NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 05:29

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:25

IS sier de angrep i Tadsjikistan

Terrorgruppen IS sier de står bak et angrep mot en grensepost i Tadsjikistan denne uken. 15 jihadister ble drept, ifølge tadsjikiske myndigheter som allerede har skyldt på IS. Også en soldat og en politmann ble drept..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Tadsjikistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IS sierde , angrepi , Tadsjikistan
NRK - 06 Nov 19 kl. 07:13

17 drept i Tadsjikistan

15 væpnede menn, en soldat og en politimann er drept i kamper på Tadsjikistans grense til Usbekistan. En væpnet gruppe gikk til angrep mot en kontrollpost på grensen til Usbekistan onsdag morgen, opplyser myndighetene i landet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 20:09

Iran støtter Hizbollahs angrep

– Hizbollahs angrep på Israel var for å beskytte Libanons interesser, det sier et medlem av Irans sikkerhetsråd til det iranske nyhetbyrået IRNA. Hizbollah angrep israelsk militære søndag. Israel svarte med angrep over grensen til Libanon..

NRK - 16 Sep 19 kl. 19:44

Stoltenberg bekymret over angrep

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier han er «svært bekymret» over økt spenning etter helgens angrep mot saudiarabiske oljeanlegg. Det sier han i et intervju med AFP i Bagdad i Irak. Han anklager også Iran for å «destabilisere» regionen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 13:51

Demonstrerer mot Tyrkias angrep på Syria

- Tyrkias angrep på kurderne ødelegger sjansen for varig fred i Syria. Det sier Andam Aziz, politisk talsperson for kurdisk demokratisk samfunnssenter i Norge. Lørdag mobiliserer kurdere og støttespillere til demonstrasjoner mot Tyrkias angrep i Oslo og en rekke andre europeiske byer..

NRK - 30 Sep 19 kl. 18:39

Ti drept etter angrep i Somalia

Det amerikanske militæret sier ti av dem som angrep USAs base i Baledogle i Somalia mandag ble drept. Det var terrorgruppa al-Shabaab som sto bak en bilbombe, med påfølgende angrep. Ingen på den amerikanske basen ble drept, ifølge militæret..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:37

Putin kritiserer Tyrkisk angrep

Russlands president Vladimir Putin sier Tyrkias angrep på kurderne i Nord-Syria kan føre til at IS styrker seg og blir en trussel igjen. Det melder AFP..

P4 - 04 Sep 19 kl. 13:50

Hackerangrepet kan ha avdekket andre angrep

Hackerangrepet mot Hydro har gjort at flere andre selskaper klart å stanse planlagte angrep. Det omfattende angrepet har kostet selskapet totalt 600 millioner kroner, og har tatt flere måneder å rydde opp i. IKT-direktør i Hydro, Jo De Vliegher sier åpenhet rundt etterforskningen har vært viktig for å forebygge flere angrep..

NRK - 12 Aug 19 kl. 15:38

Stor sannsynlighet for flere angrep

Terrorangrep fra enslige, høyreekstreme aktører er svært vanskelig å forebygge, mener forskere. – Det er grunn til å frykte flere slike angrep, sier Tore Bjørgo, leder for Senter for ekstremismeforskning (C-REX) ved Universitetet i Oslo, til NTB..

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:20

Trump om angrep: – En dårlig idé

USAs president Donald Trump sier Tyrkias angrep mot YPG-militsen i Syria er «en dårlig idé», og at USA ikke støtter angrepet..

P4 - 12 Sep 19 kl. 17:30

"Uunngåelig" krig med Hamas

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier Hamas-angrep fra Gaza gjør at en ny krig mot gruppen er uunngåelig. Utspillet kommer midt i den israelske valgkampen, valget holdes på tirsdag. Netanyahu sier at en plan for et angrep på Gaza er klar, og at han nå kun venter på det perfekte tidspunktet for å slå til..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet.

NRK - 1 time siden

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 45 minutter siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 2 timer siden

Slagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte i natt. Da politiet kom fram var ingen alvorlig skadd, og kamphanene ga seg. Fire ble bortvist fra sentrum..

NRK - 6 timer siden

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

NRK - 2 timer siden

Mulig masseslagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte..

NRK - 4 timer siden

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

NRK - 4 timer siden

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..

NRK - 5 timer siden

Norske laksefirmaer etterforskes

Det amerikanske justisdepartementet starter etterforskning om mulig prissamarbeid mellom flere norske laksefirmaer. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

NRK - 5 timer siden

Fant nakenbilder av barn på fars PC

En 54 år gammel mann er dømt til åtte måneders fengsel etter at datteren fant nakenbilder av barn på datamaskinen hans og meldte ham til barnevernet, melder Stavanger Aftenblad. Mannen tilstod, men synes straffen er for streng og kommer til å anke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt