P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 08:20

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:52

I dag starter rettssaken mot Asap Rocky

I dag må den verdenskjente rapperen ASAP Rocky møte i retten i Stockholm.
Han er tiltalt for vold etter en slåsskamp i Stockholm sentrum 30. juni.
Saken har ført til at USAs president har blandet seg inn i saken og skjelt ut svenske myndigheter.
I en rekke Twitter-meldinger ba Trump Sverige om å gi den amerikanske rapperen friheten tilbake..
Les mer på P4


Les mer om:
ASAP Rocky, Stockholm, USAs, Twitter, Trump Sverige, Asap Rocky

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I dag, starter, rettssakenmot , Asap, Rocky
NRK - 01 Aug 19 kl. 10:56

Rettssaken mot Asap Rocky fortsetter

I dag er den andre dagen i rettssaken mot rapperen Asap Rocky, og to medtiltalte. Rettssaken holdes i Stockholm. De er tiltalt for å ha angrepet en 19-åring etter en konsert den 30.

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:46

Første dag i retten for Asap Rocky

Tirsdag er første av tre dager for Asap Rocky i retten i Stockholm. Han og to av følget hans var involvert i en slåsskamp 30. juni.

Dagbladet - 29 Jul 19 kl. 20:36

Varsler nye bevis

I morgen starter rettssaken mot Asap Rocky..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 08:45

Avslører hvorfor hun filmet slagsmålet

I dag starter rettssaken mot Asap Rocky..

Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 10:36

Asap-rettssaken: Sverige ble advart mot negative konsekvenser i brev fra USA

Under rettssaken mot Asap Rocky sendte USAs spesialutsending et brev der Sverige blir advart om at saken kan få negative følger for forholdet til USA..

Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 10:36

Asap Rocky-rettssaken: Sverige ble advart mot negative konsekvenser i brev fra USA

Under rettssaken mot Asap Rocky sendte USAs spesialutsending et brev der Sverige blir advart om at saken kan få negative følger for forholdet til USA..

NRK - 09 Jul 19 kl. 16:11

ASAP Rocky fengslet inntil videre

ASAP Rocky blir trolig varetektsfengslet i Sverige i mer enn to uker, opplyser artistens advokat til VG. Rettssaken mot rapperen, som er mistenkt for mishandling, skal etter planen starte i begynnelsen av august..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 14:31

Tre dager er satt av til rettssaken mot Asap Rocky og to andre tiltalte

Donald Trumps krav om at Sveriges statsminister måtte gripe inn i saken mot Asap Rocky, falt på stengrunn. Tirsdag må rapstjernen møte i retten i Stockholm..

NRK - 17 May 19 kl. 02:14

Rettssaken mot Kirchner starter

Høyesterett i Argentina besluttet torsdag at rettssaken mot ekspresident Cristina Kirchner skal gå som planlagt, etter demonstrasjoner mot rykter om utsettelse. Rettssaken starter tirsdag. Kirchner anklages for omfattende korrupsjon..

Klartale - 02 Mar 20 kl. 10:37

Må være i fengsel til rettssaken starter

Philip Manshaus må sitte i varetekt fram til rettssaken starter. Det skjer 7. mai..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dropper nattog på Bergensbanen

Vy innstiller alle nattog på Bergensbanen og Dovrebanen i sommer. Årsaken er passasjersvikt. – Akkurat nå er 85 prosent av passasjerene borte.

P4 - 30 minutter siden

- Vil ta tid å betale tilbake penger

Det vil ta lang tid før SAS klarer å betale tilbake pengene til passasjerer som fikk kansellert reisen i april og mai. Det sier pressesjef John Eckhoff til Dagsavisen. De som ikke fikk brukt billettene i mars skal få pengene tilbake i løpet av juni, mens alle andre må belage seg på å vente.

P4 - 1 time siden

Pleksiglasset hinder ikke smitte

De mye omtalte pleksiglassveggene på Stortinget er ikke egnet til å hindre smitte. Det sier medisinprofessor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene med en prislapp på 225.

P4 - 1 time siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim ble vekket på dramatisk vis i dag. En bil braste gjennom hekken og inn i hagen hans, der den traff et tre, som stanset villmannsferden. Hvem som satt bak rattet er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Hver fjerde barnefamilie gruer seg til sommerferien

Det er mange barnefamilier som gruer seg ekstra mye til sommerferien i år. En undersøkelse Unicef har gjort viser at hver fjerde barnefamilie gruer seg. Det er spesielt mange foreldre med lav inntekt som føler at den pågående koronasituasjonen påvirker muligheten for å gi barna den sommerferien de fortjener, forteller leder i Unicef Kristin Oudmayer..

P4 - 1 time siden

Ruset mann slo seg inn i boliger

En person er lagt inn på sykehus etter at en ruset mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne. Mannen gikk løs på tre beboere sent i går kveld før han forlot stedet. En av dem er lagt inn på sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader, melder politiet i Møre og Romsdal.

P4 - 1 time siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det advarer NVE. I går gikk et stort jordskred i Alta, som tok med seg åtte bygninger - og en hund, som heldigvis ble reddet.

P4 - 2 timer siden

Lei av "hjernevask"rundt smitteverntilitak

En svensk smittevernekspert er lei det hun kaller for hjernevask og blind tro på at strenge smitteverntiltak har hindret spredningen av koronaviruset. Agnes Wold ved Göteborgs Universitet mener det er for enkelt å forklare alle dødsfallene i Sverige med at de ikke har stengt ned hele landet. Hun sier til Aftenposten at land som låste inn innbyggerne, som Frankrike, ikke fikk raskere stopp i smitten enn land som lot folk få jobbe og gå på skole..

P4 - 2 timer siden

Knivangrep på skole i Kina

I Kina er minst 40 elever og ansatte skadd etter et knivangrep mot en barneskole. En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet i byen Wuzho. Det har også tidligere vært flere angrep mot skoler og barnehager i Kina.

P4 - 1 time siden

100 restauranter konkurs

100 restauranter har gått konkurs siden 12. mars. Det er en økning på 72 prosent fra i fjor, viser tall fra Brønnøysundsregistrene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt