E24 > Økonomi

Sunday, 19 January, 09:42

E24 - 09 Dec 19 kl. 20:58

I natt fikk danskene betalt for å bruke strøm

Sterk vind og lite etterspørsel bidrar til at kraftprodusenter i perioder må betale for danskenes strømforbruk..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I natt, fikk, danskene, betalt, forå , bruke, strøm
VG - 30 Nov 19 kl. 14:37

Norge på 3. plass i verdenscup-premieren: - Fikk godt betalt

ÖSTERSUND (VG) Med 16 bom og én strafferunde følte Marte Olsbu Røiseland og Vetle Sjåstad Christiansen at de fikk godt betalt med 3. plassen i verdenscup-premieren i dag..

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 14:49

Svindelfestivalen: Så mye fikk de

Superstjerner som Emily Ratajkowski og Kendall Jenner fikk klekkelig betalt av Fyre Festival. Nå kreves pengene tilbakebetalt..

P4 - 27 Nov 19 kl. 18:48

Nav har betalt tilbake 1,9 millioner

NAV har betalt tilbake 1,9 millioner kroner til brukere som er rammet av trygdeskandalen. Pengene har blitt betalt ut til 43 personer, opplyser NAV til Dagbladet. De har fattet vedtak i 77 saker så langt, og av disse er det kun to som ikke har fått saken sin helt eller delvis omgjort..

P4 - 02 Dec 19 kl. 09:35

Snakker ut om anklager mot prinsen

Kvinnen som hevder at hun fikk betalt for å ha sex med britiske prins Andrew da hun var 17 år snakker i dag ut i et TV-intervju på BBC. Milliardæren Jeffrey Epstein skal i 2001 ha betalt henne 15.000 dollar for dette, noe prinsen har benektet.

P4 - 29 Nov 19 kl. 13:20

NAV har betalt ut 2,3 mill

NAV har til nå betalt ut 2,3 millioner kroner til personer som er rammet av trygdeskandalen. De har til nå gjort vedtak i litt over 100 saker. 20 av de som har fått tilbake penger er domfelt, melder VG.

P4 - 13 Nov 19 kl. 15:56

Slett ikke sikkert at norske forbrukere har betalt for mye

Det er lite sannsynlig at norske forbrukere har betalt for mye for dagligvarer på grunn av store forskjeller i innkjøpspriser. Det mener flere dagligvareeksperter. I dag la Konkurransetilsynet fram funn som viser at Norgesgruppen gjennomgående har betalt opp til så mye som 15 prosent mindre enn Coop og Rema for de samme varene.

VG - 13 Nov 19 kl. 10:47

Danskene slakter ny byste av kronprinsesse Mary: – Redselsfull

Den danske kunstneren Jim Lyngvild (40) fikk så hatten passet da han viste frem bildet av den nye prinsessebysten tirsdag..

P4 - 06 Dec 19 kl. 12:22

Nav har betalt ut 3 mill

NAV har nå betalt ut rundt 3 millioner kroner til brukere som er rammet av trygdeskandalen. Det melder VG. De jobber med å gå gjennom 2400 saker hvor de kan ha feilaktig krevd penger tilbake etter å ha feiltolket EØS-regelverket..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 11:58

Trump fikk nei til Grønland-kjøp. Nå har han sendt toppbyråkrat til øya.

En av utenriksminister Mike Pompeos nærmeste rådgivere har denne uken vært på Grønland. Nå lurer danskene på hva amerikanerne egentlig vil..

P4 - 02 Dec 19 kl. 06:20

Krever trygdeavgift tilbake

Skattemyndighetene kan ha krevd trygdeavgift for 79 papirløse asylsøkere - uten at de var medlem av Folketrygden. Det viser et brev som organisasjonen Mennesker i Limbo har sendt til Skattedirektoratet 3.april i år.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Cutters nekter å innrette seg etter Forbrukertilsynets krav – forblir kontantfrie

Forbrukertilsynet ga Cutters før jul pålegg om å ta imot kontanter, men frisørkjeden rikker seg ikke, og mener dagens lov ikke tvinger dem til å tilby betaling med kontanter..

E24 - 1 time siden

Australsk reiseliv får millioner i skogbrannhjelp

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene..

E24 - 1 time siden

Trumps advokater kaller riksrettstiltalen farlig

President Donald Trumps advokater er klare med sitt forsvar i riksrettssaken i Senatet. Advokatene kaller prosessen ukonstitusjonell og farlig..

E24 - 13 timer siden

World Economic Forum: Global maktkamp er «superrisikoen» i klimautfordringene

I forkant av World Economic Forums møte i Davos, skriver organisasjonen i en rapport at maktrivalisering og internasjonalt samarbeid blir de største risikoene mot å takle klimautfordringene..

E24 - 13 timer siden

Lotteritilsynet ber Apple fjerne over 30 pengespill-apper

Spilloperatører som ikke har tillatelse til å tilby pengespill i Norge står bak et 30-talls ulike pengespill tilgjengelig i Apples norske App store..

E24 - 15 timer siden

Javid avviser britisk tilpasning til EU-regler

Storbritannias finansminister Sajid Javid ber britisk næringsliv droppe ønsket om å tilpasse britiske regler til EU-regler i etterkant av brexit..

E24 - 15 timer siden

Nektet for å være sjef i pyramidespill – så kom nyttårshilsenen

Svenske Johan Staël von Holstein mener Lotteritilsynets brev til pyramidenettverket Crowd1 inneholder «flere misoppfatninger»..

E24 - 16 timer siden

Nokia-melding etterforskes av finsk finanstilsyn

Det finske finanstilsynet skal ifølge finsk avis etterforske telegiganten Nokias børsmelding fra oktober, som sendte aksjen ned 24 prosent..

E24 - 18 timer siden

Klimapodcaster, lobbyarbeid og kulturstøtte: Du tar mesteparten av kostnaden for oljebransjens reklamer

78 prosent av oljeselskapenes utgifter til PR, reklame, kulturstøtte og lobbyarbeid tas av skattebetalerne. – Billigere for oljeselskapene enn andre, sier WWF. – Sammenligner epler og pærer, mener oljebransjen..

E24 - 20 timer siden

Her vil Oslo kommune ha ny fyllestasjon for biogass og hydrogen

Oslo kommune har lyst ut konkurranse for bygging av ny energistasjon i Ryenkrysset. Samtidig er fem hydrogenstasjoner stengt av myndighetene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt