NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:30

NRK - 08 Nov 18 kl. 18:24

IMF senker prognosen for vekst

Det internasjonale pengefondet senker prognosen for økonomisk vekst i Europa i år og neste år. Årsakene er lavere etterspørsel etter varer på verdensmarkedet, handelskonflikter og høyere oljepriser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, IMF

Dele artikeln

448 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IMF, senker, prognosen, for, vekst
Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 20:58

Siv Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

Hegnar.no - 26 Sep 18 kl. 20:34

Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

Aftenposten - 26 Sep 18 kl. 20:56

Jensen senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi..

NRK - 26 Sep 18 kl. 20:53

Senker taket for eiendomsskatt

Regjeringen senker maksnivået for kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt fra 7 til 5 promille av eiendommens verdi. Dette vil bety reduserte inntekter for 67 kommuner og et samlet kutt på 350 millioner kroner, skriver VG..

NRK - 14 Dec 18 kl. 13:21

Kina senker toll på biler fra USA

Kina senker tollen på biler fra USA i tre måneder. Det opplyser myndighetene i Beijing, ifølge AFP. Kina hevet tollen i sommer som et ledd i tollkrigen mellom landene.

E24 - 21 Dec 18 kl. 19:42

Storebrand tar opp kampen om fastrentekundene: Senker alle fastrentene

Storebrand tar opp kampen om fastrentekundene, og senker samtlige av fastrentene banken tilbyr. Analytiker mener bankene har rom til å konkurrere om pris..

Dagbladet - 11 Aug 18 kl. 09:48

NVE: Senker farenivået fra rødt til gult

Ny rapport kommer klokka 14..

Hegnar.no - 11 Jul 18 kl. 14:15

Oljen tynger børsen

Donald Trump senker det meste..

Hegnar.no - 27 Dec 18 kl. 12:41

Senker kapitalkrav til sparebank

Kjernekapitalen ligger langt over kravet..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:10

Avvik ved sykehjemmene gått ned

Antall avvik ved sykehjemmene i Oslo har gått ned. I 2015 var det totalt nesten 13.000 avvik.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 30 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 30 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 2 timer siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt