NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:30

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:32

Hydro-aksjonær krever opprydding

Norges største pensjonsselskap, KLP har kalt inn Hydro til møte. Selskapet, er en av Hydros største aksjonærer, og forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i fra anlegget Alunorte i Brasil og påstander om forurensning..
Les mer på NRK


Les mer om:
KLP, Hydro, Hydros, Alunorte, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hydro-aksjonær, krever, opprydding
NRK - 13 Mar 18 kl. 07:32

Hydro-aksjonær krever Brasil-svar

Norges største pensjonsselskap, KLP har kalt inn Hydro til møte. Selskapet, er en av Hydros største aksjonærer, og forventer at aluminiumsprodusenten redegjør for utslippene fra anlegget Alunorte i Brasil og påstander om forurensning..

NRK - 13 Mar 18 kl. 00:16

KLP kaller inn Hydro til møte

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte, skriver Dagens Næringsliv..

Hegnar.no - 13 Mar 18 kl. 06:10

KLP har kalt inn Hydro til møte – forventer opprydning

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte..

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 07:11

KLP har kalt inn Hydro til møte – forventer opprydning

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte..

Hegnar.no - 07 May 18 kl. 16:33

Aker BP dundret inn til ny rekord - mer verdt enn Hydro

Aksjonærene jubler etter resultatdobling. .

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:51

Brasil krever Hydro-reparasjoner

Myndighetene i Pará i Brasil gir Hydrs anlegg Alunorte 48 timer på å reparere et rør det er funnet sprekker i. Ifølge Hydro skal det ikke ha lekket noe ut i omgivelsene fra rødslamdeponiet. De må også stenge en kanal hvor regnvann er sluppet ut..

P4 - 24 Jun 18 kl. 09:44

Krever opprydding i leiebilbransjen

Forbrukerrådet krever at det ryddes opp i leiebilbransjen. Etter å ha fått flere hundre henvendelser det siste året, har de gått gjennom de fem største leiebilselskapene. Konklusjonen er at forsikringene er så kompliserte at det er vanskelig å forstå hva de dekker, melder NRK.

P4 - 24 Mar 18 kl. 15:28

Hydro dømt til å betale medisinske tester for 300 personer

Norsk Hydro må betale medisinske tester av lokalbefolkningen i den brasilianske byen Barcarena. Brasilianske myndigheter hevder Hydros fabrikker har forgiftet drikkevannet i byen, og domstolen krever nå at 300 personer undergår tester. Hydro nekter for utslippene, og for å ha gjort noe gale, og sier de vil ta stilling til dommen når de har fått den forkynt..

E24 - 11 Apr 18 kl. 20:28

NRK: Nye krav mot Hydro

Hydro må gi umiddelbar humanitær assistanse til ofre for forurensning, krever en brasiliansk påtalemyndighet i en fersk stevning, ifølge NRK..

NRK - 17 Sep 18 kl. 09:30

Massiv opprydding i Hongkong

Hongkong har starta ei storstilt opprydding etter at ekstremvêret «Mangkhut» lét etter seg store øydeleggingar før den heldt fram mot den sørlege delen av Kina. I Hongkong er det ikkje meldt om omkomne, men 300 menneske er skadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 13 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 15 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 15 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..

NRK - 15 minutter siden

Nå skal utenlandsformuer avdekkes

Nettet snører seg inn rundt folk som har skjulte formuer i utlandet. Fra 30. september får norske myndigheter bank- og investeringsopplysninger fra 103 land.

NRK - 45 minutter siden

Skoler kan bli lagt ned

Økonomikrisen i den videregående skolen i Finnmark betyr at det kan være aktuelt med nedlegging av videregående skoler i fylket. Det sier Johnny Ingebrigtsen, leder av hovedutvalget med ansvar for videregående opplæring..

NRK - 45 minutter siden

940 kunder uten strøm

Antallet husstander uten strøm er på vei ned. BKK melder nå på sine nettsider at under tusen kunder er uten strøm. Fredag morgen var antallet nærmere 1700..

NRK - 30 minutter siden

Uvêret kan gå ut over togtrafikken

NSB seier at dei ikkje kan garantera at den som reiser med sørlandsbanen i dag, kjem til å få ei god reiseoppleving. Det varsla uvêret, gjer at det er fare for både ras og at tre kan leggje seg over linja..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt