P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:21

P4 - 20 jan. 20 kl. 23:41

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder.
Det skriver britiske The Guardian.
Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.
Salbi er en av grunnleggerne av IS og USA har tidligere utlovet en belønning på fem millioner dollar for informasjon om hvor han befinner seg..
Les mer på P4


Les mer om:
IS, Amir Mohammed Abdul Rahman, mawli, salbi, The Guardian, Abu Bakr, baghdadi, Syria, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IS skalha , fåttny , leder
NRK - 22 okt. 19 kl. 22:32

Kina vil bytte ut Hongkong-leder

Kinesiske myndiheter de ønsker å bytte ut Hongkong-leder Carrie Lam med en ny midlertidig leder, ifølge Financial Times. En ny leder skal etter planen ta over i mars, og sitte ut perioden hennes, som slutter i 2022, ifølge avisa..

NRK - 20 okt. 19 kl. 17:02

Ønsker å fortsette som leder

Venstres leder Trine Skei Grande har tidligere meddelt at hun ønsker å fortsette som leder. Søndag ga Grande endelig beskjed til Venstres valgkomité om at hun vil ta gjenvalg som Venstre-leder på Venstres landsmøte i april neste år..

NRK - 07 nov. 19 kl. 10:02

Ny leder i sykepleierforbundet

Lill Sverresdatter Larsen valgt til ny leder i Norsk Sykepleierforbund. Sittende leder Eli Gunhild By må tre av. Hun tiltrådte som leder i 2011 og har sittet i to perioder..

NRK - 12 mars 20 kl. 21:47

Grande fortsetter som leder

Som en konsekvens av at Venstre utsetter sitt landsmøte, en avgjørelse som skyldes koronaviruset, fortsetter Grande som Venstre-leder. – Trine er leder fram til ny leder er valgt, sier Venstres generalsekretær Marit Meyer til NTB..

NRK - 05 juni 20 kl. 13:08

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..

VG - 28 aug. 20 kl. 20:09

Kilder til VG: Valgkomité-leder sa det ville komme varsel hvis Ingvild Kjerkol ble innstilt som leder

TRONDHEIM (VG) Ved starten av møtet i Trøndelag Arbeiderpartis valgkomité fredag formiddag, fikk medlemmene en dramatisk beskjed fra leder Arild Grande: Hvis Ingvild Kjerkol blir innstilt som ny leder, vil det kunne komme et varsel mot henne..

VG - 28 aug. 20 kl. 20:09

Kilder til VG: Valgkomité-leder sa det kunne komme varsel hvis Ingvild Kjerkol ble innstilt som leder

TRONDHEIM (VG) Ved starten av møtet i Trøndelag Arbeiderpartis valgkomité fredag formiddag, fikk medlemmene en dramatisk beskjed fra leder Arild Grande: Hvis Ingvild Kjerkol blir innstilt som ny leder, vil det kunne komme et varsel mot henne..

E24 - 21 jan. 20 kl. 09:28

Solberg, Grande og Ropstad skal legge statsrådskabal

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad, Venstre-leder Trine Skei Grande og Høyre-leder Erna Solberg møtes nå for å diskutere regjeringens sammensetning etter Frps exit..

P4 - 22 okt. 19 kl. 23:50

Planlegger å erstatte Hongkongs leder

Den kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder, Carrie Lam. Ifølge Financial Times vil Kina erstatte Lam med en midlertidig leder. Avgjørelsen kommer etter flere voldelige protester mot Lams administrasjon, opplyser personer som har blitt orientert om planene til avisen.

E24 - 30 okt. 19 kl. 20:23

Håper å finne ny Oljefondet-sjef innen sommeren: – Vi søker en god og sterk leder

Sentralbanksjef Øystein Olsen har mange lovord om Yngve Slyngstad, som varsler sin avgang som Oljefondets leder. Olsen håper å finne en ny leder før sommeren 2020..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 45 minutter siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 30 minutter siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 1 time siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 1 time siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 1 time siden

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Alle landskamper uten publikum

I dag ble det bekreftet det mange har fryktet. Det blir ingen publikum på hjemmekamper for Norge i høst på grunn av koronasituasjonen. Det bekreftet Norges Fotballforbund i dag.

P4 - 2 timer siden

Politiet vil følge utviklingen

Oslo Politidistrikt vil følge utviklingen etter at de nye smittevernreglene i Hovedstaden trådte i kraft klokken 12 i dag. I utgangspunktet vil de ikke gjennomføre egne smittevernkontroller, men skrive i en pressemelding i ettermiddag at åpenbare og gjentatte brudd på smittevernloven vil kunne bli anmeldt. I dag ble det innført påbud om munnbind i Oslo.

P4 - 2 timer siden

Sjåfør måtte skjæres ut etter arbeidsulykke

Mannen som var involvert i arbeidsulykken i en vindpark i Kvinesdal i går kveld, satt i en bil som ble blåst over ende i eksplosjonen under et sprengningsuhell. Han måtte skjæres ut av bilen før han ble sendt til sykehus. Politiet opplyser nå at mannen er skrevet ut av sykehuset i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt