P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 07:10

P4 - 23 May 20 kl. 19:08

Ida blir tidenes yngste statsråd

27 år gamle Ida Lindtvedt Røse blir tidenes yngste statsråd.
KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til NRK at han har bedt statsminister Erna Solberg om å utnevne Røse til ny barne- og familieminister mens han er i pappaperm.
Robstad skal i pappaperm fra juni og tre måneder..
Les mer på P4


Les mer om:
Ida Lindtvedt Røse, Kjell Ingolf Ropstad, NRK, Erna Solberg, Røse

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idablir , tidenes, yngste, statsråd
Klartale - 25 May 20 kl. 10:19

Tidenes yngste statsråd for barna

Ida Lindtveit Røse blir tidenes yngste statsråd i Norge. 27-åringen skal være vikar for statsråd Kjell Ingolf Ropstad..

NRK - 23 May 20 kl. 18:59

Blir tidenes yngste statsråd

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd. KrF-leder, Kjell Ingolf Ropstad, har bedt Erna Solberg utnevne 27-åringen til ny barne- og familieminister i Norge mens han er i pappaperm..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 19:13

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd i Norge

Kjell Ingolf Ropstad har bedt statsminister Erna Solberg utnevne Ida Lindtveit Røse (27) til ny barne- og familieminister mens han er i pappapermisjon..

VG - 23 May 20 kl. 19:42

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd

Ida Lindtveit Røse (27) stepper inn mens barne- og familieminister Ingolf Ropstad er i pappaperm..

Dagbladet - 01 Apr 20 kl. 18:48

Yngste coronaoffer i Norge

En mann i 50-åra døde natt til onsdag i Halden. Det er det yngste, kjente dødsfallet i landet til nå..

P4 - 14 Apr 20 kl. 14:19

Ekstraordinært statsråd onsdag

Slottet melder nå at det skal holdes et ekstraordinært statsråd i morgen. Kongen skal holde statsråd over telefon, og Kronprinsen skal også delta. Hva som skal diskuteres i statsråd er ikke kjent, men også forrige onsdag ble det avholdt statsråd og da ble det vedtatt flere forskrifter under koronaloven som utgår 27.

Aftenposten - 05 Feb 20 kl. 18:48

Ane (27) skriver norsk håndballhistorie. Blir tidenes yngste kvinnelige topptrener.

Ane Mällberg blir ny hovedtrener i Rælingen HK. Det er en historisk ansettelse i norsk topphåndball..

VG - 04 Feb 20 kl. 22:56

Liverpool videre i FA-cupen etter selvmål

(Liverpool-Shrewsbury 1–0) Liverpool sendte utpå tidenes yngste startellever i jakten på en plass i 5. runde i FA-cupen..

NRK - 20 Mar 20 kl. 10:48

Kongen leder statsråd per telefon

Kong Harald kommer til å lede fredagens statsråd via telefon. Det skjer etter råd fra legen. Kongen var ute av karantene torsdag.

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 8 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 8 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 8 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 8 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 8 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 8 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 9 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 9 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 9 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt