NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:11

NRK - 12 Jul 19 kl. 04:34

Hyllet ytre-høyre aktivister

Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til konferanse i Det hvite hus, og hyllet dem for innsatsen, ifølge NTB. – Noen av dere er virkelig langt ute. Altså, det er genialt, men det er ille, sa han blant annet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hyllet, ytre-høyre, aktivister
P4 - 12 Jul 19 kl. 05:37

Trump hyllet ytre Høyre-aktivister

Donald Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til sin konferanse om sosiale medier i Det hvite hus i går - og han hyllet dem for innsatsen. – Noen av dere er virkelig langt ute. Altså, det er genialt, men det er ille, sa Trump blant annet.

NRK - 11 Jul 19 kl. 19:37

Utkledd som sikkerhetsstyrker

Tre ytre høyre-aktivister er i Frankrike tiltalt for å ha utgitt seg for å være fra de franske sikkerhetsstyrkene for å stanse migranter, ifølge NTB. Det var i april i fjor de tre og omtrent 100 aktivister forsøkte å stanse migranter i alpene..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 08:30

Trump hyllet internettaktivister på ytre høyre

Da Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til konferanse i Det hvite hus, erkjente han at noen av dem var «langt ute». Likevel hyllet han dem..

NRK - 24 Jun 19 kl. 21:58

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 22:05

Vindmølle-demonstranter på terrorliste i Nederland

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye terrortrussel-vurdering..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 11:48

Aktivister ringer hjemland for å stoppe asylreturer

Når asylsøkere tvangsutsendes, har aktivister kontaktet mottakerlandet for å stanse utsendelsen, skriver Vårt Land. Politiet sier det kan være ulovlig..

Aftenposten - 28 Apr 19 kl. 20:55

Sosialistene vant valget, men kan likevel tape regjeringsmakten. Vox gjør brakvalg.

BRUSSEL (Aftenposten): Spania har vært et av de få land i Europa uten et ytre-høyreparti. I natt ble det kontroversielle ytre-høyrepartiet Vox en av valgvinnerne..

VG - 20 May 19 kl. 19:04

Ytre høyre svekkes av ytre høyre

De ytterliggående høyrepartienes evne til selvskading er fascinerende..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 09:17

Vårt Land: Aktivister ringer hjemland for å stoppe asylreturer

Når asylsøkere tvangsutsendes, har aktivister kontaktet mottakerlandet for å stanse utsendelsen. Politiet sier det kan være ulovlig..

NRK - 04 Apr 19 kl. 11:03

Framleis ulv i Sunnfjord

Ein ulv går framleis og traskar rundt i Sunnfjord. Det viser DNA-prøver frå Fjaler i mars. Sidan i fjor sommar har ein ulv som herja i dyreflokkar i områda mellom Ytre Sunnfjord og Ytre Sogn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Trump utnevner ny arbeidsminister

Donald Trump vil nominere Eugene Scalia til å ta over som arbeidsminister, skriver New York Times. Han er sønnen til tidligere høyesterettsdommer Antonin Scalia, og tidligere juridisk rådgiver til arbeidsdepartementet i George W. Bushs regjering..

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 4 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 4 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt