NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:15

NRK - 08 april 21 kl. 11:03

Hylende mann tømte rettsal

En mann er satt i arrest i Skien etter at han i Nedre Telemark tingrett hadde hylt og skreket så dommeren og de andre til stede måtte ut av salen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Mannen i 40-årene skulle vitne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skien, Nedre Telemark, Sør, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hylende, mann, tømte, rettsal
Dagbladet - 17 april 21 kl. 15:37

Hylende morsom

Sjelden har jeg ledd så mye av en bok med så stusslig handling..

NRK - 30 mars 21 kl. 19:46

Henretter stadig færre dødsdømte

Iran henrettet minst 267 dødsdømte i fjor, det laveste antallet siden 2008, ifølge ny rapport. Det var minst fire mindreårige og ni kvinner blant dem som ble henrettet, ifølge årsrapporten fra Together Against the Death Penalty og Iran Human Rights. I 2015 henrettet Iran 972 dødsdømte..

NRK - 14 timer siden

Nav-dømte forstod ikkje reglane

Ein gjennomgang av 77 dommar som blei oppdaga gjennom trygdeskandalen syner at 32 prosent av dei dømte ikkje forstod Nav-reglane. Det skriv Klar Tale. Minst 86 personar kan feilaktig ha blitt dømte for trygdesvindel..

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 07:00

Titusener av forsømte barnehjemsbarn ble funnet i ruinene av diktaturet. Norske Erika var et av dem.

Titusener av forsømte barnehjemsbarn har lært oss hvor skadelig det er å bli fratatt menneskelig kontakt..

NRK - 09 feb. 21 kl. 15:34

Fem terrordømte avretta i Irak

Irak avretta tysdag fem terrordømte menn ved henging, trass i internasjonale reaksjonar dei siste månadane må avrettingspraksisen i landet. Rettslege kjelder har opplyst til AFP at det vart uført minst 30 avrettingar i Irak i fjor..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 13:14

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen (41) får saken sin gjenåpnet. Her er ti spørsmål og svar om veien videre.

(Fædrelandsvennen): Baneheia-dømte Viggo Kristiansen (41) får saken sin gjenåpnet..

NRK - 23 feb. 21 kl. 06:58

Vil ha sporing av forvaringsdømte

Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) foreslår å merke forvaringsdømte med en digital sporingsenhet under permisjon eller prøveløslatelse. Direktoratet ønsker strengest kontroll på de som representerer den største faren for ny alvorlig kriminalitet..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 12:07

Senator rømte fra delstat i krise: – Det er sånn norsk politikk bare kan drømme om

Senatoren som rømte fra en delstat i krise:.

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 18:43

USA fordømte generalens angrep. Men en av deres egne skal ha sponset ham med droner, fly og leiesoldater.

I 2019 fordømte USA opprørsgeneralen Khalifa Haftars angrep i Libya. Nå har det kommet frem at en av deres egne betalte….

NRK - 20 mars 21 kl. 23:20

Rios berømte strender sperres av

Rio de Janeiros verdensberømte strender ble lørdag stengt på grunn av en dramatisk økning i koronasmitte i Brasil. Politifolk ble utplassert ved Copacabana, Ipanema, Barra da Tijuca og andre strender for å stanse folk som ønsket seg et bad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 30 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 45 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt