E24 > Økonomi

Saturday, 14 December, 07:40

E24 - 17 Nov 19 kl. 14:55

Hydro mener Norge trenger vindkraft: – Uten vindkraft ville vi hatt kraftunderskudd

Norsk Hydro mener landbasert vindkraft er viktig for å sikre lav strømpris, grønn industri og norske klimamål. – Uten vindkraft ville vi hatt kraftunderskudd neste år, sier Hydro-direktør Arvid Moss..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hydro, Arvid Moss, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hydro, mener, Norge, trenger, vindkraft, Uten, vindkraftville vi , hatt kraftunderskudd
P4 - 19 Aug 19 kl. 08:40

Etterlyser moskékunnskap i Norge

- Norge ­trenger en faglig solid rapport om ­moskeene i landet, og det raskt. Det mener religionsprofessor Torkel Brekke ved Senter for ekstremismeforskning, i etterkant av terrorangrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum. I en kronikk i Vårt Land skriver Brekke at for å ta høyreekstrem­istisk og antimuslimsk aktivitet på alvor, trenger man mer kunnskap om dem som er truet.

Klartale - 24 Sep 19 kl. 14:50

Hydro kutter 2.200 jobber

Selskapet Hydro kutter 2.200 stillinger. Det er uklart hvor mange som mister jobben i Norge..

P4 - 27 Sep 19 kl. 05:30

Hydro-restriksjonene opphevet i Brasil

De siste restriksjonene mot Hydro er nå opphevet i Brasil. Det har en føderal domstol bestemt, opplyser Hydro i en børsmelding. Hydro måtte drive sitt Alunort-anlegg i Brasil for halv maskin etter at slamanlegget ble beskyldt for å ha lekket forurenset vann i februar i fjor.

P4 - 24 Sep 19 kl. 14:42

Hydro kutter over 2000 ansatte

Rundt 2.200 ansatte i Hydro mister jobben etter at selskapet har vedtatt store nedbemanninger. Det opplyser selskapet i dag.

P4 - 11 Sep 19 kl. 09:39

- Alt tyder på at kriminelle sto bak Hydro-angrepet

Norsk kompentanse om cybersikkerhet er altfor dårlig og Norge vil bli utsatt for mer avanserte angrep i fremtiden. Det advarer flere sikkerhetseksperter i lys av Hydro-angrepet i mars som slo ut flere av dere systemer i lang tid. Sikkerhetsspesialistene sier til Dagens Næringsliv at cyberkrim-industrien har tidoblet investeringene for å utføre angrep, og at den blir stadig mer utspekulert.

E24 - 03 Dec 19 kl. 12:56

Brasilianske myndigheter: Hydro har betalt 760 mill. etter utslipp

Utslippet ved Hydro Alunorte i Brasil har kostet Hydro rundt 760 millioner kroner i støtte til mat, vann, bøter og garantier..

NRK - 24 Sep 19 kl. 14:17

Hydro kuttar 2200 tilsette

Hydro kuttar 2200 tilsette, det melder Dagens Næringsliv. Men kor mange i Noreg som misser jobben er framleis uklart, ifølgje avisa. Finansdirektøren i Hydro seier at både avdelingane i Holmestrand, Karmøy og på Vækerø kjem til å miste tilsette..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 11:13

Storbank nedgraderer Norsk Hydro

Bank of America Merrill Lynch er lei å vente på Hydro-oppturen. .

P4 - 04 Sep 19 kl. 13:50

Hackerangrepet mot Hydro

Hackerangrepet mot Hydro har gjort at flere andre selskaper klart å stanse planlagte angrep. Det omfattende angrepet har kostet selskapet totalt 600 millioner kroner, og har tatt flere måneder å rydde opp i. IKT-direktør i Hydro, Jo De Vliegher sier åpenhet rundt etterforskningen har vært viktig for å forebygge flere angrep..

Dagbladet - 11 Dec 19 kl. 06:00

Norge trenger flere stolte fagarbeidere

Hvert år står rundt 6000 ungdommer i en meningsløs kø uten læreplass. Vi trenger et langt mer forpliktende samarbeid mellom kommuner, arbeidslivet og staten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

FAA føler seg presset i Max-saken: Mener Boeing har det for travelt

Den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA er lei av at Boeing signaliserer en snarlig retur for ulykkesflyet 737 Max. Analytiker mener flyprodusenten forvirrer markedet..

E24 - 10 timer siden

FA: Advokat kjøpte Staur gård fra staten for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gården for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..

E24 - 10 timer siden

FA: Advokat kjøpte statens herregård for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gårde for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..

E24 - 11 timer siden

Rekordnotering: – Trump ga Apple en tidlig julegave

Med handelsenighet mellom USA og Kina slipper Apple å skru opp iPhone-prisen med 150 dollar før den viktige julesesongen..

E24 - 12 timer siden

Har 11 måneder på å forhandle frem avtale: – Nå begynner den vanskelige jobben

Om ikke overgangsperioden utvides, må Storbritannias statsminister i løpet av de neste månedene forhandle om handelsforholdet til EU på lang sikt..

E24 - 12 timer siden

Uber fortsetter kampen mot myndighetene i London

Taxiapp-selskapet kjemper en innbitt kamp for retten til å kjøre i ett av sine viktigste markeder..

E24 - 12 timer siden

Kværner tror ikke de rammes av USAs gassrør-sanksjoner

Den amerikanske Kongressen vedtar sanksjoner mot selskaper som bistår i byggingen av den omdiskuterte gassrørledningen Nord Stream 2 fra Russland til Tyskland. Kværner er leverandør til prosjektet, men tror ikke de blir rammet..

E24 - 12 timer siden

Øyafestivalen mister statlig millionstøtte

Øyafestivalen i Oslo og Bergenfestivalen får ikke en krone av Kulturrådet neste år. Dramatisk og overraskende, sier festivalsjefene..

E24 - 13 timer siden

Bostyrer avviser Apollo-påstander om Petter Stordalens Ving-kjøp

Apollo-sjefen sier de aldri fikk muligheten til å kjøpe Ving, og at prosessen «gir en dårlig smak i munnen». Påstandene avvises av både Ving og Bostyrer..

E24 - 13 timer siden

Fiskeriavtalen med EU i havn

Norge og EU er enige om en fiskeriavtale for neste år. Avtalen inneholder flere tiltak som skal gjenoppbygge torskebestanden i Nordsjøen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt