NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 08:21

NRK - 19 Jul 18 kl. 07:20

Identifisert mistenkte

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter Julia, ifølge Sky News. De to ble forgiftet i den engelsk byen Salisbury i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergej Skripal, Julia, Sky News, Salisbury

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Identifisert, mistenkte
Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 07:42

- Har identifisert mistenkte i giftangrepet mot Skripal

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter Julia, ifølge Sky News..

Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 07:42

- Har identifisert mistenkte etter giftangrepet mot Skripal

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Politiet har identifisert mistenkte i Skripal-saken

Britisk politi mener de har identifisert flere mistenkte gjerningspersoner etter giftattentatet mot Sergej Skripal og hans datter Julia..

VG - 12 Sep 18 kl. 09:23

Putin har identifisert de mistenkte som forgiftet Skripal

Den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter ble utsatt for nervegiften Novitsjok i mars. Nå er de mistenkte identifisert, skal vi tro Vladimir Putin..

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:10

Mistenkte er ikke identifisert

Statsminister Theresa Mays sikkerhetsrådgiver avviser på Twitter at politiet har identifisert gjerningspersoner i Skripal-saken. Den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter ble forgiftet i den engelske byen Salisbury i mars..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 07:52

Britiske PA melder at mistenkte i Skripal-forgiftning er identifisert som russere

Britisk politi skal ha identifisert flere russere som mistenkes for giftangrepet i Salisbury, ifølge nyhetsbyrået PA. Minister avviser nyheten som spekulasjon..

NRK - 20 Jun 18 kl. 15:40

Smuglere tatt med 30 000 dyr

Over 30.000 dyr og 1,3 tonn elfenben ble i mai beslaglagt i en verdensomspennende politiaksjon mot dyresmuglere. I alt 92 land deltok.

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:10

Kaller melding for spekulasjoner

Storbritannias sikkerhetsminister, Ben Wallace, kaller meldingen om at politiet har identifisert flere mistenkte i Skripal-saken for misforstått og spekulativ, skriver Reuters..

Dagbladet - 13 Apr 18 kl. 04:45

Gjennombrudd i 37 år gammel drapssak: Har endelig identifisert offeret

21 år gamle Marcia King ble identifisert ved hjelp av «revolusjonerende og banebrytende arbeid»..

Dagbladet - 19 Jul 18 kl. 13:25

Russland ber britene om beviser etter melding om identifisering av mistenkte i Skripal-saken

Russland ber britiske myndigheter om beviser etter meldinger om at politiet har identifisert russere mistenkt for attentatet mot Sergej Skripal i Salisbury..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

4.400 fengselsansatte skal streike

I dag skal fengselsansatte protestere ved å gå ut i streik, fordi regjeringen mener det ikke er behov for like mange fengselsplasser fremover. Leder for Politijuristene, Sverre Bromander, advarer om at nedleggelsene kan føre til lange soningskøer..

NRK - 30 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 19 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 3 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt