VG > Nyheter

Sunday, 07 June, 06:55

VG - 23 May 20 kl. 19:42

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd

Ida Lindtveit Røse (27) stepper inn mens barne- og familieminister Ingolf Ropstad er i pappaperm..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lindtveit Røse, Ingolf Ropstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ida, Lindtveit, Røse27 blir , tidenes, yngste, statsråd
Aftenposten - 23 May 20 kl. 19:13

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd i Norge

Kjell Ingolf Ropstad har bedt statsminister Erna Solberg utnevne Ida Lindtveit Røse (27) til ny barne- og familieminister mens han er i pappapermisjon..

Klartale - 25 May 20 kl. 10:19

Tidenes yngste statsråd for barna

Ida Lindtveit Røse blir tidenes yngste statsråd i Norge. 27-åringen skal være vikar for statsråd Kjell Ingolf Ropstad..

NRK - 23 May 20 kl. 18:59

Blir tidenes yngste statsråd

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd. KrF-leder, Kjell Ingolf Ropstad, har bedt Erna Solberg utnevne 27-åringen til ny barne- og familieminister i Norge mens han er i pappaperm..

Dagbladet - 25 May 20 kl. 09:15

Dette er statsrådens kunder

Ida Lindtveit Røse (27) går fra jobb i First House til å vikariere for barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. Her er oversikten over hvem hun har jobbet for..

NRK - 24 May 20 kl. 16:51

Utnevnelsen av Røse får kritikk

Utnevnelsen av Ida Lindtveit Røse (KrF) som statsrådsvikar får kritikk på grunn av bakgrunnen hennes i kommunikasjonsbyrået First House, melder Dagbladet. Røse sier til avisa at hun vil følge de ordinære habilitetsreglene i regjeringen..

NRK - 25 May 20 kl. 09:11

Kunngjorde kundelista til Røse

First House har kunngjort kundelista til påtroppande barne- og familieministervikar Ida Lindtveit Røse (KrF). På lista står Norsk olje og gass, NHO, Euronext, Norsk Takst, Prosafe SE, Interel France SAS, Lederne, Roche Norge AS og Harald A Møller AS..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 09:08

First House har kunngjort kundelista til statsrådvikar

Norsk olje og gass, Euronext og NHO er blant kundene påtroppende barne- og familieministervikar Ida Lindtveit Røse (KrF) har jobbet med, opplyser First House..

P4 - Igår: 09:57

Ber kommunene åpne opp raskt

- Kommunene må åpne opp og sikre at de har et tilstrekkelig tilbud for utsatte barn. Det er den klare beskjeden fra barne-og familieminister Ida Lindtveit Røse En fersk rapport fra barne,-ungdoms,-og familiedirektoratet viser at helsetjenesten og barnevernet er for trege med å åpne opp igjen etter koronakrisen. Røse ber kommunene ta grep..

NRK - 13 May 20 kl. 08:00

Tidenes verste måned for hoteller

I nesten alle større byer i Norge sto mer enn ni av ti hotellrom tomme i april. Det ble tidenes verste måned for byhotellene, skriver Dagens Næringsliv, som viser til tall fra Benchmarking Alliance..

VG - 01 Jun 20 kl. 21:42

KrF-Ida (27) velkommen som minister tross Vedums PR-kritikk

Trygve Slagsvold Vedum (Sp) fyrer stadig løs mot svingdør-trafikken mellom pr og regjeringen. Kjell Ingolf Ropstad (KrF) kontrer med at tidligere PR-rådgivere som barneminister-vikar Ida Lindtveit Røse (27) ikke kan utestenges fra politikk..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

To til sykehus med alvorlige stikkskader - fire pågrepet

To menn i 20-årsalderen ligger på sykehus med alvorlige stikkskader etter en konflikt mellom mange unge menn i Fredrikstad sentrum natt til søndag..

VG - 7 timer siden

Rekordstor demonstrasjon i Washington: – Denne gangen tar det ikke slutt

WASHINGTON (VG): Demonstrasjonene etter George Floyds død avtar på ingen måte selv om de nå er inne i sin niende dag. I Washington er oppmøtet rekordstort, og demonstrantene sier de ikke vil la presidenten ignorere problemet til det går bort..

VG - 9 timer siden

Young Bloods-leder (29) dømt til syv års fengsel

Lederen (29) av den kriminelle gjengen Young Bloods er dømt for forsøk på overlagt drap, forbund om frihetsberøvelse og for å ha unndratt et vitne fra forfølgning..

VG - 17 timer siden

1400 demonstrerte mot rasisme i Stavanger

Lørdag var det en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger, og rundt 1400 møtte opp. Det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 17 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: Tusenvis demonstrerer

Lørdag skal det være en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker har meldt sin interesse på Facebook, det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 17 timer siden

Ny smittebølge i Iran knyttes til bryllupsfest

Iran er blitt rammet av en ny smittebølge de siste dagene. Myndighetene mener smitten har spredt seg fra en bryllupsfest..

VG - 17 timer siden

Nytt ras i Alta – undersøkelsene fortsetter

Et ras i Alta har tatt gamle E6. Stedet ligger innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. I helgen fortsetter geologene arbeidet..

VG - 17 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: Vet ikke hvor mange som kommer

Lørdag skal det være en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 300 mennesker har meldt sin interesse på Facebook, det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 22 timer siden

Spillet med de angivelige kidnapperne

Tom Hagens dialog med den angivelige motparten har vært langt mer omfattende enn det som hittil har vært kjent. Gjentatte trusler om dårlig tid, kjøp av kryptovaluta for 30 millioner kroner, en aggressiv e-post og en feilmelding i retur er blant ingrediensene i de mystiske forhandlingene..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til savnede Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt