NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:26

NRK - 19 Jul 18 kl. 07:20

Identifisert mistenkte

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter Julia, ifølge Sky News. De to ble forgiftet i den engelsk byen Salisbury i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergej Skripal, Julia, Sky News, Salisbury

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Identifisert, mistenkte
Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 07:42

- Har identifisert mistenkte i giftangrepet mot Skripal

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter Julia, ifølge Sky News..

Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 07:42

- Har identifisert mistenkte etter giftangrepet mot Skripal

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Politiet har identifisert mistenkte i Skripal-saken

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter Julia..

VG - 12 Sep 18 kl. 09:23

Putin har identifisert de mistenkte som forgiftet Skripal

Den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter ble utsatt for nervegiften Novitsjok i mars. Nå er de mistenkte identifisert, skal vi tro Vladimir Putin..

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:10

Mistenkte er ikke identifisert

Statsminister Theresa Mays sikkerhetsrådgiver avviser på Twitter at politiet har identifisert gjerningspersoner i Skripal-saken. Den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter ble forgiftet i den engelske byen Salisbury i mars..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Britiske PA melder at mistenkte i Skripal-forgiftning er identifisert som russere

Britisk politi skal ha identifisert flere russere som mistenkes for giftangrepet i Salisbury, ifølge nyhetsbyrået PA. Minister avviser nyheten som spekulasjon..

NRK - 18 Nov 18 kl. 09:17

Kilder: Flere mistenkte identifisert

Politiet skal ha identifisert flere maltesere de mener sto bak planleggingen av drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia i fjor, skriver Reuters. Tre personer er siktet for drapet, men etterforskere mener de ble leid inn av andre, hevder kilder..

NRK - 20 Jun 18 kl. 15:40

Smuglere tatt med 30 000 dyr

Over 30.000 dyr og 1,3 tonn elfenben ble i mai beslaglagt i en verdensomspennende politiaksjon mot dyresmuglere. I alt 92 land deltok.

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:10

Kaller melding for spekulasjoner

Storbritannias sikkerhetsminister, Ben Wallace, kaller meldingen om at politiet har identifisert flere mistenkte i Skripal-saken for misforstått og spekulativ, skriver Reuters..

Dagbladet - 13 Apr 18 kl. 04:45

Gjennombrudd i 37 år gammel drapssak: Har endelig identifisert offeret

21 år gamle Marcia King ble identifisert ved hjelp av «revolusjonerende og banebrytende arbeid»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 2 timer siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt