NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:28

NRK - 12 Jul 19 kl. 04:34

Hyllet ytre-høyre aktivister

Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til konferanse i Det hvite hus, og hyllet dem for innsatsen, ifølge NTB. – Noen av dere er virkelig langt ute. Altså, det er genialt, men det er ille, sa han blant annet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hyllet, ytre-høyre, aktivister
P4 - 12 Jul 19 kl. 05:37

Trump hyllet ytre Høyre-aktivister

Donald Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til sin konferanse om sosiale medier i Det hvite hus i går - og han hyllet dem for innsatsen. – Noen av dere er virkelig langt ute. Altså, det er genialt, men det er ille, sa Trump blant annet.

NRK - 18 Aug 19 kl. 02:05

13 aktivister pågrepet i Portland

Politiet pågrep 13 aktivister og beslagla jernstenger, pepperspray og andre våpen da aktivister fra ytre høyre demonstrerte mot antifascister i Portland i delstaten Oregon i USA lørdag. Portland regnes blant USAs mest liberale byer..

NRK - 11 Jul 19 kl. 19:37

Utkledd som sikkerhetsstyrker

Tre ytre høyre-aktivister er i Frankrike tiltalt for å ha utgitt seg for å være fra de franske sikkerhetsstyrkene for å stanse migranter, ifølge NTB. Det var i april i fjor de tre og omtrent 100 aktivister forsøkte å stanse migranter i alpene..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 08:30

Trump hyllet internettaktivister på ytre høyre

Da Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til konferanse i Det hvite hus, erkjente han at noen av dem var «langt ute». Likevel hyllet han dem..

NRK - 24 Jun 19 kl. 21:58

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 01 Sep 19 kl. 11:25

Ytre høyre ventes å gå fram

Ytre høyre ventes å gå kraftig fram ved valget i to tyske delstater søndag. Det vil være et slag mot Angela Merkels regjering. Det ytre-høyre-partiet Alternativ for Tyskland har stor oppslutning i Sachsen og Brandenburg..

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 22:05

Vindmølle-demonstranter på terrorliste i Nederland

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye terrortrussel-vurdering..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 11:48

Aktivister ringer hjemland for å stoppe asylreturer

Når asylsøkere tvangsutsendes, har aktivister kontaktet mottakerlandet for å stanse utsendelsen, skriver Vårt Land. Politiet sier det kan være ulovlig..

Aftenposten - 28 Apr 19 kl. 20:55

Sosialistene vant valget, men kan likevel tape regjeringsmakten. Vox gjør brakvalg.

BRUSSEL (Aftenposten): Spania har vært et av de få land i Europa uten et ytre-høyreparti. I natt ble det kontroversielle ytre-høyrepartiet Vox en av valgvinnerne..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 09:17

Vårt Land: Aktivister ringer hjemland for å stoppe asylreturer

Når asylsøkere tvangsutsendes, har aktivister kontaktet mottakerlandet for å stanse utsendelsen. Politiet sier det kan være ulovlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 2 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 2 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 2 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 3 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt