NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:20

NRK - 08 Nov 18 kl. 18:24

IMF senker prognosen for vekst

Det internasjonale pengefondet senker prognosen for økonomisk vekst i Europa i år og neste år. Årsakene er lavere etterspørsel etter varer på verdensmarkedet, handelskonflikter og høyere oljepriser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, IMF

Dele artikeln

448 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IMF, senker, prognosen, for, vekst
Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 20:58

Siv Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

Hegnar.no - 26 Sep 18 kl. 20:34

Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

NRK - 26 Sep 18 kl. 20:53

Senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi. Dette vil bety reduserte inntekter for 67 kommuner og et samlet kutt på 350 millioner kroner, skriver VG..

Aftenposten - 26 Sep 18 kl. 20:56

Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

NRK - 14 Dec 18 kl. 13:21

Kina senker toll på biler fra USA

Kina senker tollen på biler fra USA i tre måneder. Det opplyser myndighetene i Beijing, ifølge AFP. Kina hevet tollen i sommer som et ledd i tollkrigen mellom landene.

E24 - 21 Dec 18 kl. 19:42

Storebrand tar opp kampen om fastrentekundene: Senker alle fastrentene

Storebrand tar opp kampen om fastrentekundene, og senker samtlige av fastrentene banken tilbyr. Analytiker mener bankene har rom til å konkurrere om pris..

Hegnar.no - 15 Mar 19 kl. 12:13

Oppdatering senker aksjer

Hegnar.no - 21 Jan 19 kl. 12:12

Take-off for Norwegian - meglerhus senker aksje

Dagbladet - 11 Aug 18 kl. 09:48

NVE: Senker farenivået fra rødt til gult

Ny rapport kommer klokka 14..

Hegnar.no - 11 Jul 18 kl. 14:15

Oljen tynger børsen

Donald Trump senker det meste..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt