NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:41

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:37

IS-kvinne ber om å bli pågrepet

En 29 år gammal norsk kvinne som er i Syria sammen med en alvorlig syk fireåring, ber Oslo tingrett om å bli arrestert slik at hun kan få forklare seg for norsk politi i Norge. Det sier advokaten hennes til NRK..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, Oslo, Norge, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IS-kvinne, berom å bli , pågrepet
NRK - 25 Dec 19 kl. 08:13

Kvinne pågrepet for vold mot kvinne

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter at hun skal ha påført en annen kvinne mindre kuttskader i Kongsvinger. Offeret, som er i 40-årene, behandles på legevakt, opplyser Innlandet politidistrikt..

P4 - 21 Nov 19 kl. 14:43

Fire pågrepet for vold mot kvinne

Tre menn og en kvinne er pågrepet for vold mot en kvinne i 40-årene i Sandnes nå i etttermiddag. Den fornærmede kvinnen er sendt til legevakt, men skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet..

NRK - 21 Nov 19 kl. 14:47

Fire pågrepet for vold mot kvinne

Politiet har pågrepet tre menn og en kvinne etter at en kvinne har blitt utsatt for vold i Sandnes i Rogaland, melder Dagbladet. Kvinnen blir ivaretatt av helsepersonell, og politiet sier de jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 27 Aug 19 kl. 13:36

Kvinne pågrepet i Bodø

En kvinne er i dag pågrepet av politiet etter et væpnet ran på et hotell i Bodø sentrum i natt. Det ble også observert en mann i hotellet, men vedkommende er ikke pågrepet. Politiet opplyser at de er bevæpnet og at det er satt av store ressurser på saken.

NRK - 01 Jan 20 kl. 22:29

Kvinne pågrepet etter knivstikking

En kvinne som var til stede i leiligheten der en mann skal ha blitt knivstukket på Haugenstua onsdag kveld er pågrepet. – Hun har status som siktet og blir kjørt til arresten, skriver Oslo-politiet. Fornærmede er alvorlig, men ikke livstruende skadd..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:37

Pågrepet for vold mot kvinne

En mann er pågrepet for vold og knivtrusler mot en kvinne i Bergen i natt. Hendelsen fant sted i kvinnens leilighet, men relasjonen mellom de to er uklar. Kvinnen skal ikke være kritisk skadd.

VG - 22 Oct 19 kl. 16:06

Siste om dramaet: Etterlyst kvinne pågrepet

En bevæpnet mann stjal en ambulanse i Oslo og politiet måtte avfyre skudd for å stoppe ham. En kvinne i 20-årene er også pågrepet..

NRK - 27 Aug 19 kl. 13:37

Kvinne pågrepet i Bodø

Politiet har pågrepet en kvinne mistenkt for å være involvert i ransforsøket på Bodø Hotell natt til i dag. Det sier politifullmektig Daniella Rivera til NRK. Politiet søker fortsatt etter en mann..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 05:47

Mann pågrepet for vold og trusler mot kvinne i Bergen

En mann er pågrepet og satt i arrest etter han skal ha truet en kvinne i Bergen med kniv og vært voldelig..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 22:07

Død kvinne funnet i hus i Bærum, skal være i familie med pågrepet mann

Politiet fant lørdag kveld en død kvinne i en bolig i Bærum. Kvinnen skal ha en familierelasjon til mannen som er pågrepet etter moskeskytingen. Følg pressekonferansen her..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt