E24 > Økonomi

Lørdag, 26 September, 10:10

E24 - 26 jan. 20 kl. 12:55

I dag øker billettprisene i Oslo

Fra og med søndag må reisende med Ruter i Oslo og Viken bla opp litt mer penger for billettene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ruter, Oslo, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I dag, øker, billettprisenei , Oslo
P4 - 20 okt. 19 kl. 09:10

Tre døde i Santiago

Minst tre mennesker har mistet livet i opptøyene i Chiles hovedstad Santiago. De skal ha mistet livet da det begynte å brenne i en butikk som ble plyndret. Demonstrasjonene begynte fredag, i forbindelse med at billettprisene på T-banen ble satt opp.

P4 - 26 jan. 20 kl. 15:37

Billettprisene øker i Oslo

Fra og med i dag må reisende med Ruter i Oslo og Viken betale mer for billettene. En enkeltbillett for voksen økes med én krone til 37 kroner. 7-dagersbillett øker fra 285 kroner til 310 kroner og månedsbillett til 770 kroner.

P4 - 25 feb. 20 kl. 15:16

Ber om 380 ferjemillioner

Vestland fylkeskommune ber om 380 ferjemillioner fra Staten. I en stortingshøring i dag var argumentet at statsstøtten ikke dekker de økte kostnadene med nye, utslippsfrie ferjer. Får de ikke mer støtte, må billettprisene opp eller andre tjenestetilbud reduseres, ifølge fylkeskommunen..

P4 - 11 juli 20 kl. 19:33

Flytoget ber om at Vy-billetten blir dyrere

Flytoget ber om at Vy-billetten til Oslo Lufthavn blir dyrere - for at de selv skal overleve. Toppsjef Philipp Engedal i Flytoget mener det er avgjørende for at selskapet skal overleve. Han mener billettprisene til Vy må økes eller alternativt: at Flytoget får enerett på å frakte passasjerer til flyplassen, skriver Dagens Næringsliv..

VG - 18 okt. 19 kl. 12:29

NFF tar publikumsgrep etter Romania-nedturen

Den store interessen for landslagets kommende hjemmekamp mot Færøyene forsvant med to ganger 1–1 i Bucuresti og Stockholm. Nå dumper Norges Fotballforbund billettprisene..

NRK - 19 okt. 19 kl. 03:17

Voldsomme protester i Santiago

I Chile har myndighetene i hovedstaden Santoago stengt byens metro-system etter voldsomme protester mot heving av billettprisene. Demonstranter angrep flere billettutsalg og ødela flere stasjoner. Andre satte fyr på busser og blokkerte trafikken..

P4 - 19 okt. 19 kl. 07:23

Voldelige protester i Chile

Presidenten i Chile har innført unntakstilstand i hovedstaden Santiago etter omfattende og voldelige protester. Demonstrantene protesterer mot høyere priser i kollektivtrafikken, og blant annet har en rekke T-banestasjoner blitt rasert. T-banesystemet i Santiago er et av Sør-Amerikas mest moderne.

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 17:05

Dumper billettprisene og lokker med «gullbrus» før siste kamp

Vil du ha årets «gullbrus» fra Oskar Sylte? Da bør du dra på kamp 1. desember..

Aftenposten - 22 nov. 19 kl. 20:27

NFF skrur opp prisene til Serbia-kampen

Norges Fotballforbund (NFF) har valgt å øke billettprisene til den viktige playoffkampen mot Serbia på Ullevaal i mars..

NRK - 20 des. 19 kl. 15:42

Ruter endrer billettprisene

Prisene økes for alle billettyper hos Ruter, som resultat av prisøkningen på tjenester ellers i samfunnet. Endringen skjer 26. januar 2020.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Danmark tilbyr seg å lede oppdrag i Hormuzstredet

Danmark ønsker å lede EUs patruljering av Hormuzstredet i Midtøsten for å sikre skipstrafikken og forebygge konflikt..

E24 - 1 time siden

Amerikanske medier: Trump har valgt Barrett til Høyesterett

USAs president Donald Trump har bestemt seg for at han vil ha Amy Coney Barrett (48) som den nye dommeren i Høyesterett, melder flere amerikanske medier..

E24 - 1 time siden

Undersøkelse: En av fem bekymret for privatøkonomien

850.000 nordmenn er bekymret for privatøkonomien på grunn av coronakrisen. Unge er mer bekymret enn eldre, og bekymringene er ikke grunnløse, sier økonom..

E24 - 1 time siden

Oslo kommune får refs av Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet fant brudd på arbeidsmiljøloven i alle etater og bydeler de undersøkte i Oslo, unntatt én. Nå krever de at kommunen rydder opp..

E24 - 1 time siden

Fortsatt ingen kontakt mellom partene – busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

E24 - 12 timer siden

Markant oppgang på Wall Street – tek-hopp sendte Nasdaq opp over to prosent

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Ved stenging er oppgangen markant..

E24 - 12 timer siden

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

E24 - 12 timer siden

Markant oppgang på Wall Street

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Klokken 21 er oppgangen markant..

E24 - 14 timer siden

Europeiske luftfartsmyndigheter tror Max-flyene kan få grønt lys i november

Det ulykkesutsatte flyet har stått på bakken siden mars 2019. Nå kan det nærme seg rullebanen igjen..

E24 - 14 timer siden

Hevder Mowi enkelt kan kutte lusekostnader - og forbedre fiskevelferd

Utstyrsprodusenten Stingray hevder at deres laserteknologi kan kutte Mowis rekordhøye lakseluskostnader kraftig. Laksekjempen sier den har god oversikt over de ulike metodene som kan bekjempe lus, og ber selskapet dokumentere effekten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt