P4 > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 16:18

P4 - 03 juni 20 kl. 08:15

I 2040 er vi seks millioner

Vi har hørt om eldrebølgen lenge - og om bare ti år viI vi for første gang være flere eldre enn barn og unge i Norge.
Det viser en ny prognose som SSB la fram i dag.
Lavere befolkningsvekst, samt flere og eldre innvandrere er noen av trendene som vil prege befolkningsutviklingen.
I dag er vi 5,37 - i 2040 vil vi være 6 millioner personer i Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, SSB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I 2040er vi , seks, millioner
NRK - 10 feb. 20 kl. 20:32

Dårlige tv-tall for Oscar

TV-sendingen fra årets Oscar-utdeling har aldri hatt så dårlige seertall som i år. Ifølge Nielsen i USA var det 23,6 millioner amerikanere som så utdelingen på ABC. Det er seks millioner færre enn i fjor, og tre millioner færre enn i 2018..

NRK - 18 feb. 20 kl. 16:47

Dansk kvinne skyldig i svindelsak

Britta Nielsen (65) er dømt til fengsel i seks og et halvt år for å ha underslått over hundre millioner kroner fra den danske Socialstyrelsen. Den samlede summen i tiltalen er på 117 millioner danske kroner – tilsvarende 159 millioner norske kroner..

P4 - 09 april 20 kl. 15:52

USA: Seks millioner har mistet jobben

6,6 millioner amerikanere har mistet jobben den siste uken. Det viser nye tall fra det amerikanske arbeidsdepartementet på hvor mange som har søkt arbeidsledighetstrygd. De siste tre ukene har totalt 16,8 millioner mennesker i USA blitt arbeidsledige, og ledigheten ligger nå på 14 prosent..

P4 - 23 feb. 20 kl. 21:04

Kraftig underskudd for LSK

Det er ikke bare på tabellen det har gått nedover for Lillestrøm - også økonomisk har nedrykket fra eliteserien blitt en nedtur for fotballklubben. Tall VG har fått viser et underskudd i 2019 på 12,7 millioner kroner. Samtidig har det vært en kraftig økning i utgiftene.

Aftenposten - 18 mars 20 kl. 11:33

Virke: Kulturnæringen kan tape 930 millioner de neste seks ukene

Krisepakken på 300 millioner er langt fra godt nok, mener organisasjonen..

VG - 19 juni 20 kl. 05:35

Sundby og Dyrhaug: Får seks millioner til privat satsing mot VM og OL

TRONDHEIM (VG) Investor Benn Eidissen gir Martin Johnsrud Sundby (35) og Niklas Dyrhaug (32) 1,5 millioner kroner i året for å satse mot VM og OL. Til sammen gir fem sponsorer 3 millioner kroner i året..

NRK - 26 juni 20 kl. 13:28

FN: Sultkrisen i Syria vokser

Over halvparten av Syrias befolkning er nå rammet av sultkrisen i landet, advarer FNs matvareprogram. I en uttalelse sier de at rundt 9,3 millioner syrere står i en usikker matsituasjon, en økning på 1,4 millioner på seks måneder, melder NTB..

NRK - 30 mai 20 kl. 07:43

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.

Aftenposten - 06 mai 20 kl. 18:02

Idretten har mistet over seks millioner i grasrotmidler: – Grasroten blør mer enn noen gang

I løpet av 2020s første tredjedel har spillere hos Norsk Tipping generert rundt 2,5 millioner mindre i grasrotmidler enn året før. For idretten er reduksjonen betydelig større..

P4 - 22 april 20 kl. 12:19

Trekker rapport om virusspredning

Svenske helsemyndigheter trekker en rapport om spredningen av koronaviruset i Stockholm. I rapporten som ble lagt fram i går het det at så mange som seks millioner i hovedstaden kan ha hatt koronaviruset. Problemet er bare at det bor 2,4 millioner mennesker i hovedstaden.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Tyskland åpner for Sverige

Tyskland fjerner kravet om 14 dagers karantene for turister fra Sverige. Det samme gjelder tyskere som returnerer hjem etter besøk i Sverige, ifølge svenske medier. Det tyske utenriksdepartementet begrunner beslutningen med nedgangen i nye smittetilfeller i Sverige-.

P4 - 30 minutter siden

Flere til sykehus etter kollisjon i Skjåk

Flere personer er sendt til sykehus etter at en bolig og en personbil har kollidert Skjåk i Innlandet. Det var fire personer i bobilen og en person i personbilen, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 30 minutter siden

Mann dømt for overgrep

En mann i 60-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for overgrep mot en fem år gammel jente. Det går frem i en dom fra Sogn og Fjordane tingrett. Mannen dømmes også for å ha lastet ned rundt 2000 overgrepsbilder..

P4 - 1 time siden

Færre oppdrag for redningssentral

Hovedredningssentralen har hittil i år rykket ut til 3799 oppdrag i år. Det er noe færre enn samme periode i fjor, da de rykket ut til 4086 hendelser. Det er i området rundt Oslo og sørover at redningssentralen rykket ut til flest oppdrag..

P4 - 16 timer siden

Ulykke under landingstrening

Småflyulykken, der en 71 år gammel mann omkom i Meråker fredag, skjedde da piloten og en instruktør øvde på landinger. Det opplyser Havarikommisjonen. Flyet kom for lavt inn mot landing og traff et tre 400 meter fra rullebanen.

P4 - 1 time siden

Ber om testkamper med 2500 tilskuere

Norges Fotballforbund har sendt søknad om å gjennomføre fire testkamper med 2500 tilskuere i august. Det går frem i et internt brev Aftenposten har fått innsyn i. Det er mer enn en tidobling av dagens grense.

P4 - 1 time siden

Reagerer på oppførsel til turister

Spanske myndigheter frykter en ny smittebølge etter at utenlandske turister igjen har begynt å reise til den populære ferieøya Magaluf. Videoer på sosiale medier viser blant annet britiske turister som fester og bryter reglene om både munnbind og avstand, skriver The Guardian. Den tyske helseministeren gikk nylig ut og sa han var sjokkert etter å ha sett bilder fra Mallorca, der tyske turister også ser ut til å bryte smittevernregler..

P4 - 1 time siden

1 av 5 dropper redningsvest

1 av 5 nordmenn dropper redningsvest i båt. Det viser en ny undersøkelse Norstat har laget for Frende Forsikring. Mens 96 prosent av båtfolket i nord sier de bruker vest når båten er i fart, sier kun 59 prosent på sørlandet, Telemark og i Vestfold at de gjør det samme.

P4 - 1 time siden

Påbyr munnbind i Frankrike

Frankrike følger en rekke andre europeiske land og innfører påbud om munnbind. Regelen gjelder i offentlige rom og innføres fra og med neste uke. 172.

P4 - 1 time siden

Gravid kvinne døde - fikk utforsvarlig helsehjelp

En gravid kvinne døde fordi hun ikke fikk forsvarlig helsehjelp. Det har fylkesmannen i Trøndelag konkludert med etter at en kvinne i 20-årene døde uventet i mars. Kvinnen var i uke 21 av svangerskapet, og kontaktet helsevesenet ni ganger før hun ble innlagt på sykehuset i Namsos..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt