E24 > Økonomi

Lørdag, 08 August, 08:21

E24 - 02 juli 20 kl. 15:16

Hvordan skape et inkluderende arbeidsliv

Det er ikke lett å skape et inkluderende arbeidsliv. Flere vellykkede gründere med innvandrerbakgrunn må være en del av løsningen. Også det offentlige har et ansvar..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvordan, skapeet , inkluderende, arbeidsliv
NRK - 27 juni 20 kl. 13:46

Pride ærespris til Leather Men Oslo

SLM (Scandinavnian Leather Club) i Oslo er tildelt årets ærespris av Den Norske Bamseklubben i forbindelse med Pride. Bamseklubben ble grunnlagt av en gruppe mennfor å skape et trygt og inkluderende miljø der homofile menn i alle aldre kunne treffes.

P4 - 01 mai 20 kl. 11:32

LO går inn for lønnstilskudd

LO går nå inn for lønnstilskudd til norske bedrifter for å skape en raskere vei tilbake til arbeidslivet for de permitterte. Det sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen som sier Norsk arbeidsliv er i en ond spiral. De permitterte bruker mindre penger inn i økonomien og forsterker krisen bedriftene står i sier han til Dagbladet..

Dagbladet - 12 mars 20 kl. 10:15

Opprop for inkluderende kvinnekamp

2476 kvinnelige feminister for transpersoner..

Aftenposten - 23 juli 20 kl. 11:06

Nobelkomiteen: Ikke aktuelt å avlyse fredsprisutdelingen foreløpig

Nobelinstituttet har ikke tatt stilling til hvordan årets fredsprisutdeling vil foregå, men vedgår at koronapandemien vil skape utfordringer..

Aftenposten - 20 mai 20 kl. 12:35

En urban velsignelse

Er det mulig å bygge harmonisk by i 2020? Et svar på dette spørsmålet er å finne i Bjørvika i Oslo. Her finner vi et torg som demonstrerer hvordan intelligent byplanlegging og god arkitektur kan skape funksjonelle og vakre plasser..

P4 - 03 april 20 kl. 05:41

Digital undervisning fremover

Universitetet i Oslo gjør som universitetene i Trondheim og Bergen, og har bestemt at ordinær undervisning skal gjennomføres digitalt ut semesteret. Det skriver Universitas. Rektor Svein Stølen sier det er vanskelig å vite hvordan våren blir, og at de har landet på en digital løsning for å skape forutsigbarhet..

E24 - 07 juni 20 kl. 11:26

Kan gi etterlengtede kystjobber: Vil lage laksefarm av oljerigg

Kåre Olav Krogenes vil gjenbruke oljerigger og skape hundrevis av nye arbeidsplasser hos verft som skriker etter arbeid langs norskekysten. – Politikerne må se hvordan Vestlandet ser ut i dag, det er skadeskutt..

NRK - 30 april 20 kl. 14:41

Ingen avklaring i Tangen-saken

Det er fortsatt ikke er helt avklart hvordan påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen skal klare å skape nok avstand mellom sin nye rolle og egne, private interesser. Representantskapet i Norges Bank fortsette behandlingen av saken..

P4 - 07 juni 20 kl. 14:16

Vil prioritere det private næringslivet

Når helsekrisen en gang er over, vil det fortsatt være en jobbkrise i Norge, Det sa statsminister Erna Solberg i sin tale til Høyres sentralstyre nå i ettermiddag. Så nå må det skapes mer - og flere må bli med på å skape, for å få Norge ut av krisen. Og det er særlig viktig å skape jobber i privat sektor, mener Solberg..

Aftenposten - 06 mai 20 kl. 23:25

Etter at sovjethelten ble fjernet, fikk ordføreren livvakter. Andre verdenskrig har fortsatt symboltung sprengkraft.

En revet statue, livvakter og rykter om en giftmorder illustrerer hvordan andre verdenskrig fortsetter å skape diplomatiske feider i Europa..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Frykter Hurtigruten-saken skal skremme turister fra å dra til Svalbard

Hurtigruten-saken kan gjøre det enda vanskeligere for turistnæringen på Svalbard. Men tysk reisebyrå tror ikke omdømmet til Svalbard står i fare..

E24 - 10 timer siden

Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall..

E24 - 11 timer siden

Rekordår for møbelbransjen i fjor

Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar og Møbelringen akterut i fjor på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs..

E24 - 12 timer siden

Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden.

Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet..

E24 - 13 timer siden

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

E24 - 18 timer siden

Innfører nasjonalt forbud mot alkoholservering

En nasjonal skjenkestopp etter midnatt er blant flere grep regjeringen innfører for å holde smittespredningen under kontroll..

E24 - 15 timer siden

Bareier reagerer på skjenkestopp: – Flere millioner kroner kommer til å gå tapt

Myndighetene innfører nasjonalt forbud mot servering av alkohol etter midnatt. Det får store konsekvenser for utelivsbransjen, og Virke er skuffet..

E24 - 17 timer siden

Åpner for å si opp alle svenske ansatte i Sunclass Airlines

Etter brudd i forhandlingene mellom flyselskapet og de ansatte i Stordalen-eide Sunclass Airlines, kan det nå gå mot oppsigelse av alle de ansatte i Sverige..

E24 - 17 timer siden

Aftonbladet: Stordalen sier opp svenske ansatte i Sunclass Airlines

Den svenske avisen Aftonbladet rapporterer at Stordalens Sunclass Airlines vil si opp samtlige svenske ansatte. Avisen har fått tilgang til en intern mail som beskriver oppsigelsene. Selskapet vil ikke selv bekrefte oppsigelsene..

E24 - 17 timer siden

«Månedens viktigste tall» slår forventningene

1,76 millioner nye jobber ble skapt i USA i måneden som gikk, viser ferske tall. Det er mer enn markedet forventet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt