E24 > Økonomi

Søndag, 29 November, 03:03

E24 - 21 okt. 20 kl. 17:45

Hydro unngår at staten tar over kraftverk: – En veldig god løsning

Norsk Hydro unngår at staten tar over kraftverkene i Røldal-Suldal ved å la offentlig eide Lyse bli hovedeier. Selskapet vil fortsatt få bruke deler av kraften til industriformål, etter en regelendring fra 2015..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hydro, Røldal-Suldal, Lyse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hydro, unngårat , staten, tar, over, kraftverkEn , veldig, god løsning
NRK - 27 okt. 20 kl. 14:31

Oppfordrar til å unngå butikkar

I Skåne er det no vedteke strengare koronarestriksjonar enn i resten av Sverige. Alle i fylket blir no oppfordra til å unngå både kollektivtrafikk og butikkar. Innbyggarane blir også oppfordra til å unngå innandørsmiljø som basseng og treningssenter..

NRK - 23 okt. 20 kl. 07:16

Bedre enn ventet for Norsk Hydro

Norsk Hydro leverer et sterkere justert resultat enn tredje kvartal i fjor, viser selskapets kvartalsrapport. Det justerte resultatet var også sterkere enn analytikernes forventninger. Selskapet har tjent 33 milliarder kroner tredje kvartal i år..

E24 - 23 okt. 20 kl. 07:03

Sterkere tall enn ventet fra Hydro

Norsk Hydro leverer et sterkere justert resultat i tredje kvartal enn i fjor. Resultatet er også sterkere enn analytikerne hadde ventet..

E24 - 23 okt. 20 kl. 09:14

Mitt voksenpoeng: Hydro-sjef Hilde Merete Aasheim

I ukens episode av Mitt voksenpoeng deler Hydro-sjefen hva hun har lært av utallige lederroller..

P4 - 23 okt. 20 kl. 07:43

Bedre enn forventet fra Hydro

Norsk Hydro har gjort det bedre enn forventet i tredje kvartal. Før skatt var resultatet vel 1,4 milliarder kroner. I samme kvartal i fjor var tallet 1,37 milliarder.

E24 - 23 okt. 20 kl. 18:23

Nye enheter for batterier, sol og vind: Hydro satser på fornybar vekst

Norsk Hydro har dannet to nye enheter for å satse på vind, sol og batterier, og hyrer nå inn folk. – Dette ser vi på som veldig spennende, sier konsernsjef Hilde Merete Aasheim..

NRK - 12 nov. 20 kl. 17:09

Hydro deler ut utbytte

Styret i Norsk Hydro besluttet i dag å dele ut utbytte for 2019 på 2,6 milliarder. Dette ble utsatt i vår på grunn av usikkerhet knyttet til koronapandemien, men den finansielle posisjonen og de økonomiske utsiktene er forbedret, opplyser selskapet..

E24 - 18 nov. 20 kl. 07:00

Hydro og Equinor allierer seg med Panasonic: Vurderer å bygge batterifabrikk i Norge

Det pågår flere parallelle prosjekter for å utvikle batterifabrikker i Norden. Nå melder Equinor og Hydro seg på i batterikampen, med giganten Panasonic på laget. Det kan gi milliardinvesteringer og grønne norske industriarbeidsplasser..

Aftenposten - 18 nov. 20 kl. 07:29

Hydro og Equinor allierer seg med Panasonic: Vurderer å bygge batterifabrikk i Norge

Det pågår flere parallelle prosjekter for å utvikle batterifabrikker i Norden. Nå melder Equinor og Hydro seg på i batterikampen, med giganten Panasonic på laget. Det kan gi milliardinvesteringer og grønne norske industriarbeidsplasser..

NRK - 25 nov. 20 kl. 09:49

Hydro gjenopnar på Husnes

Etter meir enn ti år med kalde omnar har Hydro starta opp att B-hallen ved aluminiumsverket på Husnes, melder NTB. Når alle dei 200 elektrolysecellene i hallen er starta opp, vil den ha ein kapasitet på kring 195.000 tonn aluminium i året..

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Widerøe vil inn i netthandel: Skal tilby frakt landet over innen 24 timer

Widerøe sliter som resten av luftfarten med effektene av coronapandemien. Nå vil selskapet etablere seg i et nytt logistikksegment for å få nye inntekter og utnytte fly, biler og folk som selskapet allerede har..

E24 - 8 timer siden

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

E24 - 8 timer siden

Mener selskapene snor seg unna streikebryteri under vekterstreiken

I en av norgeshistoriens lengste vekterstreiker blir det satt inn vektere på kjøpesentre som skal passe på at kunder overholder smittevernregler: – Tar over oppgaven til streikende vektere, sier hovedtillitsvalgt..

E24 - 11 timer siden

Kappløpet om vaksinene: Disse selskapene leder an

Pfizer, Moderna og Astra Zeneca er langt fremme i kappløpet om å levere den første coronavaksinen. Faktorer som pris og tilgjengelighet kan bli avgjørende for hvilke vaksiner som vinner kampen..

E24 - 13 timer siden

Obos-sjefens tabbe fikk ros i mediene: – Vi tapte 2–300 millioner

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos har aldri vært redd for å gripe mulighetene som bød seg – eller for å lære av tabbene sine..

E24 - 15 timer siden

Hva er galt med valgfrihet for fondssparere?

Det er all mulig grunn til å se på honorarene for aktivt forvaltede fond. Men å si at de ikke gir merverdi, er egentlig en stor misforståelse..

E24 - 16 timer siden

Unge kvinner hardt rammet av coronaledighet: – Lever fra dag til dag

Den siste måneden har arbeidsledigheten snudd oppover for første gang siden ledighetstoppen i vår. Størst økning er det blant unge kvinner. For studenten som livnærer seg på kaféjobben, og mammaen som jobber på flyplassen, er det nå helt krise..

E24 - 19 timer siden

«Fattig student» hentet 3 millioner på rekordtid: – Jeg kan nesten ikke tro det

Influenser Karen Elene Thorsen, kjent for Instagram-kontoen «fattig.student» hentet 3 millioner kroner til sin nye mat-app på under en time. Pågangen ga rekord for finansieringsplattformen Folkeinvest..

E24 - 20 timer siden

– Petter er et fantastisk fint menneske

Han arvet en halv milliard kroner og skulle satse på eiendom, olje og mat. Nå slåss Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland (40) mot konkurs og kollaps..

E24 - 21 timer siden

– Jeg har undertegnet en del taushetserklæringer

Norske Otto Tschudi (71) har vært med å ta Facebook på børs og lærte Clint Eastwood å stå på ski. Men det som får ham opp av sengen 01.30 hver «morgen», er å prøve å forstå hva fremtiden vil bringe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt