NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:33

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:37

IS-kvinne ber om å bli pågrepet

En 29 år gammal norsk kvinne som er i Syria sammen med en alvorlig syk fireåring, ber Oslo tingrett om å bli arrestert slik at hun kan få forklare seg for norsk politi i Norge. Det sier advokaten hennes til NRK..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, Oslo, Norge, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IS-kvinne, berom å bli , pågrepet
P4 - 27 Aug 19 kl. 13:36

Kvinne pågrepet i Bodø

En kvinne er i dag pågrepet av politiet etter et væpnet ran på et hotell i Bodø sentrum i natt. Det ble også observert en mann i hotellet, men vedkommende er ikke pågrepet. Politiet opplyser at de er bevæpnet og at det er satt av store ressurser på saken.

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:37

Pågrepet for vold mot kvinne

En mann er pågrepet for vold og knivtrusler mot en kvinne i Bergen i natt. Hendelsen fant sted i kvinnens leilighet, men relasjonen mellom de to er uklar. Kvinnen skal ikke være kritisk skadd.

NRK - 27 Aug 19 kl. 13:37

Kvinne pågrepet i Bodø

Politiet har pågrepet en kvinne mistenkt for å være involvert i ransforsøket på Bodø Hotell natt til i dag. Det sier politifullmektig Daniella Rivera til NRK. Politiet søker fortsatt etter en mann..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 05:47

Mann pågrepet for vold og trusler mot kvinne i Bergen

En mann er pågrepet og satt i arrest etter han skal ha truet en kvinne i Bergen med kniv og vært voldelig..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 22:07

Død kvinne funnet i hus i Bærum, skal være i familie med pågrepet mann

Politiet fant lørdag kveld en død kvinne i en bolig i Bærum. Kvinnen skal ha en familierelasjon til mannen som er pågrepet etter moskeskytingen. Følg pressekonferansen her..

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 22:23

Én pågrepet etter drap på kvinne i Malmö

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble skutt og drept i sentrum av Malmö. Kvinnen hadde en baby i armene da hun ble skutt i hodet..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 09:20

Norsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet

En kvinne i 50-årene som ble funnet død i Stockholm onsdag, var norsk statsborger. Politiet etterforsker saken som drap. En person er pågrepet..

P4 - 22 Sep 19 kl. 08:45

Mann knivstukket av kvinne

En mann ble knivstukket av en kvinne på en privat adresse i Stord i Hordaland i natt. Mannen har stikkskader i hendene og andre steder på kroppen, men var bevisst da han ble sendt til legevakten, opplyser politiet. En kvinne er nå pågrepet.

P4 - 20 Jul 19 kl. 10:40

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for promillekjøring etter en utforkjøring i Sandefjord i natt. En kvinne som satt i bilen er sendt til sykehus etter bilulykken. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, ifølge politiet.

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 22:56

Siktet for drap på ung kvinne i Bærum

Politiet fant lørdag kveld en død kvinne på en adresse i Bærum. Kvinnen har en nær familierelasjon til mannen som er pågrepet etter skyteepisode ved en moské..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 30 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 2 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt