NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 20:50

NRK - 08 Nov 18 kl. 18:24

IMF senker prognosen for vekst

Det internasjonale pengefondet senker prognosen for økonomisk vekst i Europa i år og neste år. Årsakene er lavere etterspørsel etter varer på verdensmarkedet, handelskonflikter og høyere oljepriser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, IMF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IMF, senker, prognosen, for, vekst
Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 20:58

Siv Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

Hegnar.no - 26 Sep 18 kl. 20:34

Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

NRK - 26 Sep 18 kl. 20:53

Senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi. Dette vil bety reduserte inntekter for 67 kommuner og et samlet kutt på 350 millioner kroner, skriver VG..

Aftenposten - 26 Sep 18 kl. 20:56

Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

Dagbladet - 11 Aug 18 kl. 09:48

NVE: Senker farenivået fra rødt til gult

Ny rapport kommer klokka 14..

Hegnar.no - 11 Jul 18 kl. 14:15

Oljen tynger børsen

Donald Trump senker det meste..

Hegnar.no - 23 Oct 18 kl. 10:31

Jekker ned Golden Ocean og rateestimater

Meglerhus senker spotrateestimatene for capesizene og panamaxene..

NRK - 07 Sep 18 kl. 08:02

Drammenbanen kan trolig åpne fredag

Toglinjen mellom Drammen og Brakerøya er fortsatt stengt etter et ras under sporet ved Drammen stasjon. Prognosen tilsier at den kan åpnes fredag ettermiddag.Raset gikk onsdag.

Hegnar.no - 26 Sep 18 kl. 14:11

Kina kutter importtollen

Kineserne senker nå importtollen på en lang rekke varer..

Hegnar.no - 30 Jul 18 kl. 08:21

Heineken senker guiding

Det er press på driftsmarginen, men Heineken selger fortsatt mer øl. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 1 time siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 1 time siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 1 time siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 1 time siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 2 timer siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 2 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..

NRK - 2 timer siden

Kong Salman skrytte av rettsvesenet

Saudi-Arabias konge skrytte av rettsvesenet og påtalemyndigheitene i landet under hans fyrste tale etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriv NTB. Han nemnde ikkje sjølve drapet..

NRK - 3 timer siden

Sjå Dagsnytt 18 her

Sjå Dagsnytt 18 her.

NRK - 3 timer siden

Svenskane seier nei til EU-hær

Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist seier Sverige har ingen planar om å støtte ein felles europeisk hær. Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands statsminister Angela Merkel har begge nyleg teke til orde for ein «ekte europeisk hær»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt