P4 > Nyheter

Tuesday, 12 November, 17:45

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:52

I dag starter rettssaken mot Asap Rocky

I dag må den verdenskjente rapperen ASAP Rocky møte i retten i Stockholm.
Han er tiltalt for vold etter en slåsskamp i Stockholm sentrum 30. juni.
Saken har ført til at USAs president har blandet seg inn i saken og skjelt ut svenske myndigheter.
I en rekke Twitter-meldinger ba Trump Sverige om å gi den amerikanske rapperen friheten tilbake..
Les mer på P4


Les mer om:
ASAP Rocky, Stockholm, USAs, Twitter, Trump Sverige, Asap Rocky

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I dag, starter, rettssakenmot , Asap, Rocky
NRK - 01 Aug 19 kl. 10:56

Rettssaken mot Asap Rocky fortsetter

I dag er den andre dagen i rettssaken mot rapperen Asap Rocky, og to medtiltalte. Rettssaken holdes i Stockholm. De er tiltalt for å ha angrepet en 19-åring etter en konsert den 30.

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:46

Første dag i retten for Asap Rocky

Tirsdag er første av tre dager for Asap Rocky i retten i Stockholm. Han og to av følget hans var involvert i en slåsskamp 30. juni.

Dagbladet - 29 Jul 19 kl. 20:36

Varsler nye bevis

I morgen starter rettssaken mot Asap Rocky..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 08:45

Avslører hvorfor hun filmet slagsmålet

I dag starter rettssaken mot Asap Rocky..

Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 10:36

Asap-rettssaken: Sverige ble advart mot negative konsekvenser i brev fra USA

Under rettssaken mot Asap Rocky sendte USAs spesialutsending et brev der Sverige blir advart om at saken kan få negative følger for forholdet til USA..

Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 10:36

Asap Rocky-rettssaken: Sverige ble advart mot negative konsekvenser i brev fra USA

Under rettssaken mot Asap Rocky sendte USAs spesialutsending et brev der Sverige blir advart om at saken kan få negative følger for forholdet til USA..

NRK - 09 Jul 19 kl. 16:11

ASAP Rocky fengslet inntil videre

ASAP Rocky blir trolig varetektsfengslet i Sverige i mer enn to uker, opplyser artistens advokat til VG. Rettssaken mot rapperen, som er mistenkt for mishandling, skal etter planen starte i begynnelsen av august..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 14:31

Tre dager er satt av til rettssaken mot Asap Rocky og to andre tiltalte

Donald Trumps krav om at Sveriges statsminister måtte gripe inn i saken mot Asap Rocky, falt på stengrunn. Tirsdag må rapstjernen møte i retten i Stockholm..

NRK - 17 May 19 kl. 02:14

Rettssaken mot Kirchner starter

Høyesterett i Argentina besluttet torsdag at rettssaken mot ekspresident Cristina Kirchner skal gå som planlagt, etter demonstrasjoner mot rykter om utsettelse. Rettssaken starter tirsdag. Kirchner anklages for omfattende korrupsjon..

NRK - 11 Jul 19 kl. 09:27

ASAP Rocky innstiller Europa-turne

Rapperartisten ASAP Rocky har innstilt hele sin Europa-turne, skriver svenske Aftonbladet. Rapperen er fortsatt fengslet i Sverige, mistenkt for mishandling etter en slåsskamp. Rettssaken mot rapperen skal etter planen starte i begynnelsen av august..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 minutter siden

Nesten ingen streiket for streikerett

Nesten ingen ungdommer møtte opp utenfor Stortinget i dag for å streike for retten til å klimastreike i skoletiden. Bare rundt 10 personer deltok. Leder i Grønn Ungdom i Oslo, Nora Selnæs sier til Dagbladet at mange ble hindret av fraværsgrensen.

P4 - 15 minutter siden

Konkurransetilsynet legger frem svar i morgen

Konkurransetilsynet vil i morgen formiddag legge frem resultatet av en kartlegging de har gjennomført av dagligvarebransjen. Det har i dag blitt kjent at det er gjort undersøkelser hos Orkla og Norgesgruppen. Dette er i forbindelse med kartlegging av innkjøpsbetingelser i dagligvaremarkedet, og mistenkt brudd på konkurranseloven.

P4 - 30 minutter siden

VM-gull til Kashafali

Salum Kashafali fra Bergen kunste konkurrentene, og tok i ettermiddag gull på 100-meter i para-VM i friidrett i Dubai. Med tiden 10,54, satte han også mesterskapsrekord. 25-åringen,som løper i en klasse for svaksynte, var 23 hundredeler raskere enn sølvvinneren - Joseferson de Oliveira fra Brasil..

P4 - 15 minutter siden

Dømt for mishandling av døtre

En mann i 40-årene er i Nedre Telemark tingrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha mishandlet sine to døtre. Mishandlingen skjedde ifølge dommen mens døtrenes kreftsyke mor var på sykehus. Mannen forklarte i retten at han husker lite av mishandlingen, fordi han hadde drukket alkohol..

P4 - 45 minutter siden

- Sannsynlig at Berg benådes i morgen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes mener det er sannsynlig at den spiondømte nordmannen benådes i morgen. Han sier til NTB at det eneste formelle som gjenstår er at alle i utvekslingen mellom Russland og Litauen benådes. Og Berg være en av de fem som er involvert i dette.

P4 - 1 time siden

Jensen med ny info om telefon

Tidligere polititopp Eirik Jensen kom med ny informasjon om en mye omtalt mobiltelefon, da han fortsatte forklaringen i ankesaken i dag. Det er tidligere kjent at Jensen ødela en telefon da han fikk vite at hasjbaron Gjermund Cappelen ble pågrepet i 2013. Telefonen inneholdt viktig kommunikasjon mellom de to.

P4 - 1 time siden

- Har gjort alvorlige funn

- Det er gjort så alvorlige funn hos såpeprodusenten Lilleborg at det var nødvendig med en razzia. Det sier avdelingsdirektør i Konkurransetilsynet, Beate Berrefjord, etter at tilsynet i dag gikk til aksjon mot Lilleborg. De produserer merkevarer som Zalo, Milo og Blenda, og er eid av Orkla.

P4 - 1 time siden

Vil nekte skole å spille musikk

Et nabolag i Bærum vil nekte en barneskole å spille musikk. I løpet av 25 minutter i storefri hver fredag spilles elevenes favorittlåter på lydanlegget. Men i et anonymt brev til kommuneledelsen - signert Foreldregruppen - bes det om en slutt på dette.

P4 - 1 time siden

Bekymret over kriminelle barn

Politiet i Sverige er svært bekymret over økende voldskriminalitet blant barn og unge. De ser nå en økning blant barn helt ned i 11- til 12-årsalderen. Nå vil svensk politi involvere skoler, foreldre og sosialtjenesten for å fange opp barn som er i risikosonen.

P4 - 1 time siden

Sa nei til å berge Nesna

Stortinget stemte i dag nei til å overprøve Nord universitets vedtak om å legge ned studiestedet Nesna i Nordland. SV mener utdanningssteder utenfor byer og tettsteder står i fare, og kom med forslaget om å overprøve vedtaket. Det har vært store protester mot å legge ned studiestedene på Nesna og i Sandnessjøen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt