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter Julia, ifølge Sky News. De to ble forgiftet i den engelsk byen Salisbury i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergej Skripal, Julia, Sky News, Salisbury

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Identifisert, mistenkte
Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 07:42

- Har identifisert mistenkte i giftangrepet mot Skripal

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter Julia, ifølge Sky News..

Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 07:42

- Har identifisert mistenkte etter giftangrepet mot Skripal

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Politiet har identifisert mistenkte i Skripal-saken

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter Julia..

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:10

Mistenkte er ikke identifisert

Statsminister Theresa Mays sikkerhetsrådgiver avviser på Twitter at politiet har identifisert gjerningspersoner i Skripal-saken. Den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter ble forgiftet i den engelske byen Salisbury i mars..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Britiske PA melder at mistenkte i Skripal-forgiftning er identifisert som russere

Britisk politi skal ha identifisert flere russere som mistenkes for giftangrepet i Salisbury, ifølge nyhetsbyrået PA. Minister avviser nyheten som spekulasjon..

NRK - 20 Jun 18 kl. 15:40

Smuglere tatt med 30 000 dyr

Over 30.000 dyr og 1,3 tonn elfenben ble i mai beslaglagt i en verdensomspennende politiaksjon mot dyresmuglere. I alt 92 land deltok.

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:10

Kaller melding for spekulasjoner

Storbritannias sikkerhetsminister, Ben Wallace, kaller meldingen om at politiet har identifisert flere mistenkte i Skripal-saken for misforstått og spekulativ, skriver Reuters..

Dagbladet - 13 Apr 18 kl. 04:45

Gjennombrudd i 37 år gammel drapssak: Har endelig identifisert offeret

21 år gamle Marcia King ble identifisert ved hjelp av «revolusjonerende og banebrytende arbeid»..

Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 13:25

Russland ber britene om beviser etter melding om identifisering av mistenkte i Skripal-saken

Russland ber britiske myndigheter om beviser etter meldinger om at politiet har identifisert russere mistenkt for attentatet mot Sergej Skripal i Salisbury..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Russland ber britene om beviser etter melding om identifisering av mistenkte i Skripal-saken

Russland ber britiske myndigheter om beviser etter meldinger om at politiet har identifisert russere mistenkt for attentatet mot Sergej Skripal i Salisbury..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt