NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:46

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:32

Hydro-aksjonær krever opprydding

Norges største pensjonsselskap, KLP har kalt inn Hydro til møte. Selskapet, er en av Hydros største aksjonærer, og forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i fra anlegget Alunorte i Brasil og påstander om forurensning..
Les mer på NRK


Les mer om:
KLP, Hydro, Hydros, Alunorte, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hydro-aksjonær, krever, opprydding
NRK - 13 Mar 18 kl. 07:32

Hydro-aksjonær krever Brasil-svar

Norges største pensjonsselskap, KLP har kalt inn Hydro til møte. Selskapet, er en av Hydros største aksjonærer, og forventer at aluminiumsprodusenten redegjør for utslippene fra anlegget Alunorte i Brasil og påstander om forurensning..

NRK - 13 Mar 18 kl. 00:16

KLP kaller inn Hydro til møte

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte, skriver Dagens Næringsliv..

Hegnar.no - 13 Mar 18 kl. 06:10

KLP har kalt inn Hydro til møte – forventer opprydning

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte..

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 07:11

KLP har kalt inn Hydro til møte – forventer opprydning

KLP, som er en av Hydros største aksjonærer, forventer at aluminiumsprodusenten rydder opp etter utslippene i Brasil. KLP har kalt inn Hydro til møte..

NRK - 12 Nov 18 kl. 11:40

Krever raskere opprydding

Fylkesmannen i Oppland krever fortgang i oppryddinga av glasopor-forsøpling etter flommen i Gudbrandsdal i oktober. 25.000 kubikk med glasopor ble spredt med vannmassene.

Hegnar.no - 07 May 18 kl. 16:33

Aker BP dundret inn til ny rekord - mer verdt enn Hydro

Aksjonærene jubler etter resultatdobling. .

NRK - 13 Mar 18 kl. 08:51

Brasil krever Hydro-reparasjoner

Myndighetene i Pará i Brasil gir Hydrs anlegg Alunorte 48 timer på å reparere et rør det er funnet sprekker i. Ifølge Hydro skal det ikke ha lekket noe ut i omgivelsene fra rødslamdeponiet. De må også stenge en kanal hvor regnvann er sluppet ut..

P4 - 24 Jun 18 kl. 09:44

Krever opprydding i leiebilbransjen

Forbrukerrådet krever at det ryddes opp i leiebilbransjen. Etter å ha fått flere hundre henvendelser det siste året, har de gått gjennom de fem største leiebilselskapene. Konklusjonen er at forsikringene er så kompliserte at det er vanskelig å forstå hva de dekker, melder NRK.

P4 - 24 Mar 18 kl. 15:28

Hydro dømt til å betale medisinske tester for 300 personer

Norsk Hydro må betale medisinske tester av lokalbefolkningen i den brasilianske byen Barcarena. Brasilianske myndigheter hevder Hydros fabrikker har forgiftet drikkevannet i byen, og domstolen krever nå at 300 personer undergår tester. Hydro nekter for utslippene, og for å ha gjort noe gale, og sier de vil ta stilling til dommen når de har fått den forkynt..

NRK - 03 Oct 18 kl. 19:01

Hydro kan bruke alumina fra Kina

Onsdag meldte Hydro at de legger ned raffineriet i Brasil, og at råvaremangel kan føre til alvorlige konsekvenser for selskapet. Ifølge Reuters sier Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg at Norsk Hydro kan erstatte brasiliansk alumina med kinesisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 30 minutter siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..

NRK - 2 timer siden

EU forlenger Russland-sanksjoner

EUs president Donald Tusk sier at organisasjonen vil forlenge de økonomiske sanksjonene mot Russland som er innført på grunn av landets anektering av Krim og støtte til separatister i Øst-Ukraina..

NRK - 1 time siden

Ni siktet i stor narkotikasak

Ni menn er siktet i en omfattende narkotikasak der politiet blant annet fant 17 kilo heroin og kokain i et skogholt. Det melder TV2. Politiet bruker den såkalte mafiaparagrafen fordi politiet mener de har handlet som en organisert kriminell gruppe..

NRK - 2 timer siden

Fire tiltalt for hallikvirksomhet

13 DES 2018 TOR 18:08 To kvinner og to menn fra Romania er tiltalt for å ha lagt til rette for sexsalg i Bergen. Ingen av dem er i Norge, men statsadvokaten vil ha rettssak uansett, skriver BT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt