NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:27

NRK - 08 april 21 kl. 10:40

I nytt møte med Statsforvalteren

Viken-kommunene, som har vært omfattet av de strengeste koronareglene i den nasjonale forskriften siden midten av mars, er i nytt møte hos Statsforvalteren. Tiltakene gjelder i første omgang til 11. april, og temaet torsdag er videreføring av tiltakene. Det melder Indre Akershus Blad. Flere kommuner i Viken, spesielt i Østfold-området, sliter fortsatt med å få ned smittetallene.
Les mer på NRK


Les mer om:
Statsforvalteren, Indre Akershus Blad, Viken, Romerike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I nytt, møtemed , Statsforvalteren
NRK - 09 jan. 21 kl. 15:37

Døde etter å ha fått koronavaksine

Lørdag fikk Statsforvalteren i Trøndelag beskjed om at en sykehjemspasient døde få dager etter å ha fått koronavaksine. Foreløpig dødsårsak gir ingen mistanke om sammenheng, men saken undersøkes videre, skriver Statsforvalteren i en pressemelding.

VG - 23 mars 21 kl. 16:36

Statsforvalteren gir Haukeland kritikk etter at pasient døde av overdose

Pasienten som i fjor sommer døde av en overdose cellegift på Haukeland universitetssjukehus, fikk ikke forsvarlig helsehjelp, slår Statsforvalteren fast..

NRK - 03 april 21 kl. 12:51

Gult nivå på skoler etter påske

Statsforvalteren i Agder konkluderer med at formannskapsvedtaket om å innføre rødt nivå på ungdomsskoler og videregående skoler i Kristiansand ikke er lovlig. Rødt nivå er ikke nødvendig, mener Statsforvalteren. Dermed blir det gult nivå etter påske.

NRK - 09 april 21 kl. 11:42

Opphever forskrift i to kommuner

Statsforvalteren i Agder opphever de lokale koronaforskriftene i Arendal og Froland, og begrunner det i at smitten i kommunene er for lav til å kunne rettferdiggjøre inngrepene. Det gjelder påbud om maksimalt fem personer på besøk i private hjem, påbud om hjemmekontor og utvidet karantene, opplyser Statsforvalteren. Forskriften skulle egentlig vare til 29.

NRK - 15 april 21 kl. 18:55

Moss ber om koronalettelser

Moss kommune har bedt Statsforvalteren i Oslo og Viken om å bli flyttet fra 5A til 5B i de nasjonale koronaforskriftene. Kommunen mener smittesituasjonen er under kontroll, og at dagens tiltak er uforholdmessig strenge. – Jeg frykter at vi er i ferd med å miste befolkningens støtte til koronatiltakene, og flere innbyggere uttrykker mistillit til kommunen, sier ordfører Hanne Tollerud i Moss i en pressemelding.

NRK - I førrgår: 05:34

Tilsynssak etter koronautbrudd

Statsforvalteren i Innlandet oppretter tilsynssak etter smitteutbruddet på Solgløtt bofellesskap i Gran. Ifølge OA har Statsforvalteren fått et anonymt varsel, som knytter smitteutbruddet på Solgløtt til arrangementet på Kulturlåven i Gran 26. mars..

NRK - Igår: 16:36

Alle skoler i Brønnøy stenger

I Brønnøysund i Nordland stenger alle barnehager og skoler fra onsdag og ut uka. Det ble bestemt etter møte med statsforvalteren i dag. Årsaken er høyt smittetrykket.

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:43

Anmeldt etter massiv forurensning

Gjenvinningsselskapet Ragn-Sells er politianmeldt for forurensning av Frierfjorden i Telemark. Selskapet tar blant annet imot bildekk fra hele Sør-Norge, men mye har havnet ulovlig i sjøen. Ifølge Statsforvalteren ligger tonnevis av gummi i fjorden..

VG - 19 jan. 21 kl. 18:45

Kongsvinger innførte ulovlig corona-forskrift: – Beklagelig

Innlandet-kommunen innførte en lokal forskrift som beordret helsepersonell i karantene på jobb. Det hadde de ikke lov til, slår Statsforvalteren i Innlandet fast..

NRK - 22 jan. 21 kl. 19:56

– Unngå reiser til Oslo og Viken

Statsforvalteren i Innlandet anbefaler folk å unngå reiser til Viken og Oslo, av hensyn til smitteutbruddet der. De anbefaler også at besøkende fra Oslo og Viken minimerer kontakten med lokalbefolkning og andre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 45 minutter siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 2 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..

NRK - 4 timer siden

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt