NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 05:37

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:25

IS sier de angrep i Tadsjikistan

Terrorgruppen IS sier de står bak et angrep mot en grensepost i Tadsjikistan denne uken. 15 jihadister ble drept, ifølge tadsjikiske myndigheter som allerede har skyldt på IS. Også en soldat og en politmann ble drept..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Tadsjikistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IS sierde , angrepi , Tadsjikistan
NRK - 06 Nov 19 kl. 07:13

17 drept i Tadsjikistan

15 væpnede menn, en soldat og en politimann er drept i kamper på Tadsjikistans grense til Usbekistan. En væpnet gruppe gikk til angrep mot en kontrollpost på grensen til Usbekistan onsdag morgen, opplyser myndighetene i landet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 20:09

Iran støtter Hizbollahs angrep

– Hizbollahs angrep på Israel var for å beskytte Libanons interesser, det sier et medlem av Irans sikkerhetsråd til det iranske nyhetbyrået IRNA. Hizbollah angrep israelsk militære søndag. Israel svarte med angrep over grensen til Libanon..

NRK - 16 Sep 19 kl. 19:44

Stoltenberg bekymret over angrep

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier han er «svært bekymret» over økt spenning etter helgens angrep mot saudiarabiske oljeanlegg. Det sier han i et intervju med AFP i Bagdad i Irak. Han anklager også Iran for å «destabilisere» regionen..

NRK - 11 Dec 19 kl. 18:33

Taliban sier de står bak angrep

Taliban sier det var de som angrep USAs største militærbase i Afghanistan på onsdag. Minst to personer ble drept og 73 såret, de fleste var sivile. I tillegg ble fem georgiske soldater ble lettere såret, ifølge det georgiske forsvarsdepartementet..

P4 - 10 Oct 19 kl. 13:51

Demonstrerer mot Tyrkias angrep på Syria

- Tyrkias angrep på kurderne ødelegger sjansen for varig fred i Syria. Det sier Andam Aziz, politisk talsperson for kurdisk demokratisk samfunnssenter i Norge. Lørdag mobiliserer kurdere og støttespillere til demonstrasjoner mot Tyrkias angrep i Oslo og en rekke andre europeiske byer..

NRK - 30 Sep 19 kl. 18:39

Ti drept etter angrep i Somalia

Det amerikanske militæret sier ti av dem som angrep USAs base i Baledogle i Somalia mandag ble drept. Det var terrorgruppa al-Shabaab som sto bak en bilbombe, med påfølgende angrep. Ingen på den amerikanske basen ble drept, ifølge militæret..

NRK - 08 Jan 20 kl. 09:11

Fordømmer angrep i Irak

Storbritannia fordømmer Irans angrep mot militærbaser i Irak. – Angrepene er uforsvarlige, sier utenriksminister Dominic Raab. Iran har hevdet at 80 «amerikanske terrorister» ble drept i angrepene, mens USA sier det ikke er meldinger om drepte..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:37

Putin kritiserer Tyrkisk angrep

Russlands president Vladimir Putin sier Tyrkias angrep på kurderne i Nord-Syria kan føre til at IS styrker seg og blir en trussel igjen. Det melder AFP..

P4 - 04 Sep 19 kl. 13:50

Hackerangrepet kan ha avdekket andre angrep

Hackerangrepet mot Hydro har gjort at flere andre selskaper klart å stanse planlagte angrep. Det omfattende angrepet har kostet selskapet totalt 600 millioner kroner, og har tatt flere måneder å rydde opp i. IKT-direktør i Hydro, Jo De Vliegher sier åpenhet rundt etterforskningen har vært viktig for å forebygge flere angrep..

NRK - 12 Aug 19 kl. 15:38

Stor sannsynlighet for flere angrep

Terrorangrep fra enslige, høyreekstreme aktører er svært vanskelig å forebygge, mener forskere. – Det er grunn til å frykte flere slike angrep, sier Tore Bjørgo, leder for Senter for ekstremismeforskning (C-REX) ved Universitetet i Oslo, til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

NRK - 15 minutter siden

Evakuert to nabohus

Røykdykkere har vært inne i huset som brenner på Kjelvene nær Klepp sentrum, uten å finne personer. Det er registrert en kvinne på adressen. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, men det er ikke fare for spredning til nabohus..

NRK - 15 minutter siden

Nesten en halv milliard uten arbeid

Nesten 470 millioner mennesker er for tiden arbeidsledige eller mangler nok arbeid til å leve et anstendig liv, ifølge FNs arbeidsorganisasjon ILOs årlige rapport. – Situasjonen er verre enn vi tidligere trodde, sier ILOs toppsjef Guy Ryder..

NRK - 45 minutter siden

Husbrann i Klepp

Det brenner onsdag morgen i et hus i Klepp i Rogaland. Politiet har foreløpig ikke kontroll på beboerne. Fem personer er evakuert fra nærliggende hus, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

KLP inn i søksmål mot Danske Bank

KLP krever sammen med over 60 andre investorer milliarderstatning fra Danske Bank på grunn av hvitvaskingssaken. Det bekrefter fondsforvalteren til Dagens Næringsliv. KLP mener de har tapt penger som følge av det store fallet i aksjekursen..

NRK - 45 minutter siden

En person savnet etter brann

Nødetatene rykket tidlig onsdag morgen ut til brann i en enebolig på Bognes i Tysfjord kommune. – Huset er nedbrent. En person som har tilhold i huset er ikke gjort rede for.

NRK - 1 time siden

Netflix spår tregere vekst

Strømmetjenesten Netflix øker antallet abonnementer, men venter seg hardere konkurranse om seerne framover. Selskapet overgikk likevel forventningene for fjerde kvartal i 2019 med en fortjeneste på 587 millioner dollar, nær 5,3 milliarder kroner..

NRK - 2 timer siden

Blokkerer stevning av Mulvaney

Det republikanske flertallet i Senatet har blokkert et forslag fra demokratene om å stevne Donald Trumps stabssjef Mick Mulvaney som vitne i riksrettssaken mot presidenten, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ni virusdødsfall i Kina

Ni personer er til nå bekreftet døde etter å ha blitt syke av det nye svært smittsomme coronaviruset i Kina, melder nyhetsbyrået AFP. Totalt 440 tilfeller er registrert opplyser kinesiske helsemyndigheter onsdag..

NRK - 3 timer siden

Fjernet fra fransk e-tjeneste

16 ansatte i fransk etterretning er «fjernet» fra stillingene sine de siste seks årene, etter mistanke om at de selv eller nær familie har ekstreme holdninger. Det går fram av en kunngjøring fra statsminister Edouard Philippes kontor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt