Aftenposten > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:50

Aftenposten - 17 sep. 18 kl. 19:45

Hvorfor tar NATO med eget vann til Norge? | Mikael Johnsen

Si ;D-innlegg: Forsvaret sier de skal ivareta miljøet under storøvelsen Trident Juncture, men prioriterer likevel vannflasker over norsk springvann..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trident Juncture, NATO, Norge, Johnsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvorfor, tar, NATOmed , egetvann , til, Norge| , Mikael Johnsen
P4 - 11 juli 18 kl. 07:07

Norge presset på for ny NATO-kommando

Norge har vært en stor pådriver for å få på plass en Nato-kommando for Atlanteren. Dette blir vedtatt på Nato-toppmøte i Brussel som begynner idag, skriver Klassekampen. Den millitære kommandoen skal ligge i Norfolk i delstaten Virginia i USA.

NRK - 07 nov. 19 kl. 20:03

– Nato-alliansen ikke «hjernedød»

Både Tysklands Angela Merkel og Nato-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at Nato-alliansen er «hjernedød», slik Frankrikes president mener. – Nato er sterkt, sier Soltenberg, som advarer å skape avstand mellom USA og Europa..

P4 - 11 juni 18 kl. 05:38

Setter av 26 kampfly til Nato

Forsvaret setter av halvparten av sine nye kampfly til beredskap for Nato. Det vil si 26 av F-35-flyene Norge skal kjøpe. Og det er nesten dobbelt så mange som Stortinget har gått inn for, skriver Klassekampen.

P4 - 12 juni 18 kl. 05:17

I DAB-strid med NATO

Norge og NATO har havnet i strid om det norske DAB-nettet. I Norge operer sivil radio og de milititære i samme frekvensområde, et område NATO for lengst hadde pekt ut som sitt, da Norge vedtok å satse på DAB. Hittil har samkjøringen gått greit, men ifølge Aftenposten har NATO nå lagt press på Norge, blant annet på grunn av økt spenning i Europa og omfattende elektronisk krigføring..

P4 - 10 juli 18 kl. 13:06

Trump: Urettferdig i NATO

- Det er urettferdig at flere NATO-land ikke bidrar med like mye penger som USA gjør. Det er beskjeden fra USAs president Donald Trump på Twitter, dagen før NATO-toppmøtet starter i morgen. Målet er at alle NATO-land skal bruke minst 2 prosent av bruttonasjonalprodukt på forsvar, noe under halvparten gjør.

NRK - 10 juli 18 kl. 23:07

Nato-land bruker meir på forsvar

Nato-sjef Jens Stoltenberg har i forkant av toppmøtet i Brussel lagt fram eit dokument som viser at Nato-landa bruker ein stadig større del av BNP på forsvar. USA har kritisert europeiske Nato-land for å la USA bere ein for stor del av kostnadene..

NRK - 11 juli 18 kl. 17:25

Nato uroa over Russland og Iran

Nato-landa har vedteke ei slutterklæring frå toppmøtet i Brussel. Her heiter det blant anna at Nato er uroa over russisk militær aktivitet, som har gitt redusert stabilitet og tryggleik. Nato er også uroa over iransk ekspansjon i Midtausten..

NRK - 05 sep. 19 kl. 17:10

NATO: To soldater drept i angrep

To NATO-soldater ble drept av en bilbombe i Kabul torsdag. Det bekrefter NATO, melder nyhetsbyrået AFP. Også 10 sivile ble drept.

P4 - 07 nov. 19 kl. 16:20

Kaller NATO «hjernedødt»

Frankrikes president Emmanuel Macron omtaler NATO som hjernedødt i et nytt intervju. Han sier til magasinet The Economist at Europa snart må begynne å tenke på seg selv som en strategisk, geopolitisk maktfaktor. Macron mener det ikke finnes en koordinering i beslutningstakingen mellom USA og de NATO-allierte, og viser til den ukoordinerte aggressive handlingen av en annen NATO-alliert, Tyrkia, i nordlige Syria..

P4 - 11 feb. 20 kl. 12:42

NATO må svare Russland

- NATO må svare på Russland sin utvikling av nye missiler. Det sa generalsekretær Jens Stoltenberg på en pressekonferanse for kort tid siden og viste til at Russland over flere år har investert tungt i moderne militære muligheter. NATO har svart med økt tilstedeværelse.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Væpnet mann forskanset seg i egen bolig på Vinterbro

Politiet har omringet et hus på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo etter at en bevæpnet mann har forskanset seg i boligen..

Aftenposten - 45 minutter siden

Bamford scoret hat trick på 19 minutter: Leeds opp på tredjeplass etter sterk seier

Aston Villa hadde ikke tapt denne sesongen. Så kom Leeds på besøk..

Aftenposten - 1 time siden

Først var det Trump han måtte temme. Nå har Nato-sjefen fått en ny kranglefant som nekter å innordne seg.

BRUSSEL (Aftenposten): Dersom Donald Trump taper USA-valget om to uker, blir det fortsatt ikke fred og fordragelighet i verdens mektigste militærallianse..

Aftenposten - 1 time siden

Filmanmeldelse: Deilig å være dritings på jobb i Danmark

Fire danske lærere blir inspirert av den norske psykiateren Finn Skårderud til å gå på fylla i arbeidstiden..

Aftenposten - 1 time siden

Politiaksjon på Vinterbro

Politiet har omringet en bolig på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo etter at en bevæpnet mann har forskanset seg i boligen..

Aftenposten - 1 time siden

Forsvaret bytter ut feltlua med caps

Forsvarets feltlue har stort sett vært uforandret siden 60-tallet. Nå skal den skrotes og en ny type lages. Inntil da får soldatene bruke caps..

Aftenposten - 2 timer siden

Oslo kommune vil lage et alternativ til Akson

Oslo kommune har bestemt seg for å bygge opp sin egen løsning så pasientjournaler kan snakke sammen. Helsebyråd Robert Steen mener det både blir billigere og bedre enn Akson..

Aftenposten - 3 timer siden

Premier League direkte: Tøff bortekamp for Leeds - møter formlaget Aston Villa

Følg Aston Villa - Leeds fra klokken 21.00..

Aftenposten - 3 timer siden

Løfshus ble sint: – Altfor lett å skylde på dem rundt

Vidar Løfshus tror Petter Northug har viljen som skal til for at han får orden på rusproblemet sine..

Aftenposten - 3 timer siden

Noe av det Wara fortalte, kan ikke stemme

Også en tidligere justisministers troverdighet skal nå få sin dom..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt