VG > Sport

Tuesday, 19 November, 10:51

VG - 07 Nov 19 kl. 22:36

I 64 år har Elin (75) lurt på hvor fetteren ble av: – Han skal få en grav

Da Elin Sodeland var ung, ønsket hun at Arne Odd Torgersen var hennes bror. Så forsvant han. Torsdag kom nyheten om at politiet har løst den 64 år gamle forsvinningsgåten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Elin Sodeland, Arne Odd Torgersen, Elin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I 64 århar , Elin75 , lurt, hvor, fetteren ble av Han skal få en grav
VG - 06 Sep 19 kl. 15:24

Lillestrøm-elev: – Ja, jeg ble lurt av NRK!

Ja, jeg ble lurt. Ja, vennene mine, lærerne og hele skolen ble lurt, unntatt rektor så klart. Jeg har samtidig lært så ekstremt mye!

Dagbladet - 11 Oct 19 kl. 03:45

Profilert senator lurt av falsk minister

- Han ble lurt, bekrefter senatorens talsmann..

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 07:31

71-åring tiltalt for å ha lurt Nav for over to millioner

To menn er tiltalt for å ha lurt Nav for over 2 millioner kroner. Idag må de møte i retten..

NRK - 17 Sep 19 kl. 16:15

– Ikke lurt med slike uttalelser

Etter nok et utspill fra Abid Raja (V) ber Siv Jensen (Frp) Venstre om å «ta konsekvensen» hvis de ikke liker å regjere med Frp. – Den typen uttalelser er ikke noe lurt, sier statsminister Erna Solberg (H)..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 19:53

Hevder han ble lurt av norsk seriesvindler

Den norske seriesvindleren Marie Madeleine Larsen er igjen på frifot. En mann forteller at han ble lurt av henne i Førde i Sogn og Fjordane denne uken..

VG - 12 Oct 19 kl. 13:03

Skal ha lurt lagkamerater for millioner

David Cotterill (31) feiret med landslagskamerat Gareth Bale da deres Wales slo Belgia i EM-kvartfinalen for tre år siden. Nå vil minst syv tidligere klubbkamerater av eks Premier League-spilleren gå til rettslige tiltak for å få tilbake millionbeløp han skal ha lurt dem for..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:13

Advokat tiltalt for å svindle til seg millionbeløp

En advokat er tiltalt for å ha lurt til seg rundt 3,4 milioner kroner fra en klient. I følge tiltalen skal han blant annet ha lurt klienten, en mann i 80-årene, til å gi fra seg tilgangen til nettbanken, og så overført penger til sin egen konto. Advokatens forsvarer sier til TV2 at han har erkjent transaksjonen, men at det er en god forklaring på hvorfor dette har skjedd.

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 12:03

- Nok er nok nå

- Våre velgere reagerer på at Frp og Venstre får for stort spillerom. Nok er nok nå, sier Elin Schanche, sentralstyremedlem i Høyre..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 19:18

Hun fikk nordmannen dømt som spion. Nå forteller hun hvordan russerne skal ha lurt norsk etterretning i en felle.

Allerede i juni 2014 i byen Arkhangelsk skal den russiske sikkerhetstjenesten FSB ha lagt en plan som førte til at Frode Berg og norsk etterretning ble lurt trill rundt..

Aftenposten - 21 Jul 19 kl. 05:54

Melding om fem personer i sjøen i Bergen – melder har lurt politiet før

Nødetatene har rykket ut til melding om at fem personer er i sjøen ved Sandviken i Bergen. Melder har lurt politiet før..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Statsstøtten til Norges største moské frosset på grunn av konflikt

Statsstøtten til Norges største moské er midlertidig stanset. Ifølge Fylkesmannen er det to styrer som begge hevder å representere moskeen..

VG - 1 time siden

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

VG - 1 time siden

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 2 timer siden

Kritiske timer i Hongkong

Demonstranter som opplever at de ikke lenger har noe å miste. Myndigheter som snarest vil gjenopprette orden, med alle midler. Kina som advarer om at Hongkongs delvise selvstyre står på spill..

VG - 3 timer siden

IT-minister Astrup ber foreldre holde barna unna smarttelefoner

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) mener foreldre ikke bør gi barn smarttelefon før de begynner på ungdomsskolen. Selv gjør han som han sier..

VG - 3 timer siden

Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig

Siden 2016 er 143 spedbarn tatt fra foreldrene rett etter fødselen og omplassert av barnevernet. Nesten ingen av klagene fra foreldrene når fram..

VG - 3 timer siden

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre..

VG - 10 timer siden

Gult farevarsel i flere fylker: Ventes mye snø

Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark..

VG - 3 timer siden

Konstruktiv religionskritikk

Lørdag ble fem personer innbrakt etter anti-islamdemonstrasjoner i Kristiansand. Demonstrantene fra organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne eksemplarer av Koranen. Politiet hadde sagt nei til dette men en demonstrant klarte likevel å tenne på et eksemplar av boken, og det kom til håndgemeng mellom demonstranter og motdemonstranter.

VG - 12 timer siden

Lagerbäck tangerte «Drillo» med norsk seier mot Malta – ikke fornøyd

ATTARD/OSLO (VG) (Malta-Norge 1–2) Etter en rufsete norsk opptreden i 2–1-seieren over Malta har Lars Lagerbäck vunnet 52 prosent av kampene som norsk landslagssjef. Det har bare Egil «Drillo» Olsen klart før ham av trenerne med mer enn fem kamper i jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt