NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:03

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:32

Hydro-aksjonær krever opprydding

Norges største pensjonsselskap, KLP har kalt inn Hydro til møte. Selskapet, er en av Hydros største aksjonærer, og forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i fra anlegget Alunorte i Brasil og påstander om forurensning..
Les mer på NRK


Les mer om:
KLP, Hydro, Hydros, Alunorte, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hydro-aksjonær, krever, opprydding
NRK - 13 Mar 18 kl. 07:32

Hydro-aksjonær krever Brasil-svar

Norges største pensjonsselskap, KLP har kalt inn Hydro til møte. Selskapet, er en av Hydros største aksjonærer, og forventer at aluminiumsprodusenten redegjør for utslippene fra anlegget Alunorte i Brasil og påstander om forurensning..

NRK - 13 Mar 18 kl. 00:16

KLP kaller inn Hydro til møte

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte, skriver Dagens Næringsliv..

Hegnar.no - 13 Mar 18 kl. 06:10

KLP har kalt inn Hydro til møte – forventer opprydning

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte..

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 07:11

KLP har kalt inn Hydro til møte – forventer opprydning

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte..

Hegnar.no - 07 May 18 kl. 16:33

Aker BP dundret inn til ny rekord - mer verdt enn Hydro

Aksjonærene jubler etter resultatdobling. .

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:51

Brasil krever Hydro-reparasjoner

Myndighetene i Pará i Brasil gir Hydrs anlegg Alunorte 48 timer på å reparere et rør det er funnet sprekker i. Ifølge Hydro skal det ikke ha lekket noe ut i omgivelsene fra rødslamdeponiet. De må også stenge en kanal hvor regnvann er sluppet ut..

P4 - 24 Mar 18 kl. 15:28

Hydro dømt til å betale medisinske tester for 300 personer

Norsk Hydro må betale medisinske tester av lokalbefolkningen i den brasilianske byen Barcarena. Brasilianske myndigheter hevder Hydros fabrikker har forgiftet drikkevannet i byen, og domstolen krever nå at 300 personer undergår tester. Hydro nekter for utslippene, og for å ha gjort noe gale, og sier de vil ta stilling til dommen når de har fått den forkynt..

P4 - 12 timer siden

Krever opprydding i leiebilbransjen

Forbrukerrådet krever at det ryddes opp i leiebilbransjen. Etter å ha fått flere hundre henvendelser det siste året, har de gått gjennom de fem største leiebilselskapene. Konklusjonen er at forsikringene er så kompliserte at det er vanskelig å forstå hva de dekker, melder NRK.

E24 - 11 Apr 18 kl. 20:28

NRK: Nye krav mot Hydro

Hydro må gi umiddelbar humanitær assistanse til ofre for forurensning, krever en brasiliansk påtalemyndighet i en fersk stevning, ifølge NRK..

P4 - 10 Apr 18 kl. 12:14

Hydro dømt i Brasil

Norsk Hydro er i en brasiliansk domstol dømt til å stille 340 millioner kroner i bankgaranti etter utslippsskandalen ved Hydros fabrikk i Alunorte. Dommen pålegger Hydro å dekke fremtidige krav om erstatning fra myndighetene og beboere i området rundt fabrikken, melder NRK. I går gikk Hydro ut og la fram to rapporter som viste at selskapet ikke har forurenset lokalsamfunnene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 2 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt